אני מאוכזב!!!

אני מאוכזב!!!

שמעתי היום בתוכנית של דידי הררי שיר חדש של אתניקס,שנקרא "אני אוהב אותך",בדואט עם שלומי סרנגה(ששר ביוונית). אני חייב לומר שהתאכזבתי מסגנון השיר,ואני מאוד מקווה ששאר האלבום לא יהיה כך,אלא יהיו שירים הרבה יותר יפים.

סינגל חדש שיר מאוד מאכזב../images/Emo4.gif

יחד עם שלומי סרנגה שיר מאוד לא ברור ממש ממש לא מתאים שכל האלבום יתבסס על הסגנון היווני שיר מאוד מעורפל.חבל

רק לא מיזרחית

רק לא מיזרחית עוד פעם.......נשבע לכם אם הדיסק יהיה כולו מיזרחי...אז פעם ראשונה אני יוותר על קנית דיסק של אתניקס......או במילה אחת א כ ז ב ה........

yogya

New member
אני לא שמעתי עדיין...

אבל בכל זאת, לא כל ענן מבשר את החורף ולא כל יונה מבשרת שלום. תנו להם קצת קרדיט, הם הרי אף פעם לא מאכזבים.

רינקון

New member
מה קרה לכם????

חזרתי לפני שלושה ימים מחו'ל ונסעתי לי באוטו... הרדיו היה חלש,חלש... פתאום איכשהו שמעתי משהו מוכר... היתכן? אי אפשר לטעות! שיר חדש של אתניקס, פצצה למוח! לא מתבלבל ולא מתנצל! שיר שמזכיר ימים רחוקים... הגברתי את הווליום והתמלאתי אושר. זהו, הם חוזרים בגדול! סוף סוף, לא רוק ולא מחאה , להיט כמו שרק הם יודעים לעשות. ברוכים הבאים אתניקס, התגעגעתי...

ethnix1

New member
גם לי לא יצא לשמוע

אבל אני לא אוהבת את שלומי סרנגה!!

אני דווקא אוהב

את שלומי סרנגה סטאלוס ואורן חן אייל גולן אני לא יודע מה קרה לי, תקף אותי גל של מוזיקה ים-תיכונית... אני פשוט רואה את זה ברמה אחרת. זה גם מצחיק אותי שהקליפים של ה"מיזרחיסטים" נראים כמו קליפים ב-MTV של פעם (עם המון בנאליות וקיטש..). אבל אני אוהב אותם כי הם חמודים וסה"כ זו המוזיקה של הארץ הקטנה שלנו.
כמו שאתניX בעצמם אומרים - שבלונדון אוהבים מוזיקה מזרחית של ישראל - ככה אני רואה את זה. במין הערצה אופטימית.
זה כמובן לא אומר שאני לא אוהב מוזיקה מארצות אחרות...

ZGala

New member
שלומי סרנגה?

אני בקושי...אני משתדלת להאמין... מה יש משותף בין שלומי סרנגה לזאב נחמה? בעיניי שלומי סרנגה נירא קצת איווילי (סליחה) אולי אני טועה בגדול אבל לא מתארת לי אותם בדואט

shifo

New member
גם זהבה בן פעם נחשבה שוליים

אתניקס אף פעם לא מתחברים דווקא לקונסנזוס הרחב... לצערי, עדיין לא שמעתי את השיר אבל אני מקווה שרינקון צודק והוא יפה..

אני דווקא אוהב את שלומי אבל......

אין קשר בינו לבין הלהקה צריך לשמוע את השיר בשביל להבין שזה לא אתניקס המוכר תקשיבו מחר לדידי הררי בין 14:16 אני בטוח שהוא ישמיע את השיר הזה בלי סוף.כי כשדידי רוצה לעשות משיר להיט אף אחד לא יעצור ובטח ובטח אם מדובר באתניX

ethnix1

New member
אני כבר מסוקרנת!!

אבל שלומי סרנגה?? זה מזכיר לי את נטורפיל!!! אחד מהדברים הכי שנואים עליי... בעעעעעעעעע למרות שמוזיקה יוונית היא יפה, אני מקווה שזה יותר בסגנון "ננה גפוס", ולא איזשהו שיר פרחי!! <אני חייבת להוציא ת'דימוי של נטוראפיל מהראש לפני שאני אקיא!!
>

ZGala

New member
למה

למה הסינגל יצה לקראת ט' באב כשהרבה אנשים לא שומעים מוזיקה? יומיים אבודים

למעלה