אני מאוכזבת נורא!

mariana

New member
אני מאוכזבת נורא!

היי ז´סיקה ולכל האחרים! אני חדשה כאן בפורום והשבוע עובר עליי יום הכי מבאס בעולם, אני רוצה לבכות ולצרוח אבל, זה נמאס כבר על כולם. יש לי חבר סליחה היה לי חבר שיצאתי איתו שנה וחצי והיום הוא סגר את הקשר על סמך עצמו אפילו לא שאל אותי. ביום שישי יצא לנו להיתוכח והוא כל כך מעצבן הוא טוען שאין דבר כזה שזוגות צריכים לריב, כלומר זוג שרב הם צריכים להיפרד כל הדיבורים שלי והסברים שלי עלו בתוהו, הוא לא מוכן לשמוע. רציתי לדבר איתו יום שישי אבל הוא בא עצבני ואמרתי לו שאני לא מוכנה לדבר איתו כשהוא עצבני אז הוא פשוט לקח את הרגליים עם הרכב ונסע, ונסע לבילוי עם החברים ואני כל הלילה התפוצצתי. בקיצור יום שבת היה לחבר שלו יום הולדת והוא לא לקח אותי מכיוון שהוא טען שאתמול רבנו והוא רוצה להעניש אותי.מה הוא חושב את עצמו הצוציק הזה. ומאז נוא לא היתקשר עד היום והיום הוא מתקשר ואומר לי "מרין את יכולה להיות בקשר למרות שאנחנו לא בקשר" רציתי להרוג אותו על סמך מה הוא קובע שאין קשר? הוא טוען שנמאס לו מהריבים שלנו ולי לא נישאר לעשות שום דבר אלה לקבל את זה אבל אני יודעת שאם הוא רוצה היזדמנות הוא לא יקבל זאת כי גם לי נמאס למרות שזה מאוד קשה לי. אגב אנחנו היינו פרודים לפני כחודשיים ואז הוא ביקש מימני עוד צ´אנס והסכמתי לו. עכשיו המשפחה שלי צוחקת עליי מכיוון שהם אמרו לי לא לעשות את הטעות הזאת. תודה עם קראתם הכל. אני צריכה עידוד אני כבר סבלתי מפרידות פעם ולא רוצה לסבול שוב אז עזרו לי תודה מכל הלב

J-סיקה

New member
הי מרין ברוכה הבאה

לא סיפרת בת כמה את ובן כמה הצוציק????
חוץ מזה שאת בהחלט צודקת מריבות בין בני זוג קיימות ולפעמים נחוצות ולו רק בשביל ההתפייסות שאחרי אבל גם להרבה יותר!!! חייבים ללבן את הדברים לא צריך לשמור בבטן טוב שאת כזו שאומרת מה שאת חושבת
אם הוא החליט "להעניש" אותך אני חושבת שאין לו מקום בחייך !! הוא לא בוגר. הוא משחק בדווקא???? ממש כמו בן שלוש אז שישאר עם החברים שלו בקשר למשפחה שלך תבקשי מהם לרדת ממך כי מטעויות לומדים והנה למדת אני בטוחה שם יפסיקו פרידות הן דבר בלתי נמנע .... אין אפשרות להמנע מהם אז ללמוד להחליק אותן הלאה ולהמשיך לחיות תהיי חזקה ג´סיקה

איתמר.א

New member
תבכי ותצרחי

בייחוד אם זה יעזור לך להתגבר ולו בקצת על הכאב שבפרידה . תהי שלמה עם עצמך שניסית ונתת הזדמנות נוספת (לפעמים זה מאוד נכון ומאוד קשה לביצוע) ותסכמי לעצמך שכנראה זה באמת לא זה . המשפחה "התומכת" שלך צריכה ללמוד להבין שאת אדם שלפעמים חייב לחוות בעצמו (כמו כל אחד אחר ....) ולהכוות בעצמו , התגובה שלהם ממש לא מובנת. לצערי אני כמעט יכול להבטיח לך שתסבלי עוד מפרידות כי אין מתכון שיכול להבטיח אחרת , אבל בהחלט אפשר לנסות למצוא את האחד שאולי יעצור את המעגל הזה
בהצלחה . איתמר.

