אני מאוכזבת

mariana

New member
אני מאוכזבת../images/Emo7.gif

אני כל כך רוצה להיות במפגש וכנראה שאני לא אוכל להגיע. אצל אריאל בבית חוגגים שבת כלה גם יום שישי וגם יום שבת ואריאל עושה לי צרות ולא נותן לי ללכת למפגש כי הוא טוען שאני צריכה לתת את הכבוד הראוי למשפחתו וצריכה להיות שם איתם עד הסוף, כי אני למשהו רציני. אמרתי לו שנלך יותר מאוחר והוא אמר שזה יגמר מאוחר ולא נראה לו שהוא יסע למפגש למרות שגם הוא מת לבוא למפגש ולראות את כולכם מה אני עושה???

ניקולי

New member
שיוווו ../images/Emo12.gif

מה קורה לכן
הייתכן הדבר???? לאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני לא רוצה להאמין שכך יהיה מה יהיה??? בסוף לא יהיה מפגש אוףףף ואני עם התכנונים שלי.. כולם לוחצים עליי לעשות מפגש עד שכבר אני יוכלה אף אחד לא יכול\?? זאת באמת אכזבה מרינושקה.. אבל מה אני יכולה לעשות?? עוד הפעם לדחות?? איזה באסה..

mariana

New member
נשמה אל תדחי לא נורא

אני מאמינה שיהו עוד מפגשים אז אני אגיע בפעמים אחרות. וחוץ מזה לכי תדעי אולי אני אצליח להבריז

ניקולי

New member
מרין

את יודעת מה הכי יפה מהאמת???? שום דבר!! זאת האמת! להבריז ממך לא ביקשתי , רק ביקשתי שתהיי איתנו במוצ"ש ואם אריאל יבוא איתך אני עוד יותר אשמח..אקבל אותו ב
וכמובן שאותך ב
וגם ב | נשיקה| נשמה אף פעם אל תחשבי על הברזה גם אם התכוונת ל "הברזה" היי ישרה תמיד במיוחד עם בן זוגך. האמיני יקירה שאני רוצה מאוד מאוד לראות אותך ת´געגעתי מאוד..אבל עם מי שאת הולכת לחיות זה עם איראל ולא איתי התסכימי איתי?? אוהבת אותך המוןןןןןןןןןןןןןןןן שולחת לך אלפי

mariana

New member
כן ממשוקההה

אולי בכל זאת אני אגיע כי הוא דיבר עם אמא שלו והיא אמרה שאנחנו צריכים להיות ביום שישי בערב וביום שבת בצהריים כך שבערב אין לנו מה לעשות אני מקווה שאז נגיע בכל אופן אני אביא משהו רזרבי

ניקולי

New member
מה זה??

משהו רזרבי ?? מרין תביאי את סוג של גבינה ושתייה.. נשמה אני אשמח לראותך בין אורחיי היקרים אוהבת ניקול*

למעלה