אני מאוהבת

tot15

New member
אני מאוהבת

אני עובדת במקום ציבורי אז הגיעו אילינו היום השחקנים שרון דוראני , גיא פרידמן ציפי שביט ו... מתי אטלס מלחיי אהבה הוא כזה חתיך חבל"ז בקיצור אחרי הצילומים ניגשתי איליו דיברנו קצת הוא הביא לי נשיקונת וחתימה ולצערי לא היה לי מצלמה אבל במקרה עבר שם הצלם של המקום וצילם אותנו אני מאוהבת הוא מדהים חחח שבעלי לא ישמע אותי

sahr12

New member
אם התאהבת בשתי דקות...

קחי מספר.....ותכנסי..לד"ר..(תשאלי את דרדי הוא רופא טובבבבבבבב) חחחחחחחח...

נשית~37

New member
היא לא התאהבה...

היא נדלקה.... לנו, הנשים, יש נטייה לבלבל בין במונחים חחחחחחח

sahr12

New member
הוווווו...יש לך ניסיון.....???

מה ההבדל??? עזתי נאה ס´

sahr12

New member
זה שמחזיק תעולם על הכתפיים...

יש לו גוף יפה...חחחחחח

נשית~37

New member
חחחחחחחחחחחחח מניוק

מה ההבדל? כשנדלקים על גבר...אפשר להסתפק רק בסקס וקצת פלירטוטים כשמתאהבים.................אמממ...........אמממממממממ...... הבנת?

sahr12

New member
לא,לא הבנתי.......

חייב סקס כשנדלקים??? מה זה המממממממממ אממממממממ שפה חדשה??? תסבירי בבקשה... אין לזרוק משפט וללכת...חחחחחחח

נשית~37

New member
ווא על האמי חחחח לאן נכנסתי

לא. לא חייבים סקס כשנדקלים.....חחחחחח...במחשבה שנייה...אמממממ.. וכשמתאהבים...מרגישים את זה בלב, רוצים אחד את השניה...רוצים ללכת אל...מתגעגעים...הראש חושב עליו...רוצה אליו.. צריך עוד הסברים?

sahr12

New member
שטויות בטונות.....חחחחחחח

לא נורא...אסלח לך הפעם... אבל בפעם הבאה..אם את לא מבינה..אל תתערבי!חחחחחחחחח...... כשנדקלים אלקקקקקקקקקקק.....:)

yafit75

New member
תותתתתתתת../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

מי זה האטלס הזההההההההההההההההההההההההההההההההההההה? כבר כולי עצבים,,,,,,,,,,,,,,,

yafit75

New member
מי זה מתי אטלס,,,?

תיזהרי שבאמת בעלך לא ישמע אותך,,,, כי אח"כ את והאטלס הזה תיפגשו בעולם הבא,,, ביחד!!!! אז מה את מעדיפה?

יפית....במיוחד בשבילך...מתי אטלס

עכשיו אני מקווה שאת מזהה.... ובלי ריצות בבקשה חחחחחח

למעלה