אני מאוכזבת .....

yala85

New member
אני מאוכזבת .....

היום הודיעו לי שרוצים לצמצם לי המשרה לחמש שעות וכל זה שאני נוסעת בבוקר שעה וחצי לעבודה ובחזרה שעה וחצי. וכל זה בגלל שנעדרתי הרבה בגלל הבדיקות והטיפולים שלי. כמובן שהמשכורת תהיה בהתאם. אמרתי להם שאני כנראה יהסס לחתום על ההסכם והם אמרו לי שאני צודקת. עד עכשיו הבינו אותי מעכשיו לא מוכנים להבין אותי ולקבל איחורים וחיסורים יחסית רבים. אני מאוכזבת מהמערכת.

אסור להם ../images/Emo123.gif

את חייבת לדעת שזו פגיעה בזדון בזכויות העבודה שלך. הם ממש מאלצים אותך להיתפטר. זה מה שהם רוצים, ע"מ שלא לשלם לך פיצויים. גם לעשות כזה דבר, כלומר הרעה בתנאי העבודה, אסור
גם אם לא תחתמי על החוזה, דעי לך שאת רשאית לתבוע פיצויים. אם את רוצה לדעת עוד. תשאלי ברצון. סאני.

נועם@בת

New member
אם את בטיפולים, נחוק מתיר לך להעדר

מהעבודה לצורך הטיפולים. זה לא ענין של הבנה. זאת זכותך. את רשאית להעדר 16-20 יום (תלוי בשבוע העבודה) בכל מחזור טיפולים- עד 4 מחזורי טיפול בשנה. אם יש לך ימי מחלה צבורים, זה יבוא על חשבון ימי המחלה, ואם אין לך- על חשבונך. אם הסיבה המוצהרת היא בגלל הטיפולים- זה פשוט לא חוקי. תדפיסי לך את החוק שכאן (תחפשי את החלק שעוסק בפוריות), ותראי לבוס. מעבר למה שכתוב שם, החוק היום אוסר לפטר או להרע תנאים בגלל טיפולי פוריות. אל תוותרי, זאת זכותך החוקית והאזרחית
נועם

yala85

New member
נועם בזכותך

בגלל החומר שהעברת לי, ישופרו כנראה תנאי ההעסקה שלי וכנראה לא יפגעו. הראיתי את זה להנהלה. אני מקווה שאת לא כועסת על זה. הם התייחסו לזה ברצינות ואמרו שהם לא נגדי. הם יראו איך לשקלל את השעות מחדש. תודה רבה.

yala85

New member
היום היתה לי הרגשה לא טובה כ"כ

איך מתמודדים עם ההרגשה הזאת שלפעמים כועסים על החיים, כועסים אפילו קצת על אלוהים שאני במצב הזה.היום הרגשתי מן כעס כזה, ואחר כך פחדתי מעצמי. כעסתי על אלוהים שהוא נותן לי לחוות את המצב הזה. ולפעמים את חוסר הרגישות של אחרים. אני מקווה שלא יכעסו עלי למעלה שהרגשתי ככה. לפעמים יש לי ימים כאלה שאני מרגישה כאילו שום דבר לא זז. אחרי שכל הזמן כל מה שביקשו מאיתנו טיפלנו בזה ואנחנו עדיין ככה. אבל מגיע לי צל"ש קטן - אתמול הייתי באירוע עם כל הבני דודים וכולם שאלו מה עם ילדים אז אמרתי שכשיהיה משהו כולם ידעו זה משהו שלמדתי אני חושבת פה. כשיהיה מה לספר נספר. עוד קיבלתי תמיכה מהם. תודה על הסבלנות.

יופי!!!!

לדעתי האישית קשה מאוד להתמודד עם הכעס על החיים. (את הכעס על אלוהים העברתי בכך שהחלטתי שהוא לא קיים, בלי להיפגע חלילה או לפגוע באף אחד ואם פגעתי אז סליחה). חוסר הרגישות של אחרים נובעת מאי ידיעתם את "החומר" ולא מחוסר רגישות. מי שלא עבר טיפולים לא יודע איך זה - נקודה. קשה מאוד לצפות מהם להיות רגישים, למרות שתמיד מצפים. לי אישית "הכניסו את השטרונגול" בדיוק ברגעים הכי קשים שהיו לי בחיים. הם שילמו על כך בכסף. שולחת לך
על היותך מלכה ליום שעמדת באירוע ובשאלות וברוב גבורה. ו-
ממני. סאני.

נועם@בת

New member
כועבת? בדיוק ההיפך

זאת בדיוק הסיבה שהראיתי לך את החומר. אני שמחה שזה עבד. והכעס על החיים... אוי, זה קשה. קשה בעיקר למי שלא רגילה להעביר ביקורת. קשה למי שכל הזמן מנסה להיות בסדר ולא לעשות גלים. קשה למי שחונכה להאמין שריבונו של עולם עושה הכל בשביל סיבה מיוחדת, אבל אין מי שיכול להסביר לנו מה הסיבה. אל תפחדי לכעוס, אל תפחדי להרגיש רע. אל תבהלי מזה. אלו החיים. הפירוש אומר שהאמהות היו עקרות כדי שיתפללו ויזעקו. אז תתפללי ותזעקי, זאת אחת הדרכים להביע כעס. את צריכה לשחרר את המועקה הזאת שבפנים. וחוצמזה, כל הכבוד לך על התשבוה שנתת למשפחה. אני גאה בך
אני מאחלת לך שבשמחה המשפחתית הבאה תסתובבי עם בטן, וכולם יאחלו לך מזלטוב קולני כזה עד שתסמיקי מהנאה
נועם

למעלה