אני מאוהבת

אני מאוהבת../images/Emo99.gif

בנעליים החדשות שלי!!!!!!!! קניתי היום נעליים סוף, קוראים לזה נעלי מאגרפים או משהו כזה אני חושבת...הם פשוט מושלמות!!!!!!!!!!!!!! וגם הורידו לי היום את הריבויים בשינים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל דפקו אותי עם פלטה ונאי לא מסוגלת יותר!!!!!!!!!! לר רק שאני מדבר כמו....כמו....משהו לא ידוע, אלא שזה הדבר הכי לא נוח בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אז מה את עשיתם היום?????

vashla

New member
כלללבהההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קודם כל תתחדשי על הנעליים, ודבר שני--- כככללללללללללבההההההההה1!!!!!!!!!!!!!!!! אוף איזה בעעעעעעסה איתך......... (זה בצחוק כן, אל תכעסי...)

O Boy

New member
מה המצב?

אני בסבבי מעביר את החיים, מחפש עבודה, נכנס פה שם לשיעורים וזייהו בסה"כ. היום איחרתי לשיעור רק כדי לגמור את הסיגריה והמורה התעצבנה אבל לא נורא
תתחדשי עלה הנעליים החדשדשות (נעלי מתאגרפים התכוונת?)

coolel

New member
מעשן? ל-מ-ה?

מה הקטע? מה הפוזה של זה? אף פעם לא הבנתי למה אנשים בגיל זה מתחילים לעשן? צריכים להירגע מהבעיות הקשות שיש לכם בחיים? או שזה גורם לכם כל כך אושר שזה שווה לקצר את החיים? או שזה רק הפוזה(לא שאני מבין מה מוצאים בזה)...

לא תמיד מעשנים בגלל בעיות שיש בחיים

לפעמים מעשנים סתם בגלל שזה נחמד או בשביל הפוזה (חברתי) או.. שלא יודע.. כל אחד והסיבות שלו.. וקרן - לכל אחד בחיים יש בעיות
יש כאלו שיש להם בעיות גדולות ויש כאלו שיש להם בעיות פחות גדולות

coolel

New member
זה בדיוק מה שאמרתי

שבגיל הזה אין לו יותר מדי דאגות בחיים(חוץ מאולי האם לקנות ג'ינס של לי קופר או דיזל
) אני לא רואה אף סיבה לעישון חוץ מהסיבה של החברה והיא ממש ממש ממש לא מספיקה אלא אם כן אתה חלש-אופי וזה בעיה רצינית

אתה מעשן????????../images/Emo5.gif../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif

בחיים לא הייתי מאמינה עליך!!!!!!!!!!!!!! בין כמה אתה חושב שאתה תגיד לי?????????????? 15??????????????? אתה הורס לעצמך ת'חיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולמה????? בגלל לחץ חברתי???????????????. אור, אני מציעה לך להפסיק עם זה ועכשיו לפני שיהיה מאוחר מדי!

אנהלה

New member
טוב אנשים להרגע! אני אישית מאוד נגד עישון אבללל... אור מעשן וזה זכותו המלאה! הוא בוחר לעצמו ואני לא מבינה מה דוחפים את האף נכון שזה לטובתו אבל כל אחד בוחר לעצמו

תראי....

אנחנו לא דוחפים את האף, ברור שזה עניין שלו...אנחנו גם לא רואים אותו, אם זה מפריע לו התגובות האלה אז אנחנו מצטערים אבל אכפת לנו ממנו ואני לפחות חושבת שהוא הורס לעצמו את החיים כי אחר כך יהיה לו מאוד קשה להגמל.!!!!

O Boy

New member
אשכרה... אבל בכל זאת...

אנשים, להרגיע... סיגריה פה סיגריה שם, זה כיף זה אחלה אז פה שם אני מעשן, בלי לחץ... להרגיע.... יופי, עכשיו יותר טוב
סתם, אני לא מאלה שגומר קופסה ביום, וגם לא חצי
סיגריה אחת ליום, ולכל היותר שתיים. ותודה על הדאגה חולה עליכם (חחח איזה לחץ אור אתה מעשן, מה בגיל כזה וכו' וכו')

למעלה