אני מאוהבת

תעשה מה שבראש שלך...

אני רק הבעתי את דעתי! וגם אנחנו חולים עליך!!!!!!!!!!!!!!

i l0ve u

New member
כן אימא!

נו מה את בלחץ שיעשה מה שבא לו אני בטוחה שהוא מספיק חכם להבין שזה מיותר ולא בריא אבל הוא ממש לא שואל אותכם מה לעשות אז די להטיף לו גם כן אתם...חחח נראה לך שהוא יפסיק לעשן כי צעקת עליו וירטואלית עם הרבה סימיני פיסוק?!WTF,,

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif ברוששש

חולה עלייך
וקיבלתיט 3 תמונות מהמ ששלחת ליי! חח ובגלל שאני כל כך קשורה להודעה אני יעבור לנושא ה"פחות קשור" --תתחדשי על הורדת הגשר... אני מקווה שגם אצלי זה יקרה בקרוב...
ושימי תמונה שלך בליי!

הלוואי והיה לי תמונה...

אבל אין לי לא מצלמה דיגיטלית ולא סורק...אוף...ולך יש תמונה? ומה איתך בר? למי שיש תמונה שישים! אני רוצה לראות אותכם וברגע שתיהי לי תמונה אני מבטיחה לשים!

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif אני לא יכולה לשים../images/Emo26.gif

כי זה בוורד! אני יכולה לשלוח רק דרך איסיק וכאלה ואלו תמונות מחורפנות שאני שולחת רק לבר כי היא מחמיאה ליי...=]] חח

i l0ve u

New member
יש לי פולללל תמונות !!

חחחח זה פשוט יוצ אתמיד שאני אצל טלו'ש אנחנו מצטלמים במצלמה הדיגיטלית שלו ואחר כך הוא שולח לי את התמונות וגם לי יש מצלמה ולפעמים שאני עם חברות או ממש משעמם לי <אבל ממש! חח> אז אני מצטלמת... חוץ מטל ואורו'ש <הבת לא המנהל> שמכירים אותי אז אור <המנהל> ואדווה ואמממ נועה וזיהו נראה לי אז רק הם ראו תתמונות ואין מצב שאני מעלה אותן כי הן מקוערותתתתת אני בכלל לא יודעת יך העזתי לשלוח אותן ..
אה ואדווה את כוסיתתתת!!!

i l0ve u

New member
את באמת מדהימה...

ולי יש ת העונג לראות אותך כמעט כל יום חח נה נה בננה חח

אור אל תעצבני../images/Emo124.gif

אני חייב להגיד מול כולם ושכולם ידעו שאת אחת האנשות (
) עם האופי ההכי טוב ויפה שאני מכיר ואני רציני.. חחח עוד יחשבו שאני מאוהב בך

תראי..

אם זה לא היה נכון פשוט לא הייתי אומר את זה.. לא חייבים להגיד משהו.. אבל אם כבר אמרתי אז זה אומר שזה נכון

למעלה