אני מאוכזבת

mariana

New member
אני מאוכזבת

ראיתם אתול שידור כל בוטק? אתמול תחקרו מישהי קבליסטית כביכול שמשקרת לאנשים. אני מסתכלת ומסתכלת,
פתאום חשכו עיני
את מי אני רואה
כן, את הקבליסטית שאני ואמא שלי הלכנו אליה
(היא נראת ככה) ריקיייייייייי
את הסיפר הזה סיפרתי לך את זוכרת מלפני 8 חודשים
מפה
לשם
תפסו אותה בזה שהיא מסרה פרטים לא נכונים על אותו אדם. כשאני ואמא שלי היינו אצלה היא נתנה לנו את הפרטים מאלף עד ת עלינו, היא ממש ידעה איזה מזל אני
הכלללללללללללללללל. אתמול גילו שאת הפרטים האלה מוציאה ממרשם האוכלוסין. עבדו עלינווווו
אבל אני עדיין לא מאמינה איך היא יודעת מה הולך אצלינו בבית
כמו שהיא אמרה חסר מזוזה שם ושם. את כל הסימנים שיש בבית
הבנתי שאת הפרטים היא מוציא מהמרשם, אבל את הפרטים שיש בבית מאיפה היא מוציאה
בקיצור אני מאוכזבתתתתתתתת וגם שמחה, כי היא אמרה לי שם דברים שלא היו אמורים לקרות לי
ואני שמחה שזה קרה לי. היא אמרה שאני לא יהיה עם אריאל אלה אני אכיר בחור אחר
ושאני אתחתן עם בחור האחר הזה. מגיע לי שאני מאמינה לכל השטויות האלה. מזלי שהיא היית הראשונה ואחרונה שהאמנתי לה
יותר אני לא הולכת לשום מקום כי זה מה שהבטחתי לעצמי עוד לפני 8 חודשים
ותודה על הסבלנות

@@

New member
ועוד רצית לקחת אותי.....

הייתי הורגת אותך, אם הייתי הולכת. איזה קטעים איתך, זאת ההיא מראשון לציון???? גם אני אתמול ראיתי בריפרוף את התחקיר, ממש בושה !!! כל דבר יוצא לטובה. ואת זוכרת את דוד??? היא אמרה לך שתתחתני איתו, ואת לא רצית אותו. זה רק ילמד אותך לקח לא ללכת "לידעונים ומיסטיקנים" למינהם. ומה חדש? מה שלום אריאל???

mariana

New member
כן זאת ההיא מראשון לציון

אבל איך ידעה להגיד לי על דוד? זה באמת נכון, מה גם הוא הופיע איתי בחיים? אני ממש בהלם, אז איך היא ידעה אם חסר מזוזה בבית אחי??? אולי ניחשה??? ואל תשכחי שגם את הולכת לאנשים כאלה אני מזמן נדרתי נדר שאני לא הולכת, את זוכרת? אחרת אריאל יתלה אותי עם אריאל הכל בסדר היינו אתמול אצליהם בבית עם כל המשפוחס והיה נחמד את יודעת אצלינו הבוכרים מכינים המון אוכל מה חדש איתך?

ניקולי

New member
מרינוש

תראי נשמה, נכון זה מאכזב אבל.. כל אחד ואמונתו יחייה כך שאין לך מה להתבאס מכך שהיית אצלה לא נורא ממי.. חוץ מזה גם אני שמחה שהיא טעתה כי הרי את ואריאל אוטוטו.. לא?????? אוהבת אותך ניקול*

mariana

New member
את בעבודה? או בבית?

כן אומרים כל דבר קורה לטובה אבל הלך ה300 ש"ח סתם באויר.

ניקולי

New member
אני בעבודה

ושה 300ש "ח ילכו לאלף כפרות עלייך.. עזבי אותך נשמה.. את מאמינה בעצמך?? את מאמינה ביכולת שלך?? תראי לגבי כאלו שהולכים אליהם כל הקוראות בקפה ובקלפים למינהן אני מאמינה שבדרך כלל כל מה שהן אומרות אלו הן דברים שהן נותנות לך להאמין שהם יקרו.. ואם את מאמינה בהם הם יקרו ואם לא.. יקרו דברים אחרים.. לכן אני לא מאמינה בכל אלו שמבלבלות במוח נשמה הכל כתוב למעלה ואף אחד לא יכול לשנות זאת!! אוהבת ניקול*

מאו יין

New member
מרין...

