אני מאוהבת

לחי7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יופי....עכשיו לא רק שרגשות האשמה יעברו איתי לגלגול הבא, הם יעברו איתי ללפחות עוד 100 גלגולים
נו טוב............ לפחות אני אהיה ג'נטלמנית ואציע לך ממחטה...................... רוצה?.............. היא בניחוח שושנים........

גררר

הכרתי חצי גרמני שתואם לתיאור שלך, שחיין, גבוה, אחד המדהימים יפה מבחוץ ומבפנים. ופה זה נגמר הקשרלא יכל להתקיים בשום מצב שבעולם.

הלקוח

New member
לא קשה לכם עם גרמנים ??

או קיי, עבר מלא זמן , והיום זה לא פעם והכל נכון אבל - עדיין כל פעם שמשהו גרמני זה מרגיש איכשהו לא נעים אבל אולי באמת עם מכירים מישהו ספציפי אז זה עובר...

סנטה

New member
אני רק אציין שיש לי אזרחות גרמנית...

שזה הדרכון הכי שווה בעולם . ואלך לעבודה...יום טוב

מסכימה../images/Emo70.gif

קשה לי לחשוב משהו טוב על מישהו שסבא שלו היה מהאחראים על הריגת 6 מיליון מהעם שלי

TriPax

New member
אבל זה לא קשר ישיר בהכרח

רק בגלל שהם בנים לאותו עם לא הופך אותם לאשמים. בטיול שלי בדרום אמריקה הייתי עם עוד חבר טוב שלי שסבא שלו ניצול שואה. פגשנו בשבל מסויים שתי בנות גרמניות שבמקרה הצטרפו אלינו לארוחת בוקר. תוך שעתיים הפסקנו לדבר איתם על כל נושא אפשרי בערך, וגם על ענין השואה. זה היה מאוד מעניין לראות איך מישהו גרמני מדבר על זה ומגיב ומביע דעה על זה. יותר מאוחר הפכנו ארבעתנו חברים ממש טובים, אגב....

הלקוח

New member
זה לא קטע של אשמים

זה קטע רגשי, לא שכלי....כאילו - אמרת גרמני - ישר יצרת רתיעה מסוימת. אני לא אומר שאי אפשר להתגבר עליה, ובמקרים מסוימים צריך להתגבר אבל...עדיין.... במיוחד שזה בנאדם וגם כל הזמן לשמוע את השפה הזו....זה לא כמו מכונת כביסה. לא יודע. אני לא חוויתי, אז אני לא רוצה לשפוט.

b0redavid

New member
אני מקווה שקשה!

אם לא יהיה בעיה לעבוד מתנוחה לתנוחה בלי שהוא יצא...

למעלה