אני מאוד מוטרד...

almogisto

New member
אני מאוד מוטרד...

עינת,אני טרוד בנושא שינוי שם כבר זמן רב והדבר לא נותן לי מנוח... שאלתי אומנם קצת ארוכה, אך אנא התיחסי ברצינות לפני מס´ חודשים שאלתי אותך בדבר שינוי שם, ואמרת שאת לא ממליצה לשנות בינתיים, התעמקתי מאוד בתחום, ואני רואה שהשם לא ממש עוזר לי במאבקים והאגרים העומדים בפניי... ראיתי שיש לי רק שני מספרים יציבים במפה (1,4) ראיתי שהמספרים של מחזורי החיים השני, השלישי, והרביעי, חסרים במפתי ולכו ייתכן קושי רב לאחר מסלול החיים הראשון (8) כמו כו השם איננו מתאים לתאריך הלידה שמי 13463 785 תאריך הלידה 1.7.1984 מה שאני רוצה להשיג בשינוי הוא בעיקר יציבות של המספרים המופיעים במחזורי החיים וכן יציבות של המספר 7 (כרגע יש לי עודף) על מנת להפחית את הפחדים והבדידות. מה דעתך? האם עליי לפנות ליעוץ מקצועי?

עינת

New member
אלמוגיסטו

איני יודעת מאיין אתה שואב את המידע שבידך ,אך כל הנתונים שהצגת בשאלתך אינם נכונים. מה ז"א חסרים במפתך מחזורי חיים שני שלישי ורביעי ??? מחזור שני שלך הוא 5 שלישי 4 ורביעי 2 שמך הוא שם נפלא שמעניק הרבה יכולות וכח!!! והמספר 4 מאוד זניח במפתך! אני ממליצה לך לפנות ליעוץ ולו מן הטעם שאתה מתעניין אך שואב מידע שאינו נכון כלל ועיקר מה שמוביל אותך להתעסקות לא נכונה ומתסכלת בעצמך.

למעלה