אני מאוכזבת ועצובה כי...

shir23

New member
אני מאוכזבת ועצובה כי...

הגעתי חולה היום לעבודה ההרגשה לא טובה אפילו מגעילה, ואני יודעת שכשאני יחזור הביתה לא יהייה מי ש"יטפל" בי ויחבק אותי, וזה עושה אותי עצובה.. דווקא שעכשיו אני מאוד רוצה מישהו ולא רק בגלל שאני חולה

AVIVI

New member
לנסות אפשר...

תאי זה נשמע נורא אבל זה גם מפליא שאת כותבת כאן ככה אני כאן אורח ולא בדיוק יודע את הכללים אבל אני חושב שאוכל להיות לך למשען ומשענה בעת הזו קצת מילים טובות עולות על השפתיים קצת יחס הגון והעיקר חום נכון והגון אם תרצי לקבל זאת אני יתן בשמחה האמת שאינני מחפש סקס כסקס אלא פשוט חולם אני להעניק חום למי שבאמת הגון לואשמח לקבל פידבק ואשמח לחזור אם רק תרצי אז זה אפשרי ולו רק קלא תחזרי הביתה ותגידי אין לי.... יש לך זה עכשעו תלוי בך אני גבר בגיל 29 והשאר נדבר..

shir23

New member
היי

אני לא כותבת כאן הרבה אבל הרגשתי כל כך עצובה היום אז כתבתי.. אני אשמח לקבל ממך קצת פרטים על עצמך. תשלח לי את זה בבקשה לתיבה הפרטית(למעלה מצד שמאל)

J-סיקה

New member
שיר מתוקה אחת

הזמן מביא מרפא תמיד זה ככה לכולנו יש up & down בחיים והחורף יותר מהרבה דברים מדגיש את העינין לא לקחת את זה קשה ומצבי רוח לגיטימיים בחורף במיוחד לילדי קיץ גם אלו שתפוסים .... חייכי הרבה זה הכל עובר

shir23

New member
ג´סיקה תודה

את כ"כ חמודה ומעודדת, הצלחת לגרום לי לחייך... טוב כנראה שזה סתם יום שאני צריכה לעבור. אולי זה בגלל שאני קצת חולה..אז מותר לי! בדר"כ אני ממש לא כזאת פסימית, אבל פשוט נמאס לי להיות לבד ועוד חולה. מתי כבר יבוא המישהו האמיתי שיעשה אותי מאושרת? נו נמאס לי לחשוב, לפעמים המחשבות האלו עושות אותי עצובה טוב אני רק רוצה לאחל לך שיהייה לך יום נפלא ומאושר אוהבת..

J-סיקה

New member
יש דעה שגורסת

שכמה שמחכים יותר מגיע פחות אז הכי כדאי לחכות פחות לקבל יותר !!! הרי אם תחכי ואם לא הוא יגיע כשיהיה לו נוח אז למה לך לעצור את עצמך ???

shir23

New member
אני לא עוצרת את עצמי

אני רק מחכה למישהו האמיתי והרציני, שאני ידע שהוא רק שלי, אני לא רוצה מישהו רק שיטפל בי ועוד עכשיו בגלל ההרגשה שלי, אני רוצה מישהו כזה כבר המון זמן, רק שנראה לי שהאנשים האלו כבר נעלמו מהעולם הזה. חבל........ אם יש עוד מישהו כזה אני מאוד ישמח ליצור איתו קשר.

למעלה