אני מאוד שמח

loveforevor

New member
אני מאוד שמח

שנהנתם ממה שעשיתי....והייתי שמח יותר אם תשלחו תמונות שלכן ללא איפור...כדי שאני אוכל להתנסות (בתאוריה)..שימו כאן תמונות ותכתבו לי איך בדיוק אתן רוצות להיות מאופרות...ו..צוף המלאכית..למה את מתכוונת "שקוף"?

Deosette

New member
תאפר אותי בבקשה

יש לי גוון עור לבן מאוד כך שכל כתם נראה לעין. תאפר אותי איך שנראה לך יפה לעור כזה ולעיניים כחולות (למרות שבתמונה הן אדומות) כדי להדגיש אותם. אולי צבעי אדמה או ברונזה. חשוב לי לדעת מה אתה ממליץ בעניין הסומק?

loveforevor

New member
ok

טוב אז ככה...חברה איפרתי 2 מחברות הפורום כאן... תנו תגובה על איך יצא...ושוב....שלחו לי תמונות שלכן/ם ואם אפשר קצת יותר חדות וברורות....

אז ככה

הסומק והצבע של השפתון שלה לא מסתדר לי שים לה קצת פחות סומק..ואולי צבע יותר בובתי ושפתון יותר בהיר אולי

היא צריכה

סומק ורוד בהיר יותר והאדום בשפתיים לא כל כך מסתדר לי..אולי זו רק אני מצטערת אם כל התגובות שלי נשמעות כאילו אני נגד ..זו לא הכוונה אתה ממש מוכשר בתוכנה הזו הא..אם אתה ככה מאפר גם באמת אז קבל ממני צל"ש

ויי זמיר מה עשית לה??../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif

מזעזע.
היא ביקשה איפור לא מסכה! פעם הבאה יילך יותר טוב אני מקוה! היא צריכה איפור ממש עדין זה לא מתאים לה!

loveforevor

New member
חחח...מצטער

פשוט מזה לא היה לי כח להמשיך...אז במקום באמת לעשות איפור כמו שאני יודע....איפרתי אותה כמו דראג קווין..חיחיחי....מצטער...בקיצור אני חושב שהראשונה יצאה טוב... והנה הזדמנות להראות לכם איפור דראג שלי..קבלו אותי!

loveforevor

New member
כן...אני אוהב

את הסומק ככה..הוא מבליט לי את עצמות הלחיים...ועושה אותי יותר נשי...וד"א זה לא בפוטושופ

כמות הסומק שאתה שם

כבר לא מבליטה לך את עצמות הלחיים...זה נראה כאילו חטפת שני בוקסים

RReuTT

New member
חחחחח נחמד.... אבל למה הסומק נראה

כאילו היא חטפה מכות?

lovebear

New member
הודעה ל loveforevor

אני ממש משתתף בצערך על תאונת האיפור הנוראית. אני יודע שזה מגעיל לצחוק ותסלח לי אבל אים הייתי רוצה לאפר בצורה כל כך מזעזעת לא הייתי מצליח ואני מקווה שתסלח לי אבל אני הורדתי את התמונה ולוקח אותה לבית הספר בשביל הדגמה איך לא לאפר ביי

למעלה