גיל051

New member
מרין ...תקשיבי לי !!|../images/Emo9.gif

היי
קודם כל, הכל עם חיוך ..
גם אני הייתי בערך באותו מצב אני מודה זה ממש לא נעים אבל ,את צריכה לעבוד לפעמים על פי הראש ... שזה אומר"לא נוגעים בחרא ,לא מסריחים"... מה אני רוצה לומר לך כאן ...בדיעבד, את כבר עשית טעות ..אל תחזרי עליה שוב...הוא לא מספיק בוגר ובטח לא מגיע לו אותך ... אל תשארי עימו בקשר!!! זה יגרום לך לסערת רגשות שלא תוכלי לשלוט עליה ... נתקי את הקשר ,אף לא פתח אחד... צאי כל יום עם חברות -אל תכנסי לקשר חדש לעת עתה ...! תבלי המון ,אל תהיי לבדך ,תעסיקי את עצמך ,בסרטים,תחביבים ,חוגים.וכולי.. תתחברי לחברות ישנות ...ולידידים ! אני חושב שאת תצאי מזה ..לפי מה שהתרשמתי ממך את בחורה מאוד אינטלגנטית . לאחל לך המון הצלחה ...אשמח אם תחזירי לי תשובה ... גיל * אשמח לעזור לך בשיחה בכייך אחד על אחד באייסיי קיו

יש לך פשט מזל...

אולי כרגע את לא רואה את זה, אבל טוב שזה קרה עכשיו ולא מאוחר יותר. הוא פשוט מתנהג ממש כמו ילד קטן ולא בוגר, ואם יש קשר שבו שני הזוג לא רבים , שיראה לי אותו , הם יכנסו לספר השיאים. תמשיכי הלאה, יש עוד גדים בים, והרבה, תצמאי לך מישהו שבוגר לפחות כמוך האייקונים לא עובדים אז קבלי חיבוק ענק...

mariana

New member
באמת עכשיו אני מרגישה הרבה יותר טוב

שלום לכולכם ותודה על העצות הנפלאות שלכם. אגב אני עוד מעט 20 והוא קטן מימני בכמה חודשים אני מרגישה שאת הקשר הזה אני סוכבת לבד על הכתפיים אולי אני יותר בוגרת מימנו בראש כי אחרי הכל יצאתי לפניו עם בחור בוגר שהיה גדול מימני כמעט ב 8 שנים והייתי איתו 3 שנים והפרידה ממש כאבה לי עכשיו זה שוב חוזר על עצמו ואני נורא מפחדת להיכנס לזה שוב. אבל אני בטוחה שאני אצא מזה כמו שיצאתי מהראשון. פשוט חיפשתי מקום לפרוק את הכאב שלי ואני בטוחה שמצאתי כי אתם אחלה של אנשים חולה עליכם מרין

איתמר.א

New member
תראי .... תשמעי ....

צריכה אקמול ? שמעתי שמחלות שכאלה מדבקות מאוד
מתחשלים עם כל תהפוכה בחיים... קשר לא סוחבים על כתפיים , קשר הולכים יד ביד , בשדות שושנים כמו בשדות לא חרושים , ברחובות מוכרים כמו גם בפרברים חשוכים , הכי חשוב לזכור תמיד , יד ביד , ביחד לכיוון העתיד . איתמר.

לאאאא !! לאאאא!!! ושוב. לאאא!!!

מה זה לזרוק אותו ? מה, הוא לא בנאדם ? הוא לא עושה טעויות ? אז הוא התנהג כמו ילד קטן. סו וואט ? אני חושב שאת צריכה לקחת אותו לשיחה גלויה מלב אל לב. ללחוץ עליו ולא לוותר לו. אם תצליחי לשכנע ולהבהיר לו שאין קשר בלי ויכוחים, זה רק יחזק בניכם את הקשר. ואני רוצה לראות שמישו יחלוק עלי .... מישו לא מסכים איתי שמשברים רק מחזקים את הקשר אחרי שהם נפתרים??

mariana

New member
תגובה ליווווו!

היי! הייתי מעוניינת בכיף לדבר איתו ולהסביר לו את המצב שלנו אבל הוא חושב שרק הוא צודק ומה שאני אומרת לא חשוב לו בכלל. הוא כל הזמן חוזר על המשפט" את רגילה לחיים אחרים" כלומר עם חברי לשעבר שיצאנו שלוש שנים, ופה אני לא מסכימה איתו כי אני חיה את החיים שלי. ותאמיני לי אם השיחה בינינו הייתה עוזרת אפילו קצת הייתי עושה זאת אבל, אין טעם. את חושבת שלא ניסיתי? כמו שאמרתי בהתחלה כל הניסיונות עלו בתוהו למרות שאחר כך הוא מצטער הוא שוב חוזר על הטעויות כאילו לא הייתה. ותודה לכם שוב. מרין

למעלה