אני מאוכזבת קשות!

Snow in Paris

New member
אני מאוכזבת קשות!

מעצמי. מרגישה כמו ילדה בת 14 שהתאהבה לראשונה והוא מתרגש כשאני בסביבה. התאהבתי בבן אדם שהוא לא בן זוגי...והייתי בטוחה שמצאתי את האחד, מאוכזבת קשות מעצמי ומהעובדה שנתתי לעצמי לפתח את הרגש הזה, כשאני בעצם במערכת יחסים עם אדם אחר.

J-סיקה

New member
כן אדם הוא אדם

מובן הצורך לחום ואהבה חבל שהגעת לזה שהיית צריכה לחפש בחוץ ואולי עוד אפשר להתחרט ולחזור בך הכי חשוב לדעתי זה לא להיות מאוכזבת מעצמך אלא להיות שלימה עם עצמך ברגע שתגיעי להשלמה עם עצמך אני בטוחה שתדעי מה טוב לך באותו רגע אם לא תהיי שלימה עם עצמך אולי אז יהיה ברור לך שאת טועה

Snow in Paris

New member
לא חיפשתי בחוץ...

לא בגדתי בבן זוגי ולא אבגוד. פשוט הכרנו ובתקופה האחרונה התקרבנו מאוד, זה ממש מסובך, בן זוגי מכיר אותו - אני ממש לא יודעת מה לעשות. אגב, אני לא נשואה.

J-סיקה

New member
תראי ...

אם זה כמו שאת מספרת לא נעשה כלום עדיין העיקר לעשות את מה שטוב לך ואני מקווה שתהיי שלימה עם כל מה שתעשי

נעמי17

New member
תקשיבי ל ../images/Emo23.gif

תשמעי, אני מציעה לך ללכת בעקבות הלב... אחרת את תמיד תהיי מאוכזבת וכל הזמן תתלבטי האם להמשיך בקשר הנוכחי או להתחיל קשר חדש. מה את מרגישה? האם התקרבתם עד כדי כך שאת נמשכת אליו? כי אם כן, אני אומרת לך לעזוב את בן זוגך הנוכחי, כי שניכם תסבלו: את לא תפסיקי לחשוב על הבחור החדש והדבר ישפיע על מערכת היחסים הנוכחית שלך... את לא חושבת ככה?

ortal_sh

New member
מנסיון !

גם לי קרה מצב דומה יש לי חבר כבר שלוש שנים, והיה לי ידיד בעבודה שהיתה לנו תקשורת מצויינת וכימיה חבל על הזמן , אהבנו להיות ביחד ,הרגשנו שאנחנו נקשרים אחד לשני יותר מידי , הבנו שזה לא בסדר , דיברנו אל זה . החלטנו שאנחנו צריכים להתרחק כי לי יש חבר והוא ידע שהחבר חשוב לי מאוד אז הוא לא רוצה להפריע .(זה לא היה קל אבל זה היה צעד נכון). קודם כל, אין לך מה להיות מאוכזבת מעצמך זה קורה , אפשר להתאהב במישהו אחר השאלה מה תעשי עם זה. דבר שני, תעשי חושבין אם החבר חשוב לך ויש לו יותר יתרונות מחסרונות ואתם מסדרים טוב , חבל להרוס קשר נוכחי שיש לו עתיד, ולנסות משהו חדש שאין לך מושג איך תסדרו בתור חברים. תחשבי על זה ! התאהבות זה דבר שחולף,בסוף את נשארת עם הבן אדם עצמו עם כל היתרונות והחסרונות שלו או שאת אוהבת ואת נשארת או שלא ! בהצלחה, אורטל

כוכבית2

New member
לג´סיקה

סליחה אולי שאני מתערבת (אבל באמת רק מכוונה טובה). אצלי למשל, לאחר הרבה עבודה עצמית ולדעתי עם הצלחה רבה, אני שלמה עם עצמי, מרוצה מאד מעצמי ואולי זה מה שמונע ממני להתעניין במישהו אחר. אני מרגישה משועממת בחברת בני זוג חדשים או מאבדת עניין מהר, אך הגרוע מכל שלאחרונה אני לא מנסה, ואם מישהו מתחיל איתי אני נרתעת, אני כבר לא רגילה, התבצרתי בקונכיה של עצמי. נכון שעכשיו אני משדרת לסביבה שלמות ואהבה עצמית ולכן אני סובלנית יותר וכך אנשים מחפשים את קירבתי יותר ורוצים קשר ואילו אני בבעיה, אני נרתעת, מאיפה זה בא לי???

J-סיקה

New member
כוכבית אני שמחה שאת מתערבת

כי זה כל הקטע בפורום לדון בדברים ולא מתוך מריבה כך שאין מקום להתנצלות אין ספק ששלמות עם עצמך זה היעד הראשון בלהיות לבד ואז הכל מגיע אחריו ....

למאוכזבת קשות .......

קורה, קרה ו.....יקרה. לדעתי כדאי לך לבחון מחדש את הקשר עם בן זוגך הקבוע. עצם העובדה שפיתחת רגש חזק כלפי מישהו חדש - אומרת דרשני. כנראה שהמשפט "הייתי בטוחה שמצאתי את האחד" לא עומד במבחן המציאות.

Snow in Paris

New member
מבחן המציאות

אני יודעת שהוא לא עומד במבחן המציאות. "ממרומי" 24 שנותיי אני מופתעת שזה קרה לי. היו לי שני קשרים של כמה שנים, ביניהם קשרים של כמה חודשים ומעולם לא קרה לי משהו דומה. אני חושבת שבבן אדם שהתאהבתי בו יש כמה דברים שחסרים לבן זוגי. זה הרבה יותר מורכב ממה שאני מציגה את זה כאן ... ובזה אני פורשת להלילה והולכת לשתות קפה עם ידידי שאינו מודע לרגשות שלי. ממש צחוק הגורל.

למעלה