אני מאוכזב

אני מאוכזב

שמעו אני החזקתי רבות מהפורום הזה ואני עדיין מחזיק אבל בזמן האחרון אני מקבל תחושה חזקה שיש כאן מין קבוצה של ח´ברה שכבר הרבה זמן מדברים ביחד והם לא מוכנים לצרף אף אחד לחבורה הזו לדוגמא אני כותב שאלה ומבקש תשובה ומהר לרוב אני יקבל אולי תשובה מזורגגת וגם זה בקושי לעומת אנשים שאפילו ישאלו כאן כמה שוקלת מקלדת אל חוטית או דבר סתמי וכולם יקפצו לענות להם זה לפחות התחושה שלי ואני מאוד מקווה שהיא תתגלה כלא נכונה גב שבור

BoR|S

New member
אחי כנס...

זה ממש לא נכון לדעתי מה שכתבת, פשוט אני לדוגמא ראיתי רק שאלה אחת שלך והיא איפה אפשר למצוא את צ´ולו ואני ממש לא יכול לענות על זה כי אין לי שמץ, אם אתה תשאל שאלה שאני יכול לענות אני כמובן אענה!!! בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

ICANNt

New member
שמע, זה לא רק אנחנו/הם

זה גם די אתה כי שמתי לב להודעות שלך ואתה קצת מתלהב מעצמך, "אהה... שלום, אני שחר ואני ראפר..." איזה מין דבר זה מישהו שמע עליך בכלל מישהו מכיר אותך? מי נתן לך את התואר "ראפר" זה כמו שאני אשיר סימפוניות באמבטיה ויקראו לי "טנור" אבל זה לא רק זה ואין לי כוח עכשיו להיזכר.

Curly

New member
איזה שטויייייייות!!

אני ממש נעלבתי! זה ממש לא נכון. אני לא הכרתי אף אחד חוץ מנלה וויר וכולם קיבלו אותי יפה. אתה סתם נעלב. האנשים פה ממש סבביש פשוט השאלות שלך חסרות כל תגובה. ז"א לי אישית אין מה להגיד כי אני לא יודעת מה שאתה שואל. טל

תגובות

א. בוריס שאלתי גם איפה אני יכול למצא קבצי אינסטרומנטל חשבתי אולי תדע ב. רק פעם אחת נכנסתי ואמרתי שאני ראפר מתחיל דגש על מתחיל וזה היה כדי להסביר משהו ואני ממש לא מתלהב אני יודע איפה אני עומד בסצנה הזו של הראפ ואני כן יכול להגדיר את עצמי כראפר מתחיל ואנשים כאן בפורום ביקשו ממני לכתוב לפרסם בפורום שירים שלי ואמרו שהם מצויינים לכן זה גם נותן לי אינדיקצייה לקרא לעצמי ראפר מתחיל ג.טל האנשים פה באמת סבבים אתה צודק רק אמרתי שלפעמיים אני מרגיש כאילו יש יותר יחס לחברים קרובים ולא לחדשים ואתה תדע מה אני שואל אם תקרא את השאלות שלי ד. אין לי ולא הייתה לי כוונה להעליב אז אל תקחו את זה ללב רק רציתי להזב את תשומת לביכם להרגשה שלי זה הכל לילה טוב גב שבור

אין מה לעשות....

יש את כל המכובלים (שגיאת הכתיב מכוונת אנשי #היפ יבינו) שכולם ששים לענות להם כגון תאני וסופרים או ביגו וכו´... ויש אנשים פשוטים כמוני וכמוך .... חיים קשים that´s just the way it is

BoR|S

New member
ששששששששש... אל תגלה!!!

אל תגלה להם את המילון שלנו!!! בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

ICANNt

New member
אז בסוף כן התייחסו אליך כמה פעמים

אה..... אז למה אתה מתבכיין שהרוב המוחלט של האנשים פה הם במקרה לא המזכירה האישית של צ´ולו?

עוד תגובות

קודם כל היה לי ברור איך שאני יגיד שכמה אנשים דיברו איתי בפרום את/ה (אני ישתמש בזכר) תקפוץ אז תתפלא כן התייחסו אלי כמה אנשים אני מתנצל בפעם הבאה זה לא יקרה דבר שני אני לא מתבכין על השאלה שלי על צ´ולו (שדרך אגב ניפגשתי איתו היום אחלה בן אדם שבעולם) למרות שהשאלה שלי הייתה פשוט בתור אנשים שאני מאמין שהולכים לחניות מאדמאן שאלתי איפה יותר סביר שאני ימצא את צ´ולו אבל זה הסטוריה אני התעצבנתי על שאלה אחרת ואין לי כח לחזור עלייה וזה ממש לא חשוב אני גם בכלל לא מתבכיין רק נתתי ביקורת קטנה לפי תחושה שלי ואני חושב שמותר מדי פעם לתת ביקורות למרות שאני חדש כאן דרך אגב כבוד על זה שאתה שר במקלחת אולי עוד יצר מזה משהו לסיכום-אמרתי שהיה נראה לי שלא עונים לי על שאלות ולאחרי שהם יותר וותיקים כן עונים ענו לי שזה לא ככה תודה רבה וכמו שאמר מוקי D פותחים היום דף חדש חלק כמו תחת של תינוק לילה טוב גב שבור

BoR|S

New member
תגובה...

ממש אין לי מושג איפה משיגים אינסטרמנטלים חוץ מלחפש באיי מש או בקאזאא. בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

למעלה