אני מאוהב !!

• פותח הנושא al19
  • פורסם בתאריך

Optimistic Girl

New member
זאת אני

חתול?? דווקא כלב אף פעם לא יאכזב

ולעניין החתול.
חתול הבעיה שהוא לא נקשר לבעלים שלו.
הוא נקשר לליטופים ופינוקים ולבית.
בסופו של דבר חתול לא יעניין אותו כלום.
כלב אם אתה בוכה יבוא אליך. ובכלל יתן לך חום ואהבה והדבר היחיד שירצה זה רק שתאהב אותו .

Optimistic Girl

New member
מסכימה אני בעד נאמנות של הכלבים

אבל חושבת שגם חתולים נקשרים
סבתא שלי חפרה המון על סיפורי זוואה כאלו

למשל :שבעלת החתול הזקנה מתה, והחתול לא רצה לזוז מהמקום שבו היא מתה, ובסוף גם החתול מת מצער

חושבת שגם חתולים נקשרים לבעלים,
אבל לא כל החתולים, אולי זה קטע של אופי של החתול...

לא שהוא נקשר לזקנה. הוא נקשר ליחס ממנה

לליטופים אולי. לאוכל שהיא היתה מביאה לו, ולכי תדעי מה היא עוד עשתה איתו.
סתם דוגמה.

בסופו של דבר להקשר אליך הם לא נקשרים.
הם נקשרים למה שהם מקבלים ממך.

שטויות במיץ עגבניות

חתולים הם בעלי חיים מדהימים, נאמנים, ויודעים לתת אהבה בכמויות. חתולים הם בעלי חיים לא פחות רגשיים מכלבים. רק צריך לדעת איזה יחס לתת להם. בדיוק כמו כלב, שאם תקשרו אותו יגדל להיות תוקפן, ואם תתנו לו אהבה יהיה נאמן ואוהב.

לא רואה סיבה להמשיך לדון בזה

ציינתי שאני עדיין לא מסכימה איתך וזהו, את הדעה שלי הבעתי קודם

h a j b i

New member
אני גידלתי גם כלבים וגם חתולים

ויותר מאחד מכל סוג ואין מה להשוות. הבדל של שמיים וארץ.

הנאמנות והאהבה של כלבים גבוהה בכמה רמות יותר מאשר של חתולים וכמעט תמיד הם חיית הבית המועדפת.

חתול מומלץ למי שנמצא מעט מאוד בבית ורוצה חיית מחמד עצמאית יותר אבל קצת יותר חברותית מתוכי או משהו בסיגנון

גם אני גידלתי גם כלבים וגם חתולים

ואני ממש לא מסכימה איתך. החתול שלי הרבה יותר אוהב מכל כלב שאי פעם היה לי. ברמה של לעמוד מחוץ לחדר שלי כשאני בוכה וליילל כדי להכנס, להתכרבל איתי במיטה וללקק לי את הדמעות. אני לא פותחת חזית בין כלבים וחתולים, אני באמת אוהבת את שניהם באותה מידה, וחושבת ששניהם יודעים לתת אהבה ונאמנות אם נותנים להם את היחס הנכון. אני פשוט לא יכולה לשמוע אנשים שאומרים שחתולים הם חיות לא נאמנות, רעות או לא יודעות לאהוב, כי זה נותן לגיטימציה לפגוע בהם. ואם יש משהו שאני לא יכולה לשאת זה פגיעה בבעלי חיים.

h a j b i

New member
את לא חייבת להסכים אבל לפחות תקראי היטב

לא אמרתי שום דבר על זה שחתולים הם "חיות לא נאמנות, רעות או לא יודעות לאהוב" אלא אמרתי שהן פחות נאמנות ונותנות אהבה מכלבים (אבל כאמור יותר מתוכי למשל). לגיטימציה לפגוע? רק בראש של אנשים מעוותים.

כמובן שמדובר על מהקרה הממוצע. אני בטוח שאפשר למצוא איפשהוא חתול שהוא יותר מכלב. זה לא אומר הרבה. בערך כמו שאני אקבע די בקלות שגברים גבוהים וכבדים ונשים (וזה נכון סטטיסטית) אבל אין בעיה למצוא דוגמאות הפוכות.

ושוב, את יכולה גם לא להסכים על המקרה הממוצע אבל אנחנו הרוב!

irreplacable

New member
ברור שאין על כלב מבחינת נאמנות

וחברות וקשר אמיתי.

אבל תתפלאי, גם חתולים נקשרים. זה באמת לקח לו המון (המון המון המון!) זמן אבל בסוף הוא נקשר.. כשאני מגיעה הביתה הוא בא לדלת להגיד לי שלום כמו כלב (אבל לא בדיוק.. מגיע עד אליי ואז בורח בריצה קלה כדי שארדוף אחריו.. נושנוש קשה להשגה
), בבוקר כשאני קמה הוא מייד מגיע להגיד לי בוקר טוב, נשכב על ידי במיטה ופותח את הרגליים כדי שאלטף אותו בבטן (נושנוש! כבר אמרתי ?
)

Optimistic Girl

New member
אכן, אבל זה...

זה לא משהו שנציג אותו לסבתא שלי !
כי אתה מבוגר ממני ב3 שנים וככה צריך להגיד למשפחה שלי...
אם לא, אוי לי

למעלה