אני מאוכזבת!!!

mariana

New member
אני מאוכזבת!!!../images/Emo7.gif

היי לכולם! אני נורא מאוכזבת מזה שאני אין לי עם מי לחגוג היום את הסילבסטר. עוד הכי כואב לי לדעת שחברי לשעבר(זה עוד טרי) יתנשק עם מישהי אחרת, בא לי למות, כל שנה אני מתאכזבת מחדש. אני לא יודעת מה לעשות כדי שאני לא ארגיש רע. אמא שלי כל שנה מחדש אומרת לי עם תיהיה עצובה ביום זה אז כל השנה יעבור לך כך, והיא מזה צודקת כי זה נכון. תנו לי רעיונות מה לעשות היום. ואל תגידו לי לצאת לבלות למה,אין לי עם מי וכל החברים שלי יש להם זוג והם יוצאים(אז אני נשיארת בודדה בבית). תעזזזזזררררוווו לי
וחוץ מזה אני מאחלת שנה טובה ויותר שקטה
מרין המאוכזבת

jess ועוד

New member
מאיפה לך שהוא יתנשק עם מישהי היום ?

ואולי הוא ינשק את הדובי היום ????

golem

New member
זה משנה?????

אני חושב שאם זה נגמר ביניכם אז זה נגמר... לא צריך לחשוב את מי ואם הוא ינשק היום....זה לא נחמה ולא כלום.. צריך רק שתחשבי על עצמך ולא עליו... (יודע ומבין שזה קשה......אבל תנסי:)

mariana

New member
כי.....

כי בפוקס ראיתי אותו ביום שבת עם מישהי ברכב שלו, אז הוא קלט אותי מסתכלת עליו ולא עצר והוא ישר היתקשר אליי. אז שאלתי אותו מה אתה נוסע לרחובות והוא אמר לי כן, הוא אמר לי שהוא מקפיץ ידידה לרחובות אז מה הידידה הזאת עשתה בעיר שלנו? הידידה הזאת הוא יצא איתה כאשר היינו פרודים בפעם ראשונה אז כנראה חזר אליה וזה הורג אותי. לפני שנה במקום לחגוג איתו ולקבל נשיקה קיבלתי צעקות, ולפני שנתיים במקום לצאת בכיתי את הנשמה שלי כי הייתי פרודה מהחבר הראשון שלי, נמאס לי לסבול כל ערב כזה! אז מה עושים? מרין

golem

New member
רגע..לבדוק משהו...

קיבלת ממנו צעקות בשנה שעברה???? כי אם זה ממנו...אז אני שמח בשבילך שאת לא איתו עכשיו....אולי לא אהבת את זה אבל זו עובדה - מי שצועק עלייך לא מגיע לו לקבל אותך.... תזכרי את זה!!!!

jess ועוד

New member
מרין השנה...

את תחייכי כי לא יצעקו עליך כי לא יתנהגו אליך כמו שאת לא אוהבת ואפילו אם תהיי לבד תהיי איתך וזה מה שקובע ... חוץ מזה קבלי
ענק ממני ג´סיקה

mariana

New member
תודה ענקית ג´סיקה../images/Emo24.gif

אני כבר אמרתי שאני חולה עלייך? אם לא אז אני מתה עלייך וחולה עלייך. ואני מאחלת לך שנה אזרחית טובה ושבשנה הזה יוולד לך הילד הכי יפה והכי בריא שיש. אמממממממממןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!! אני מקווה לעבור את זה בכיף היום אגב כבר קיבלתי דיווחים לגבי החבר שלי לשעבר: החבר שלו היתקשר אליי ואמר לי שהם יוצאים כל החברה למועדון, כך שאני יודעת שהוא לא איתה(למרות שאנחנו כבר לא ביחד, אני עדיין מקנא לו ואוהבת אותו) לא נורא זה יעבור לי מרין

golem

New member
את לא לבד בסירה....

גם אני כמוך שאין לי כ"כ עם מי לחגוג....ובנוסף אני עוד הולך לאיזה אירוע משפחתי היום שאין לי חשק.... אז אין מה לעשות.....אם אין עם מי ללכת מקבלים את זה כמו שזה..לא הולכים...ופועלים לכיוון שלסילבסטר הבא יהיה עם מי....תשמרי על אופטימיות ותקוה...אם כי אני מזדהה איתך מאוד..... שתהיה לך שנה נפלאה!!!!!! רק את תעזרי לעצמך!!!!:)))))תזכרי..

mariana

New member
תודה על העידוד../images/Emo51.gif

אני מאוד אוהבת את העידודים שלך, ואני מאחלת לך גם כן אותו הדבר הלוואי שבשנה הבאה יהיה לך עם מי לחגוג את הערב הזה(למרות שזה לא ערב שלנו). נ.ב הייתי מעדיפה ללכת לארוע משפחתי משעמם מאשר להיתקע בבית(כי שם אתה רואה פרצופים)
אז שוב תודה על העידוד
מרין

למעלה