אני מאוכזב ממכן

תוםםםם

New member
אם אני רציני?

חוק זה חוק. אתן לא מודעות לבעיה שבדבר... אתן לא בסדר שאתן לא לוקחות את זה ברצינות! שלחתי ל"טוולי" מסר... הייתה לה הזדמנות להודות בטעותה ולהתנצל, והיא בחרה שלהתעלם! אני אראה לאן זה התפתח.. ואחליט מה לעשות.

מאמי אני חושבת שאתה גדול מכדי

להתייחס לדבר כזה קטן ואני מבינה אותך אבל בבקשה אל תגזים .... וחוץ מזה אמרת שאתה לא מעריץ או משהו נכון ? אז אל תקח את זה רציני

תוםםםם

New member
למה יש חוק כזה!?

כי זו תמונה שאני צילמתי... היא שייכת לי והקרדיט הוא לי! תחשבי שציירת ציור יפהפה... את מקבת מלא מחמאות... ואז בא אלייך לבית מישהו, גונב את הציור ואומר לכולם שהוא צייר אותו העצמו.

כה אבל היא לא אמרה שהיא צילמה

אותו.... אם נגיד אני שמה פה תמונה של הגיים בויז... ואומרים לי שהיא יפה... אז נראה לך שזה שצילם אותה ירוץ לפה כדי לכעוס ולשגע ת'מוח שהוא צילם ת'תמונה??!! לאאאאאאאא מה הקטע שלך? טוב הבנו שאתה צילמת!! אזזז??? אתה מקבל עליה פרס או משו?

תוםםםם

New member
"טוולי" בחרה להתעלם!

שזה מה שהכי מכעיס אותי! אחרת באמת הייתי אומר "זו כולה תמונה". ואז מה אם היא לא אמרה שזו תמונה שלה... כל עוד היא מחקה את כתובת הזכויות יוצרים, זה אומר שהיא יכולה לעשות עם התמונה כרצונה... להגיד שהיא שלה, של חבר שלה וכן הלאה...

חחחחחחחח

וואי אתה מזכיר לי את שיעור אזרחות!! היא הפרה את החוק לזכות הקניין של הפרט.. הוא צודק. =) אבל תכלס אתה קצת מגזים. בגלל תמונה תתבע אותה לדין? חחחח

תוםםםם

New member
אני הוא לא זה שמגזים...

אולי החוק נראה לך מוגזם. אבל זה בטענות תבואי למי שחוקק את החוק, לא אני קבעתי אותו.

דבר ראשון...

תודה על התמונות.. דבר שני- אני עכשיו מסתכלת בתיקייה שלי של שיר נולד ואני לא מוצאת את התמונות- אבל אני כן זוכרת שהעלת אותם...והאמת בנות, הוא צודק...יש חוק כזה!...אתם יודעות שגם מי שמעתיקה חתימות ושמה אותם במקום אחר יכולים לתבוע אותה!?..רק לידע כללי... וטלו'ש זה לא ממש יפה...מעכשיו שכל אחד ירשום זכויות יוצרים על התמונות שלו...ושאתם לא תעתיקו.. ותום...מה אני יכולה להגיד לך?!..מצטערת...

TOUSH

New member
הוא צודק במיליון אחוז../images/Emo70.gif

בנות אסור לכם לגנוב תמונות
אם בן-אדם שם זכויות אל תמחקו אותם
זה לא חוקי מה שאותה בת עשתה
להבא לא לעשות זאת

תוםםםם

New member
אתן יודעות מה...

הפעם אני אבליג... למרות שהכי פשוט לי זה להגיש תביעה והזכאות היא בטוחה, כי יש לי את כל ההוכחות שהתמונה היא שלי. אני אוותר על כל הסיפור כי לא נראה לי שאותה נערה הייתה מודעת לכמה שדבר זה אסור ושזו גניבה לכל דבר. בנות, תלמדו להבא! שלא יהיו עוד טעויות כאלה.. ואגב... אני עדין מחכה להתנצלות מאותה נערה.

למעלה