אני מאוהבת .....

../images/Emo192.gifאז אם כבר מריבת בנות....

לגבי חלי\מרסדס------> אני נדהמת כל פעם מחדש לקרוא את גבב ההתנשאות הכל כך "חסר בינה", כפי שאת כל כך אוהבת לומר. את מנסה תדיר להלך אימים על היושבים בפורום, תוך כדי התנסחות מאד אקוויוולנטית. מחד- סוג מסוים של הכרה בנחשלות העצמית שלך, אך בד בבד את תוקפת אותם\ן ולצערי בצורה מאד חד גונית ומשעממת. ניכר הוא שבבואתך משתקפת במלוא עוצמתה כאשר את מגיבה לאנשים פה, אך מה לעשות שהפרדוקס פה הוא שהקיום\פחד שלך מזה שאת "שכונתית" תלוי בקיום של ה"שכונתיים" פה לכאורה. אין זו חכמה לרדת על אנשים, ולהשתמש באוצר מילים מעט יותר רחב משל האחרים ולשנן על כל אחד או דבר שאינו תואם לתפישתך שהוא\היא "כסיל\ה, חסרת בינה " וכיו"ב. נסי לתעל את משאבייך בצורה קצת יותר יצירתית, משום שהתוקפנות שלך היא תעודת עניות לאופייך השברירי, זעקה לעזרה להכרה בעצמך ובכך שאינך מ"העדר" הזה. במקום להיאבק בזה דרך נסיון לרמיסה והשפלה של אחרים, הפיקי מכך לקחים אישיים. אלוהים נצור את המלכה!

מ ר ס ד ס

New member
איזה התרגשות.

איזה אוצר מילים עשיר. נורא מרגש הנתוח הזה שעשית לדמות וירטואלית. אגב, כל השנינות המתפרצת הזו שכביכול מנסה להרשים. סתם מגוחכת בעיני. נ.ב. חלי, מי זו?

חלה טעות... חני

לכל החליות שבעולם הוירטואלי- עימכן הסליחה ותודה למסרים האישיים שבזכותם המילה טעות איננה רק ילד שבא מהריון לא רצוי.

מ ר ס ד ס

New member
עכשיו חני?

מחר אהיה חבצלת. נו שויין. תמשיך ללהג. בכל פעם זה משעשע יותר. רק טוב!

לפני שאת מגיבה גברת מרסדס

תבדקי את דבריי טוב טוב ואל תקפצי ותדברי גבוה מעל הפוני הלא יוצלח שלך.

מ ר ס ד ס

New member
אכן פוני לא יוצלח.

יש לי. גם לדעתי. אבל את כולך לא מוצלחת. לדעתי זה הרבה יותר קשה

הפטרוזליה רעננה

היא מייבשת אותה עם פן כל יום ב3 בדיוק, בבלוג אקראי. חופף, החומוס בדרך אלייך, אנא הכן שקית הקאה

000ק0ית 23

New member
לוטוסית יקירה...

כבר עלו עליי באינטרנט זהב ...אך הם מכירים אותי ואני מנהלת טובה , ועושה את העבודה על הצד הטוב ביותר.... וחוץ מזה לא מערבבים ביזניס אנד פלז'ר

עלו עלייך..?!?!?

נו אז סימנו אותך בעוד מקום גם קוי זהב עלו עלייך אה... עכשיו אני מבין למה יש להם בעיות בקווים והם נופלים לאחרונה בעעעעעעע אבל מה.. הכי חשוב שהם עלו עלייך

מ ר ס ד ס

New member
אני לא מבינה.

מה אכפת לך ומה אכפת לאחרים מה היא עושה כשהיא לא עובדת. היא משדרת/מאוננת או כל דבר דומה. לא קראתי עדיין שום חוק שאוסר על מעשים שכאלו. אגב. את להבדיל ממנה עושה מעשים הרבה יותר גרועים. מתעסקת בחיים של אחרים, אנשים שאת בכלל לא מכירה. וכל זה כי הם משדרים בבלוג מבוגרים. רק לידע הכללי שלך. הפורום הזה שאת כותבת בו נוצר למענם אלו שמשדרים במבוגרים. ועוד דבר. אתה לדעתי אדם חלש. כלכך חלש שאת האני שלך את זורקת עלינו. כבר ציינתי שאת כסילה? אם לא זה הזמן. אה, ואל תשכחי להביא את החברה מהשכונה שיגיבו גם כן. הרי זה ידוע שאת חלשה לי מידי. מזל שמפה אי אפשר להעיף. עכשיו תנסי להגיב לבליל המלל שכתבתי. רק טוב!

אני מתה על חוסר ההומור שלך

חלי.. חשבת לעשות הסבת מקצוע לסטנדאפיסטית? כי בתור אחת שדוחפת בקבוקי קולה ליטר וחצי למקום הכי מוצנע שיש את לא משהו.

000ק0ית 23

New member
ישו יאסין היקיר

אל תנסה לעקוב אפילו כי אתה לא תבין...זה מה שקורה לאנשים כמוך עם ראש גדול בעל שכל קטן , אבל מה האף גדול חבל ...

000ק0ית 23

New member
אגב ישו תלמד משהו בחיים..

זה שמתחילים קשר עם יואב זה לא אומר שאני מאוהבת בו...זה אומר שאני מנסה מערכת יחסים...וזה שאני מאוהבת באחר זה לא קשור בכלל... אם אתה רומז שאני משקרת זכותך לחשוב ככה ...אבל אני יודעת את האמת לאמיתה...ואתם תישארו פה ותאכלו את הלב ואני אמשיך לצמוח אל על...

000ק0ית 23

New member
תקפתי אותם בכלליות

כל זוג שבוגד אני אתקוף, זה לא קשור ספציפית אליהם, ולי אין בן זוג מותר לי לעשות מה שבא לי , אני לא בוגדת

בזכותכם אני ארזה מהר תאמינו לי...

אם אין לי תאבון אחריי הלידה בזכות חופפי ולוטוס הוא בכלל אבד לי עכשיו..תודה לשניכם...

מה שחף לא תבואי לחומוס?

חבל, יש דווקא אחד טרי תוצרת בית.. עפ פטרוזילה טריה, שמן זית ופיתות טריות ההפסד כולו שלך

000ק0ית 23

New member
יש לציין שאף אחד מכם..

לא ענה לשאלה שלי שכתבתי בהודעות הראשיות....זה אומר המון על מי שאתם ומה שאתם....תחשבו על זה....קצת פירגון ..קצת עזרה לזולת...בגלל זה עולמנו אנו נראה ככה גרוע בגלל אנשים רעים...

למעלה