אני מאוכזב מעצמי

אני מאוכזב מעצמי

עשיתי היום את אחת הפאדיחות של החיים שלי. היום בבוקר החלטתי לעשות סדר בפינת המחשב שלי. ניתקתי את כל הכבלים, ניקיתי הכל והחזרתי בחזרה למקום. כשאני מנסה להתחבר לאינטרנט, אני מגלה שנורת הסנכרון מהבהבת. מאחר ששימשתי כמעט שנתיים כתומך טכני, ידעתי שבמקרים כגון אלו עלי לפנות לספק התשתית, דהיינו לבזק. אכן כך עשיתי. פניתי לבזק ואחרי שיחה של כדקה תפסתי את הראש ופשוט התביישתי. כשהייתי תומך, אם היה נול עלי לקוח כמו שאני הייתי היום, היה בא לי לרצוח אותו. אתם יודעים מה הייתה הבעיה? (עכשיו אזרח הולך להתפקע מצחוק). חיברתי את כבל הטלפון מהמודם, לשקע PHONE בפילטר של בזק במקום לשקע ADSL. עד עכשיו אני אוכל את הלב על הפאדיחה הזו.

Mip Mip

New member
../images/Emo6.gif

הסנדלר הולך יחף.. כשעשיתי תאונה עם האוטו השבעתי חברות שלי לא לספר לאף אחד בעבודה על זה...

bell boy

New member
גדול!!!!!!!!!! ../images/Emo13.gif אוי אוי

חפיף לא נספר לאף אחד שבועת צופים

ואז נשאלת השאלה

בגלל שהכבלים לא מתאימים, ואי אפשר לחבר אותם סתם ככה לכניסה לא נכונה, איך הצלחת? ואל תדאג, לכולם זה קורה לפעמים. כל עוד לא התקשרת כי "כלום לא דולק על המודם" ותיעוד התומך לא נראה כך: מצבך מעולה. -------------------- מודם נראה כבוי. הדלקת המודם >> תקין. הסברתי ללקוח שצריך לחבר את המודם לחשמל ולהדליק אותו על מנת להתחבר לאינטרנט. -------------------

אם אתה מסוגל לצחוק על זה

מצבך לא כזה נורא. עוד מעט בטח עוד כמה אנשים יספרו על משהו דומה שקרה להם (ע"ע התאונה של מיפי).

ואני בתמיכה הטכנית 3 שנים

יום אחד לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט. קיבלתי מודם חדש קצת לפני שלא הכרתי. אחרי הרבה נסיונות לתקן את התקלה התקשרתי לכבלים, ואיתם אחרי רבע שעה שיחה איכשהו עלינו על הבעיה- מסתבר שלמודם יש מצב standby , וכל מה שהיה צריך לעשות זה ללחוץ על כפתור שמדליק אותו. גם אני ונראה לי שגם התומך (אחרי רבע שעה שיחה איתו) הרגשנו שזו חתיכת פדיחה.

קרה לי מקרה מעניין.

שיחקתי עם ההגדרות קו ADSL שלי בעבודה, וכשהגעתי הביתה, אין סינכרון בכלל. דהיינו: המודם חסר סיגנל חסר תקשורת וטוב בשביל מעמד עציצים. התקשרתי למוקד, אובד עצות, ומסתבר שבטעות נעלתי לעצמי את הקו, מה שאומר שפחות או יותר ניתקתי את עצמי מהאינטרנט. אחרי 10 שניות התומך הפעיל אותו בחזרה, והכול טוב

למעלה