אני מאוהבת .....

LunasRose

New member
פרוש המשמעות בגידה...

חשיפת גופך הן במחשבה והן במובן הפיזי, חשיפת הדבר שאמור להיות בין בני הזוג לעיני הכל, וגם עצם המחשבה היא עצם העשייה... ביננו אם לגבר יש כבוד לחברתו הוא לא ייתן לה להתפשט מול עיני כל... ולגבי הבחור מהעבודה שלי....זה בדיוק מה שאני עושה יחסי עבודה בלבד....אבל אני לא שוללת את הרעיון שיום יבוא ומשהו יפתח ביננו כי יש פוטניציאל אדיר.. וחוץ מזה אני מנהלת וגם הוא מנהל ככה שזה לא קשור....

כואב לך אה שבי בלול

אני יחזור על זה עוד פעם שהחיים שלך מסכנים ופה כאן פה בבלוגים את מוצאת את המקום מפלט שלך. את יודעת שעלי את לא יכולה בגלל זה את לא תוקפת אותי כי אני אומר לך את האמת בפנים יא מסכנה. נ.ב. אני ימשיך לחפש גרושות וללכת למסיבת חילופי זוגות כמה שאני רוצה יא עמה מסכנה אחת לכי כנסי לבלוג אטום זה מה שמתאים לך.

לוטוסית

את התסכולים הנפשיים המאוד מאוד קשיים שלך אל תוציאי את על האנשים כאן בבלוג. תודה תודה ועוד פעם תודה יא עמה מסכנה נ.ב. כמו שאני לא פונה אליך בשם הפרטי שלך גם את לא תפני אלי בשלי

מה אתה מתבייש בשם שלך?

פחחחחחחחחחחחחחחחח ואייל ה"יקר". אתה אל תתערב ביחסים שיש לי פה עם אנשי הבלוג. אני יותר ותיקה ממך פה, וכמו שאומרים שהגדולים מדברים הקטנים שותקים. משהו קטן לסיום .. אני מוכנה ללכת איתך להיבדק אצל רופא לבריאות הנפש ונראה מי יותר מתוסכל נפשית. תתבגר ינעל העולם אתה בן 27 מתנהג כמו ילד בן 16

חחחחחח יא מעבולה

א כל) אני לא מתבייש בשם שלי. ב) אני בניגוד אליך יודע לעשות הבדל בין העולם בחוץ (שלך אין אותו) לבלוגים. ג) חבל על הזמן ללכת לבדיקות בבית חולים לחולי נפש פשוט תקראי לפסיכאטר שלך :) ד) מי שצריך להתבגר ולמצוא משהו אחר לעשות בחיים חוץ מהבלוגים פה זאת את

אייל

לא חבל על כל ההודעות המטופשות האלו? בוא נקבע בגינה הציבורית ליד הבית שלך ונלך מכות טוב? כי אחרי מסך ומקדלת אתה ממש "גבר".

lovelies

New member
קולטים הייתי באמסטרדם פעמיים

תפוז תודה על הזכיות ועל הטיסות והמלונות

lovelies

New member
הדאם סקוויר

זה היה בשבת הייתי עייפה מאוד מכל המועדונים והיציאות והסיבובים ישבתי לי להנאתי בזמן שהידיד שלי טוען שהוא עושה סיבוב לקנות משהו, מה שאני לא ידעתי זה שהוא התחבא מאוד רחוק וצילם אותי ....אוי אמסטרדם אני מתגעגעת....היה לי כ"כ טוב עם הידיד שלי שם

lovelies

New member
מדהימה אמסטרדם

הו אמסטרדםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

000ק0ית 23

New member
יאללה אנשים לילה טוב...

הלכתי לישון ...יש מחר עבודה קשה בעבודה...מה לעשות אחרי הקידום אני משקיעה המון בעבודה....לא כזה קל להיות מנהל בחברת אינטרנט ... לילה טוב...

putimakansi

New member
אוי רונית רחמים עלייך !!

מה את רוצה שנעריץ אותך בכח ? את מחפשת אהבה ? קחי גור כלבים !! את מחפשת שיעריכו אותך ? לכי לקבוצת תמיכה !! יש לך מחר עבודה קשה בעבודה - אז יאללה לכי לישון מוקדם יותר אם אפשר לפני 2200 כדי שגם לא תשדרי !! אני מוריד את הכובע על הזכיות שלך בבלוג - אבל בחייאת די עזבי אותנו !! עייפת אותנו !!

Oren0071

New member
פוטי אולי חלאס

תפסיקי כבר לדבר לא יפה רונית כתבה משהו את לא חייבת להגיב כול פעם שרונית כותבת משהו את חייבת להגיב ? מה את מקנאה בה אני לא מבין יאללה מספיק תפסי כיוון שלום ולהתראות.

למעלה