אני מאוהב במישהי מפה

• פותח הנושא AV80
  • פורסם בתאריך

AV80

New member
אני מאוהב במישהי מפה

אני מאוהב במישהי מפה אבל אני לא מוכן לחשוף מי היא בגלל שזה אולי להביך אותה רק אני יכול לומר שהיא בחורה מצחיקה ושרוטה וחמודה מאוד

אהבה אך איזה דבר זה

אביב נשמה לנו לא משנה במי אתה מאוהב העיקר שהיא עושה לך טוב בלב ופירפורים בלב בהצלחה נשמה שלי כי מגיעה לך הטוב ביותר
אוהבת דניאל אטלנטה

AV80

New member
אור מחיפה

אור מחיפה מאז תכנית ששמעתי את התכנית של בייקר והיא עלתה לשידור וששמעתי את הקול שלה הרגשתי שאני מאוהב

אור ? היא בחורה מקסימה זהב

מה עוד אפשר לבקש אתה רוצה שאני יעזור לך לדבר איתה? היא באמת בחורה מקסימה וטובת לב היתי בבלוג שלה אני חושבת היא אחלה, אז יאלה תריץ עניינים דבר איתה בלי להתבייש כי על איכות איבי .. חבל להתפשר מקוה שהיא תיענה לבקשתך זה בשבילי יהיה נצחון בהצלחה מלאכים שאלוהים ישמור עליכם אגב כתבת את ההודעה כמו איזה ילדה מה זה חמוד כי אתה כזה מתאים לאור היקרה שלנו. ממש אופייני . המון אור ואהבה אמן.

אור מחיפה היקרה וAV 80היקרים

שלחתי לשניכים מסרים אשייים. אם אצליח לשדך כאן או לסדר זוג בשבילי עבורי זה עולם ומלואו. ספרו לי מה קורה ואל תקחו דברים חפיף אם הגורל דופק בדלת לא צריך להגיד" אני לא בבית" מקוה שיהיו לכם ימים יפים ביחד אתפלל בשביל הזוגיות שלכם שתהיה אם תהיה והלאוי שתהיה חותמת עם המון כנות ואהבה. אלין.

לירן 2004

New member
ברוך הבא למועדון

תאמין לי אחי לכל אחד אפילו לי יש אחת כזאת אייך לא כולן חמודות ומתוקות אבל את הפרח שלי אני כבר מצאתי למרות שעדיין איין אישור לקטוף אותו אחי אז שמע לי דבר איתה אולי היא תסכים ואני גם יודע מי זאת

../images/Emo141.gifהיי מאמי.כן זו אני....

כנס בבקשה לאיסיקיו כתבתי לך שם.....ואנא ממך קח את כל הנושא הזה לתשומת ליבך.... תהיה יותר קשוב ויותר איכפתי לגבי מה שכתבתי..... אני יודעת שקשה לך...קשה גם לי תאמין לי..... אבל לי ניראה בכל אופן שזו הפניה האחרונה...שלי אליך כמה אפשר לרדוף לנסות לבקש להיתחנן כמה? גם לי נשבר כבר מהכל.גם אותי זה מייאש גם לי כואב בנשמה כואב לי בלב...אין לי לא יום ולא לילה מה אתה יודע?אין לי חשק לאף אחד.אין לי מצב רוח...לא ביקשתי ממך הרבה...ביקשתי רק שתיתיחס למה שכתבתי .... שבת שלום....ונשיקות ממני

לירן 2004

New member
מה כולם בלחץ

אביב לא רוצה לגרום לה למות מבושה אזזזזזזזזז חלאססססססססססס בסוף גם אתם תדעו לא לשגע לו
תשכל קצת כבוד תנו לו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה