אני מאוהב

skeep

New member
אני מאוהב

ארבע פעמים. 1. בחור שהיה במילואים. הוא אומנם סדריניק אבל חמוד ביותר. ממש הטעם שלי. צריך לשכוח אותו כי ממילא אין לי מושג מי הוא, או מאיפה הוא. 2. בחורה מדליקה ביותר שראיתי אותה היום במסיבה בפעם השלישית. היא כל כך חמודה ונראית כל כך טוב, ממש דוגמנית. חבר שלי אומנם לא התלהב ממנה כמוני, אבל הוא ממילא לא מבין כלום. דיברתי איתה הערב, קבענו להיפגש במסיבה שבוע הבא. שבוע הבא אני מתכוון להתאבד עליה רשמית. 3. הבחור שהיה אצל יזיזה שלי לשעבר. לפי מה שהיא סיפרה, נראה לי שיש לי סיבה להאמין שהוא בעניין, וזה מלבד ההתראה שקיבלתי מהגיידר הדפוק שלי. 4. בחורה מתוקה ביותר שהחבר שלי מאוהב בה. מסתבר שהיא לא רוצה אותו אבל מתעניינת בי משום מה. יכול להיות שמחר אני יתקיף כשאני אראה אותה באוניברסיטה (שם היא עובדת). ועוד אנקדוטות: התחיל איתי במסיבה מישהו. נחמד ביותר למרות שהוא לא הטעם שלי. טוב לדעת שמישהו באמת מסתכל עלי... החברה שלי מעצבנת וזה רישמי. היא אומנם כוסית אבל זה לא מחפה על האופי שלה. יש ביננו מתח לאחרונה ונראה לי שבקרוב תבוא הפרידה. עוד קשר קצר מבית מדרשי. לעזאזל, מה לא בסדר אתי? סקיפ.

MARMELAD

New member
שאלה (לא מנומסת)

אולי תסביר לי למה יש לך חלוקה של חצי חצי לבנים בנות? מה זו הסימטריה הזו?

skeep

New member
ככה זה יצא

למרות שבמידת המשיכה אין סמיטריה. אהה, חלמתי הלילה חלום דיי נורא. הוא יכול להעיד כמה אני באמת דפוק, אבל אני קצת חושש לכתוב אז זה כאן, כי אז אני אצטרך להרוג את כולכם, וזה דיי הרבה עבודה... מה אתה אומר?

biman

New member
כולי אוזן!

תרגיש חופשי... אני אוהב את הסיפורים שלך! יש בך מידת רגישות מאד גבוהה לפי דעתי וזה מאד מושך...

Unicorn Fairy

New member
אמנם הבחור התנצל בפניי...

אבל בעיניי הוא אולי הכי חסר רגישות בפורום... לא קשור אבל הייתי צריכה להגיד את זה. עכשיו, אחלה לך, אתה "מאוהב" (בקיצור, סתם נדלקת על 4 אנשים), זה סבבה. אבל למה אתה נותן לעצמך דרור לבגוד ובכך לפגוע בחברה שלך (נפשית, אולי אפילו מינית), פשוט תיפרד ממנה, תגיד שזהו, נגמר לך, אתב רוצה להמשיך הלאה. אין דבר יותר כואב מלגלות שהחבר שלך עושה עיניים לאחרים כי הפסקת לעניין אותו. פשוט תגמור איתה!

