אחותך
B BlogTV Police20 New member 24/7/05 #24 נו, מה עכשיו? אין לכם מספיק תצומי בבית?...! כל אחד: "לא אוהבים אותי" GET OVER IT !!! חחחחחחחחחחח מתה על כולכם !!! משפחה גדולה ויפה שלי...
נו, מה עכשיו? אין לכם מספיק תצומי בבית?...! כל אחד: "לא אוהבים אותי" GET OVER IT !!! חחחחחחחחחחח מתה על כולכם !!! משפחה גדולה ויפה שלי...
B BlogTV Police48 New member 24/7/05 #25 יפה שלך???? ואם אני רוצה להיות משפחה גדולה של אחותך??? של הדר??? של רונית???? של ענתושקוש של הצאט????? טוב החלטתי אפי הנמר הסטלן תעשה לי ילד תן לי את המגאפון
יפה שלך???? ואם אני רוצה להיות משפחה גדולה של אחותך??? של הדר??? של רונית???? של ענתושקוש של הצאט????? טוב החלטתי אפי הנמר הסטלן תעשה לי ילד תן לי את המגאפון
B BlogTV Police18 New member 25/7/05 #34 אני רואה כולם מאוהבים בכולם ???? יפה כיף לראות שירשורי אהבה . מי אוהב אותי ????
B BlogTV Police20 New member 25/7/05 #35 אני פרשתי מנושא האהבה... אז לא לשאול אותי... גם ככה אף אחד לא אוהב אותי... כמה תצומי יש בשרשור הזה : (אמאל'הההההההההההה)
אני פרשתי מנושא האהבה... אז לא לשאול אותי... גם ככה אף אחד לא אוהב אותי... כמה תצומי יש בשרשור הזה : (אמאל'הההההההההההה)
B BlogTV Police48 New member 25/7/05 #36 מוטי גם אתה רוצה שאני יעשה לך ילד?? אבל רק באישור הדולפינה ומיטל כולנו אוהבים אותך הנה תיראי : "מיטל אני אוהב אותך" "את חמודה את"
מוטי גם אתה רוצה שאני יעשה לך ילד?? אבל רק באישור הדולפינה ומיטל כולנו אוהבים אותך הנה תיראי : "מיטל אני אוהב אותך" "את חמודה את"
B BlogTV Police23 New member 25/7/05 #37 אניייייייייייייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif מטורפת עלייך