אני מאוכזב מאוד...

urithe one

New member
תגובה

א.אילו מהצעות החוק האלו באמת עברו בכנסת? ב הצעת החוק של הנחה מארנונה לסטודנטים, הצעת חוק סטודנטים בשירות מילואים כבר ממילא קיימים ברוב האוניברסיטאות והערים שבהם יש אוניברסיטה, אבל יפה שרוצים שזה יהיה חוק. איפה החוק של השוואת המשכורת במילואים לשכר הממוצע במשק? אני ממש לא מרגיש צורך להתנצל, אם כבר אני מרגיש ששינוי צריכה להתנצל לבוחרים שלה. עוד פעם אני לא אומר ששינוי לא עשתה כלום אבל היא נכשלה בהבטחות הגדולות שלה.על זה שהיא הציעה כמה חוקים לטובת המילואימנקים אני לא אומר תודה כי בשביל זה הם קיבלו את הקול שלי.

urithe one

New member
אני אמר לך מה אני מצפה

קצת כנות בפוליטיקה אף פעם לא תזיק. אני מצפה ששינוי יצאו בהכרזה , כן ממש לפני הבחירות, ויגידו לבוחרים שלהם שמפלגת שינוי לא השיגו את המטרות הגדולות שהן הפצירו בהם לפני הבחירות הקודמות. שהמפלגה תעשה הכל על מנת לפצות את בוחריה בבחירות הקרובות. שתעשה הרבה הרבה הרבה יותר למען אנשי המילואים. שתפסיק ללכת ראש בקיר עם תלמידי הישיבות ותודה בעובדה שבחיים לא ניתן יהיה לגייס את כולם לצבא. במקום לתקוף את החרדים שתציע חוקים שיצ'פרו את המילואימנקים כמה שיותר כולל השוואת המשכורת שניתנת למשכורת הממוצעת במשק וקיצור המילואים כמה שיותר. כן אותו מיעוט שעושה מילואים זכאי ליותר מאלה שלא עושים. אותם סטודנטים מסכנים שלומדים ועובדים גם זכאים ליותר הנחות יותר מלגות מהמדינה, הם הגרעין של המדינה הזו! זה מה שאני מצפה!

izzyr

New member
מה אתה מחפש?

שאלת שאלות - קיבלת תשובות, על פי תגובתך, לא נראה כי בכלל עניין אותך התשובות, היה חשוב לך להגיד את השאלות. אז מה אתה רוצה? לקבל תשובה או סתם לתקוף? אני יכול להסביר את מצע המפלגה ואת דרכה לאלו שרוצים לשמוע, אני לא אגיד לך דברים שאני לא מאמין בהם רק בגלל שאתה רוצה לשמוע. זו המציאות, אלו הם החיים. נ.ב איזה חוק לגבי מילואים שינוי הפילה? אני מעולם לא שמעתי על כזה דבר (שאלה רטורית) נ.ב.בבהצלחה בהמשך דרכך בהצלחה בהמשך דרכך

אשרת

New member
אתה מתכוונן

לכך ששינוי הצביעה בעד הארכת זמן שירות המילואים? כי אחרת גם לי אין מושג על איזה חוק מילואים אתה מדבר

אשרת

New member
תגובה.

כמדומני ההצעה הזאת עלתה בתקופה של מבצע חומה ומגן בג'נין וחשבו שיצטרכו עתודות נוספות, אני משערת...

urithe one

New member
תגובה

אם אני אצביע ש"ס מצבי ממש לא ישתפר כי אני מגדיר את עצמי כחילוני. זה שאני מעריך עשיה לא אומר שאני תומך בדעות שלהם.

למעלה