לא, ממש לא, הוא כבר היה "חתיך מבוקש"זה, כנראה, היה לפני שהיה סלבס, לא?
הוא צחק עלי שאני לא מזהה אותו
אני ענתיקא, לא הכרתי.
לא, ממש לא, הוא כבר היה "חתיך מבוקש"זה, כנראה, היה לפני שהיה סלבס, לא?
אותי הוא מעולם לא הצליח להפנט.לאיש יש שכל, הוא מתראיין חסר לאות. תבדוק בגלי ישראל ובערוץ 14מי מבין השרים וחברי הכנסת מתראיין הכי הרבה אצל הברדוגויים לסוגיהם ותגלה את הבחור. לאיש אין כריזמה, זה נכון, סוג של צנון חייכן, הפוך מהגורו שמזיל אצל מאמיניו ריר, אבל יש לו חושים פוליטיים מחודדים. תזכרו שהוא בכלל הגיע מכחלון, סוג של כלום והתברג כמו גדול בליכוד. האיש יודע שאצל המאמינים יש מדורת שבט, ערוץ הרדיו גלי ישראל וערוץ הטלויזיה 14, זה החיבור בלעדו אין לקהילה הביביסטית, כולם מחוברים למדורת השבט הזו ולכן בולטות שם חיונית עד הכרחית. הוא יכול לא להגיד כלום וזה פחות או יותר מה שהוא עושה, חזרה לאה, חסרת התלהבות ויבשה לגמרי על מסרים שחוקים, אבל הוא עושה את זה בלי סוף וזה עובד.
לא הבנת ולכן אסביר שוב. לאיש אין כריזמה, יש לו קול יבש ומאוד משמים, אין לו את היכולת הנרכשת כיצד נכון להעביר מסר. כפי שכתבתי קודם והואלת לצטט, הוא ההיפך מהגורו נוטף הכריזמה עם הקול המהפנט והיכול לרתק קהל גם כשהוא סתם מקשקש. אבל על כל החסרונות הללו שעיקרם בהעדר האיכות, אפשר לפצות בכמות וזה מה שעושה הבחור. הוא מתראיין ללא סוף. כך הוא מתקבע בתודעה של הביביסטים החמודים כדמות דומיננטית ומוכרת, גם כשהוא נורא לא מעניין. זה פשוט וזה עובד.אותי הוא מעולם לא הצליח להפנט.
הוא גורם לי לפהק.
מוכר האבטיחים בשוק מרתק אותי יותר.
היא לא פריירית, שידרגה את עצמה למקום שני ברשימתו של בן גביר שתהיה המפלגה השלישית הכי גדולה בכנסת עם מס' דו ספרתי של מנדטים
ייתכן מאוד, שגם תקבל את מבוקשה להיות שרת המשפטים הבאה![]()
"אני לא הבנתי"?לא הבנת,
לא הבנת ולכן אסביר שוב. לאיש אין כריזמה, יש לו קול יבש ומאוד משמים, אין לו את היכולת הנרכשת כיצד נכון להעביר מסר. כפי שכתבתי קודם והואלת לצטט, הוא ההיפך מהגורו נוטף הכריזמה עם הקול המהפנט והיכול לרתק קהל גם כשהוא סתם מקשקש. אבל על כל החסרונות הללו שעיקרם בהעדר האיכות, אפשר לפצות בכמות וזה מה שעושה הבחור. הוא מתראיין ללא סוף. כך הוא מתקבע בתודעה של הביביסטים החמודים כדמות דומיננטית ומוכרת, גם כשהוא נורא לא מעניין. זה פשוט וזה עובד.
יאיר לפיד מרבה להתראיין ? are we sure ? לפיד מככב אמנם במדורת השבט 14 כאויל חסר שכל, דביל מתהפך, סוג של מושא ללעג ושנינה אצל הכוכבים שם. וזה, לידיעת אדוני, לא אותו דבר."אני לא הבנתי"?
גם יאיר לפיד מרבה להתראיין, אז מה? זה עזר לו במשהו?
עזוב, נו..
אני חושב שדבריי הובהרו מספיק
חבל לטחון שוב מים.
סליחה, סליחה.. אתה צודק.יאיר לפיד מרבה להתראיין ? are we sure ? לפיד מככב אמנם במדורת השבט 14 כאויל חסר שכל, דביל מתהפך, סוג של מושא ללעג ושנינה אצל הכוכבים שם. וזה, לידיעת אדוני, לא אותו דבר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.