אני מאוכזב. מאוד

עציון

New member
אני מאוכזב. מאוד

לא מבין איך צה"ל לא משחרר ולו לכמה שעות את הבנים הביתה. אז נכון שהבן יצא מלבנון אתמול. נכון שהוא במקום מבטחים כרגע. אבל לא מבין מה היה איכפת לצבא לשחרר לוחמים מזה 46 יום קצת להתאוורר. קצת שניראה אותם. שננשום אותם. הבן הבטיח הבוקר להגיע ל-24 שעות ועכשו צילצל שביטלו להם. ומה בשבת? אין שום סיכוי. בעיברית: חודש וחצי לא בבית. כן. אני יודע. תציעו לי לנסוע אליו. את זה אני יעשה. אבל לא מגיע לו להיות בבית? הלו, אדון מג"ד? מ"פ? אתם שומעים אותי?

מאקי

New member
עציון....חמוד שלי.. יש משהו שאפשר

לעשות? אני כל כך עצבנית שעדיף היה שאשתוק..... מהזהצריךלהיותהפסקתמכירתתיקמניותבאמצעהמלחמה ???????. אושינקו וסמדר.. תסלחו לי.. זה ב ז י ו ן בכל ערך שאינני מכירה.

tova האחת

New member
מאקי, מה שאת מרגישה וכולנו בעצם,לא

קשור לפוליטיקה,אלא ליושרה של המפקד העליון.את כועסת בצדק, הוא צריך להוות דוגמא אישית,ממש נורא.

oshiko

New member
זה נכון, מאד לא אסתטי, אבל ...

זה לא יהיה נכון לתת לדרג המדיני לנגב את ידיו בדרג הצבאי. עם כל החשיבות של העיסוק ביחידה שסבלה ממחסור במים, או בפעולותיו הפרטיות של חלוץ בחשבון הבנק שלו, אלה לא הדברים שמכריעים את המערכה לכאן או לכאן. גם במלחמת ששת הימים הגדולה לא הכל היה מושלם. מה שמכריע זה המהלכים הגדולים. ואותם קובע הדרג המדיני. מישהו יצטרך להסביר את ההיגיון (אם ישנו) שמאחוריהם. אני לא מצליח להבין אותו. ברגע זה מתנהל משחק כדורגל נגד סלובניה. אני לא יודע איך זה ייגמר. אבל אם זה ייגמר בהפסד או בתיקו - נציג הממשלה יופיע ויסביר לכם למה בעצם ניצחנו.

סמדר בנ

New member
היום שמעתי תגובה של מישהו

שאמר שחלוץ צריך להתפטר כי זה שבכל שנות שירותו כקצין בכיר, איש צוות אוויר, רמטכ"ל הצליח לחסוך רק 120000 ש"ח מראה שהוא אינו כשיר.....

נכון. מעניין איך תמיד גונבים לי

את כל השורות הטובות... חזרתי היום מהמספרה ושאלתי את האופציונר אם מישהו טילפן. אמר: חלוץ התקשר ושאל אם את עוד עובדת בבנק במח' הנפקות??? אמרתי לו: היית צריך לענות לו שבחטיבה העסקית לא מתעסקים עם משקיעים של 120,000 ש"ח. אפילו הסוחרים של רח' לילינבלום היו צוחוקים עליו, זה. ותחשבו עליו שהוא מייצג את העדה הפרסית....Y Y Y...

נשבר ה"מיתוס" של הפרסים../images/Emo9.gif

הלכו הבדיחות. וכולה (במילעיל) 120,000 ש"ח.

סמדר בנ

New member
מעניין

איך באורח פלא דברים מסוג אלו צצים תמיד בעיתוי הקריטי כדי להטות את תשומת הלב מהעיקר. אבל מכיון שאנחנו לא דנים בפוליטיקה, אז כאן אפסיק.

tova האחת

New member
אל תתאכזב,עכשיו צריך לקנות

משהו בבורסה. וברצינות.אני לא מבינה את ההתנהלות של הצבא.מעניין אילו מסקנות יישימות יהיו.חזק ואמץ,ותתנחם בביקור.

איזה שומעים ? מה שומעים?

אני שומעת. רוצה את יוני בבית ? קודם נראה מה עם הבורסה

עציון, ../images/Emo24.gif יעזור?

מתוך ההכרות הוירטואלית שלנו ומעצם היותי אמא לחייל, אני יכולה לתאר לי כמה קשה לך ולכל ההורים עדיין לא ראו את בניהם. אני כבר מזמן הפסקתי לחפש הגיון במה שקורה. מקווה מאד שבסוף יפתיע אותכם ויגיע הביתה בקרוב. איך הוא נשמע לך? מה שלומו?

LemonLimeLilach

New member
מרגישה אותו דבר

החבר כבר כמעט חודשיים לא ראה בית. היה אמור לצאת אתמול בבוקר לכולה 48 שעות (עם נסיעות הלוך וחזור - הרבה פחות), בסוף ביטלו להם. נו באמת!

מאקי

New member
רגע רגע רגע.. למה לא

להתקשר לכרמלה???? למה מה יקרה?? נו עציון היא לא תנשך אותך..... תתקשר...

עציון

New member
אגב בקשר למכירת המניות בבורסה

היום אמר לי מישהו שבעצם בישיבת המטכ"ל הדחופה שהתקיימה לאחר חטיפת ה...וכו הנושא שעלה לדיו היהן: למכור או לא למכור ורק אלוף אחד לא מכר והוא הפסיד. אומרים שהוא זה שהדליף....ככה ההוא סיפר לי...

oshiko

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo7.gif../images/Emo6.gif../images/Emo7.gif

לא יודע אם לצחות או לבכוק

מאקי

New member
5209887 050 כרמלה מנשה העיתונאית

נסה עכשיו מה יש לך להפסיד..........

למעלה