ואת זוכרת מה אני אמרתי לך על זה אז??? תפסיקי להאמין לאנשים / נשים האלה כי יש להם את השיטות שלהם והם לא באמת מתקשרים עם אפ´חד וגם לא קוראים לא את העתיד לא את העבר ואם הם יודעים משהו על ההוה זה רק ממקורות כמו מאגרי מידע ממשלתיים.... גמני ראיתי את התוכנית אתמול ואת יודעת משהו? ישר חשבתי עליך...בחיי!! קיוויתי שגם את ראית את זה כי זה היה ממש משכנע להפסיק לבזבז כסף (והרבה...) על כל מיני שכאלה....

mariana

New member
נשמה

בחיי לא ביזבתי עליהם כסף אף פעם, אמא שלי פשוט הלכה ואני הלכתי איתה, ואני הייתי בהלם ממה שהיא אמרה עלינו, כאילו קראה עלינו. וגם אחי הלך לשם בגלל שלא יכלו להיכנס להריון, עובדה היא מצאה להם את הבעייה אחרי שבוע הם ניקלטו מה את אומרת על זה? אני כבר לא יודעת למה להאמין. אולי תספרי לי בכללי מה הלך שם בשידור? כי היינו אצל אריאל בבית בארוחה אז ראינו ככה חפיף, אפילו התביישתי לספר לאריאל מה היא עוללה לנו, אני מסתכלת על אמא שלי והיא מסתכת עלי בחזרה ונקרעות מצחוק אז אני מחכה לשמוע מה היה שם? הוא הוכיח שהיא מוציאה את הפרטים ממאגר מידע?

mariana

New member
נשמה

בחיי לא ביזבתי עליהם כסף אף פעם, אמא שלי פשוט הלכה ואני הלכתי איתה, ואני הייתי בהלם ממה שהיא אמרה עלינו, כאילו קראה עלינו. וגם אחי הלך לשם בגלל שלא יכלו להיכנס להריון, עובדה היא מצאה להם את הבעייה אחרי שבוע הם ניקלטו מה את אומרת על זה? אני כבר לא יודעת למה להאמין. אולי תספרי לי בכללי מה הלך שם בשידור? כי היינו אצל אריאל בבית בארוחה אז ראינו ככה חפיף, אפילו התביישתי לספר לאריאל מה היא עוללה לנו, אני מסתכלת על אמא שלי והיא מסתכת עלי בחזרה ונקרעות מצחוק אז אני מחכה לשמוע מה היה שם? הוא הוכיח שהיא מוציאה את הפרטים ממאגר מידע?

ליאור 30

New member
מרין אהלן את יודעת מה הבעיה שלך

שאת לא מאמינה בי אני אמרתי לך פעם ואומר לך עוד הפעם רק איתי תתחתני ונביא 30 ילדים לעולם רק שאלה איזה עולם הזה או הבא כרגיל ליאור המשוגע

mariana

New member
ליאוררררררר../images/Emo124.gif

הנה אתה. איזה כיף לראות אותך פה. שמע ילדים תמיד אפשר להביא, אבל אני אביא אותם עם אריאל כדי שהילדים שלנו יצאו מושלמים
מה ככה? הכל טוב? איך אתה מרגיש?

רק רגע לא להחפז

נכון שבמקרה שדובר היתה תרמית ואין לי כל ספק שיש מגדות עתידות כאלה ואחרות שמרמות אבל ופה יש אבל גדול אני רוצה לומר לך ולכל קוראי תגובתי שישנם נשים ככגברים שיש להם יכולות גילוי הנסתר ויתרה מזו גם בלי שהם בחרו בזה כמקצוע אלא יש להם יכולות מדיומליות גבוהות ואכן הם יכולות/ים לצפות את הנולד ולכן בין השאר חתימתי היא מה שהיא אין אמת אחת כפי שכבר רבים מאיתנו ודאי השכלו לדעת

ויקטוריה

נכון שיש כאלה עם כוחות אבל לדעתי צריך להתרחק מהם כמו מאש שלא לדבר על זה שלפי ההלכה אסור ללכת אליהם

נופר יקירתי

אלו בחרתי להקטין ראש הייתי מתנגחת באימרתך רק במשפט אחד גם רמזור אדום אסור לחצות.|סהדגש| אבל אני בכל זאת חשה שתגובתך נובעת מידיעת חלק יחסי של ההלכה והחלק הזה הוא אינו גדול. יש בהלכה את העניין שאומרים אסור אבל.... אם במקרה כזה וכזה ובמקרה אחר זה לא נחשב מיסטיקה אלא כך וכך את ההלכה יש לדעת ולהבין כהלכה. מה שמרבית בני ישראל לא ידעו לעולם אלו ידעת כמה גיבוי יש בהלכה לנושא המיסטיקה בכלל ובפרט לחיזוי עתידות עד כדי מדע של ממש. כולל פרקי הזוהר לכרכיו הרבים אפלו בהלכה יותר מאשר בקישורים הילכתיים אחרים. ועניין נוסף הוא איזכורים רבים בתנך על יכולתן של בעלות האוב כפי שאמרתי ואני עדיין איתנה בדעתי זו אין אמת אחת חוץ מזה אני בטוחה שאין אדם עלי אדמה שהולך על פי צויי ההלכה אחד לאחד

למעלה