אני מאוהבת בהומו!

Anonimka

New member
אני מאוהבת בהומו!

יש לי ידיד כבר 5 שנים.אנחנו ממש ידידים קרובים, עושים הרבה דברים ביחד,ממש ידידים טובים אבל הבעיה היא שהוא הומו ואני מאוהבת בו בטירוף. אם הוא לא הייה הומו הייתי חושבת שהקשר שלנו הכן מביא לאהבה גדולה אבל אני יודעת שהוא הומו וזה ממש לא הגיוני. הוא מתקשר אליי כל יום ואנחנו מדברים שעות בטלפון, הוא מחזיק את התמונה שלי בתור שומר מסך בנייד שלו, אבל הוא הומו.מה הסיכויים שהוא יתאהב בי? מה הסיכויים שלי לפתות אותו? אני מיואשת, אני פשוט מיואשת....אני מאוהבת בהומו! מה אני יכולה לעשות? יש אולי למישהו הצעה? תודה בכל מקרה!

Vdrums

New member
את יודעת כמה בנות כמוך יש?

שיש להן ידיד הומו והן היו מתחתנות איתו אם הוא היה סטרייט. שכחי מזה, אם הוא הומו אז הוא הומו. תחפשי את הפרק בסיינפלד שבו דיברו על להעביר קבוצות.

magenta73

New member
מותק...

הכל בסדר? הוא הומו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כן, אתם ידידים טובים, חברים הכי טובים שבעולם, אתם תדברו שעות... למה לא? הוא הומו!!!!!!!!!!!!!!! הוא לא רואה בך ולא יראה בך לעולם שום דבר אחר חוץ מחברה טובה. הוא רוצה גברים. הוא לא נמשך לנשים. בשבילו סקס עם בחורה זה דוחה אפילו. מה את נכנסת עם ראש לקיר? מה? ואת יודעת מה, נגיד ויום אחד הוא אומר לך, בואי ננסה... זה בדיוק כמו שאת תנסי להיכנס למערכת זוגית עם אישה. לא שלא כיף לך עם נשים והן החברות הכי טובות שלך, אבל סקס? לא בבית ספרנו, נכון? נורא כיף לשמוע משפטים כמו "אני לא נמשך אליך כמו שגבר אמור להימשך לאישה" או "אם היית גבר היינו שוכבים 3 פעמים בלילה, אבל את אישה, פעם בשבןע זה מספיק" או "אבל אני הומו בנשמה" תהני מחברתו. זה הכל. וצאי מהסרט. תודה ויום טוב.

Vdrums

New member
אגב, אם הוא לא היה הומו הסבירות

שהיתה בינכם ידידות מדהימה היא לא כזו גבוהה...

mika tal

New member
למתוקה שכ"כ הזדהיתי עם הסיפור שלה!|

היי. קראתי את מה שכתבת. אני ובן לא היינו ידידים כ"כ הרבה זמן, אבל הספיק לי להתאהב בו. אני ודעת שזה כ"כ כואב. חברים מהסביבה גערו בי וכעסו עליי , אבל לפעמים רגש זה דבר שלא ניתן לשליטה. פעם אפילו פרצתי בבכי אדיר, שכ"כ פחדתי לאבד אותו, לבסוף קרה לו אסון במפשחה, והוא מצידו ניתק עקב כך כל קשר. מסכן על הטרגדיה, אבל באיזה שהוא מקום ההתרחקות פתרה את הכל. לנצח הוא יהיה יקר לי, אבל עד לכאן. הוא הומו.

joshh

New member
Anonimka היי

מה יעזור לך עם כן יצא לך משהו איתו ? אתם תחיו יחד והוא יחשוב על גברים ? או תצרפו גברים בשביל שהוא יגיע לסיפוק מיני? את הרי יודעת שזה קשר בלתי אפשרי, נכון ? אז למה ניכנסת לזה בכלל ? הרבה סימני שאלה.... תחשבי על זה.

למעלה