אני מאוהב

Chakotay

New member
אני מאוהב ../images/Emo99.gif

כבר ראיתי פרקים של המקורית הרבה פעמים, אף פעם לא נמשכתי במיוחד, במקרה והורדתי את כל 3 העונות, והתחלתי לראות ברצף, ופשוט התאהבתי!! ואוו! ישנם פרקים פשוט גדולים! ומשולש הקירק,ספוק ומקוי שלא נתתי לו מחשבת יתר, פתאום אני רואה את הגאונות ביחסים שלהם, הבדיחות הפרטיות בינהם שפשוט קורעות אותי מצחוק! הקשר המיוחד בינהם, הוא הקשר הטוב ביותר שראיתי, הסדרה פשוט ענקית!! משהייתה מקום רביעי אצלי בין סדרות הטרק, עכשיו צמודה עם הדור הבא! והמוסיקה מעולה! היא אולי חוזרת על עצמה, אבל אני אוהב אותה :) פרק אהוב -The Doomday Machine.

itstzar

New member
וכמה איזכורים למקורית גילית עכשיו

שיש בדור הבא?

אודו

New member
וואו

קראתי שלושה דפים מהבלוג שלו, ונזכרתי למה לא אהבתי אותו. כל מילה מתנשאת כזאת אם ההרגשה הזאת של "אמרתי לכם" או "אני חכם, חישבתי כמה דלק לוקח לי להגיע ללשכת אבטלה והראתי לפקידים הממשלתיים שהם טיפשים". ארררר

deathcaster

New member
סליחה שאני משתמש בביטוי של ספי....

אבל " אמרתי לכם " - אני עמדתי על טיבו של הברנש מזמן , ולא כ"כ הסכימו איתי כאן . עם כל הכבוד , ספי די מזכיר לי את האמירות האחרונות של השר פורז .

DaHunter

New member
אכן... בחזרה למקורות....

הסדרה המקורית היא הטובה ביותר (לא ששאר הסדרות גרועות). אני תמיד הייתי מחכה לשתי הדקות האחרונות של הפרק כדי לראות את קירק ספוק ובונז מסכמים את הפרק בכמה משפטי סיום קורעים מצחוק. (צ'קוטי, כן... גם אתה חנון!)

Chakotay

New member
אני לא חנון...אני גיק! ולא סתם גיק!

Im a geek God! ואכן סיכום הפרק בהחלט קורע מצחוק!

Broken Bow

New member
כל הכבוד...

אני כבר טוען הרבה זמן שהסדרה המקורית מעולה ועולה על רוב שאר הסדרות. יפה שהחכמת!

Chakotay

New member
אכן! אני כבר לא יודע מה טוב יותר

הדור הבא, או המקורית! אבל קירק הוא פאקין סופר חייל, 10 איש עליו והוא מוריד איכשהו אחד אחד! חחחחחח אבל התחלתי לאהוב אותו, הוא פלוץ אבל אי אפשר בלעדיו :)

Chakotay

New member
בוא נעשה מזה סקר קטן

מהו פרק המקורית האהוב עליכם?ולמה?

DaHunter

New member
אההה... יש כמה:

Amok Time - הפרק שבו ספוק נהיה אמוציונלי לקראת ה"פון פאר" - היה נחמד לראות אותו מפגין רגשות לשם שינוי. The City on the Edge of Forever - פשוט פרק **מעולה**! The Trouble With Tribbles - פרק עם הרבה הומור Mirror, Mirror - פשוט אהבתי... אין סיבה מיוחדת

Broken Bow

New member
יש הרבה

אבל נראה לי שאני אבחר ב-Balance of Terror. הפרק מראה הרבה דברים טובים שאותם אני אוהב ב-ST והכי חשוב מסר!

Chakotay

New member
טוב שלי הם

The Doomday Machine אני פשוט מת על הפרק הזה! קירק היה תותח שם חחח A Piece Of The Action אהבתי את הפרק, ספוק כגנסטר של שנות ה 30' :) פרק טוב... Trouble With Tribbles גם לי קשה להסביר למה אני אוהב אותו, אולי בגלל הקטעים ההומוריסטיים...

למעלה