skeep

New member
עכשיו, אחרי שהפורום יודע שאין בי

רגישות כלל (למרות שהתנצלתי), הייתי שמח להגן על שמי הטוב ולהסביר לחברי הפורום על ממה כל כך נעלבת (ושהם ישפטו), אולם מכיוון שחלילה אני עלול להעליב אותך שוב, אני נאלץ לגייס את כל חוסר הרגישות שלי ולוותר על התענוג. אגב, מוכר לך "הפוסל במומו פוסל"? נראה לי דיי רלוונטי לגביך. לעניין "הבגידה" שלי. אני מאוד מודה לך על הטפת המוסר. אף פעם לא טענתי שאני צדיק ואני משער שאני לא יטען זאת גם בעתיד (אלא אם כן אני פתאום יראה את האור-מה שלא צפוי). אך למרות שאני לא צדיק גדול ואף רחמנא ליצנא, חסר רגישות, ככל הידוע לי אין חוק האוסר עלי להסתכל על בנים או בנות אחרות בזמן מערכת יחסים. אני לא מאוהב בחברה שלי ולכן אני גם מרשה לעצמי לעשות דברים שלא גורמים לי להרגיש הכי שלם איתם, כמו להסתכל. צר לי שאני לא מצליח לעמוד בסטנדרטיים המוסריים שלך, אבל מכאן ועד לכנות את זה בגידה הדרך טיפ טיפה ארוכה. אהה, ועוד דבר. בפעם הבאה שתעלבי, פשוט תשלחי לי מסר שאת מעוניינת שאני אחתוך לעצמי את הווריד, כי נראה לי שאפילו אם אתנצל, אני אשאר אצלך חסר רגישות לנצח. שלך לתמיד, סקיפ.

skeep

New member
../images/Emo18.gif ההודעה מכילה תיאורים קשים

החלום הוא דיי נוראי ופשוט ובטח אומר עלי המון דברים. הוא גם מכיל פרטים פורנוגרפיים לא נעימים, אז מי שלא מעוניין מוזמן להמשיך הלאה. אבל יאללה, שיהיה. בחלום הייתי אצל שכנות שלי (אין לי שכנות כאלה במציאות). אני לא כל כך זוכר מה עשינו שם ועל מה דיברנו, אבל אחת מהן מצאה חן בעיני וחשבתי שאני רוצה שיהיה ביננו משהו. אחרי שפרשתי לביתי והלכתי לישון הגיעה אחת השכנות מהדירה. אולם, השכנה שהגיעה היתה דווקא זו שבכלל לא רציתי. היה לה שיער שחור דליל, חזה שטוח ופנים לא הכי אטרקטיביות. היא התיישבה על המיטה וחשבתי שהיא רוצה לשוחח איתי על משהו. פתאום, ללא אזהרה מוקדמת, היא תפסה לי את הזין ואמרה לי שהיא מתה למצוץ לי אותו. הייתי בהלם ורציתי להגיד לה שלא מתאים לי, אולם היא לא חיכתה לאישור ובפתאומיות היא הורידה לי את התחתונים ותחבה את הזין שלי אל פיה. המשכתי לשכב, ומנסה להנות מהמציצה כמה שרק ניתן, אלא שלפתע אני שם לב שיוצא לה מהפה שפיך (לא שלי כי אני לא גמרתי). לא הבנתי מה קורה, וזה הגעיל אותי לחלוטין שלא יכולתי להמשיך יותר. איפשהו בשלב הזה החלום שלי הסתיים. אני צריך פסכיאטר קבוע או שמכות חשמל וטיפול תורפתי זמני יכולים להטיב עם מצבי? סקיפ.

../images/Emo62.gifאני חושב שאפשר להיעזר גם ב

מכות חשמל
עם הפציינט הספציפי הזה. גם אם זה לא יעזור, זה בטח לא יזיק. אה, וגם אשפוז בכפייה, אם צריך.
והטיפול התרופתי - קבוע, כמובן. סקיפי - אוהבים אותך הרבה...הכל בצחוק, כמובן! אתה בסדר גמור, הכל טבעי.

MARMELAD

New member
נו אז מה אתה חושב על החלום הזה?

(בעיני הוא ממש מזעזע)

skeep

New member
הוא לא ממש ברור לי

ולא נהנתי במיוחד לחלום אותו.

merman

New member
לא חלום נורא בכלל.

אני בטוח שהוא מדבר על נושאים שחשובים לך, כי הוא בטח גרם לך תגובה רגשית חזקה, וזה אומר שיש שם נושאים חזקים.

למעלה