אני מאוד מבולבל

PsychoSlayer

New member
אין כל כך הבדל..

ההבדל הוא בעוצוב של הקופסא. ואולי בפנים אין נגיד מכתב מג'וס או משהו.. כל קופסא עיצוב שונה.. תקרא מה בא עם זה... ופה יש 39 דיסקים. במארז של צ'וזן יש 40. וגם צ'וזן זה לא ב וויד סקרין.. אולי אלו הם כן.

הוא לא השווה אותם לצ'וזן,

הוא רוצה השוואה ביניהם. אגב, בראשון אמנם אין מכתב מג'וס, אבל יש את החוברת עם התקצירים של כל פרק, וכתובים של 123 הפרקים האהובים על ג'וס (על הסבר למה) ו-וונאבי מכתב ממנו. (וכן, זה בוויד סקרין.)

NoNick21

New member
*****תעזרו לי בבקשה*****

אז ככה, לקראת יום הולדתה של בת זוגתי שתחיה, היא רמזה לי שהיא רוצה את המארז של באפי, ואני, כמגשים חלומות רצתי לחנות הקרובה וקניתי את המארז... אך בגלל בזיזותי הרבה לא בדקתי מי ומה... ופה אני פונה אליכם ושואל (בהמשך לתהייה של מי שפתח את השרשור הזה) מה ההבדל בין האריזות, לי אישית יש את המארז האדום שכולל 39 דיסקים (הקישור האמצעי של פוצח שירשור זה), ראיתי באמזון את המארז האדום/לבן שמכיל 40 דיסקים. וכאן אני מופתע לגלות שיש עוד מארזים... מה אני עושה בכדי לרצות את זוגתי שתחיה? נשאר עם האדום? הולך להחליף? מה היתרונות שיש למארז האדום על שאר המארזים? אודה לכם על תשובה עניינית... אחרי הכל מדובר פה בלא קצת כסף... חשוב שהאשה תהיה מרוצה :)

זה עם ה-4ם דיסקים הוא רק זון 1,

(כלומר, ארה"ב וקנדה), אז כל עוד אין לך מולטי זון, אין למה לקנות אותו. כמו-כן, הוא, כמובן, הכי טוב, בעל הדיסק ה-40 ומכתב חתום מג'וס, יוצר הסדרה.

S h a y 9 9 9

New member
אני לא מסכים כל כך

הזה שהוא בעל 40 דיסקים הוא מסך מלא במקום WIDESCREEN וחוץ מזה אותי ממש מרגיז שאין את "בפעם הקודמת" בתחילת הפרק, זה ממש חסר בעיקר בפרק האחרון של עונה 5. בגלל זה אני מתלבט בין ה3 שהצגתי בתחילת השירשור ולא כללתי את האדום לבן האמריקאי. אגב... הגירסא הראשונה שהצגתי למעלה- http://www.amazon.co.uk/Buffy-Vampire-Slayer-Complete-Collection/dp/B000AM6NCW/sr=1-21/qid=1159053840/ref=sr_1_21/026-1398051-8533223?ie=UTF8&s=dvd זה מה שיש ליונית לוי ולשלי יחימוביץ' בבית

האמריקאי הוא ווידסקרין.

(שלי יחימוביץ', יונית לוי[
] ולי
[מה? הייתי מעדיפה את האמריקאי, כבר.><])

S h a y 9 9 9

New member
את בטוחה שהאמריקאי הוא WIDE?

כי שמעתי מכמה מקורות שזה לא. לשם הבהרה: WIDE זה כאשר יש פס שחור מעל התמונה ומתחת לתמונה וזה יוצר תמונה רחבה יותר שבה רואים יותר רקע ו/או ניתן להכניס יותר דמויות לפריים

אני יודעת מה זה וויד סקרין,

וכן, זהו האמריקאי. ככה ג'וס צילם את זה מלכתחילה, וככה האמריקאי.

nick at noon

New member
לא היה מכתב

שצורף למארז של עונה 4 שבו ג'וס מסביר שהוא צילם את הסדרה בפורמט לטלביזיה (שזה אומר מסך מלא ולא וויד סקרין) עד כמה שאני רואה כל הפרקים הם מסך מלא, חוץ מOMWF.

MoGanC

New member
בדיוק להפך

האמריקאי הוא 4:3 כל הסדרה. הארופאי הוא WIDE מעונה 4 ומעלה.

nick at noon

New member
הprev של הפרק אחרון של עונה 5

נמצא בדיסק האחרון של עונה 7. מוסתר, אבל הוא שם.

S h a y 9 9 9

New member
כמו שאתה רואה אני בעצמי

תוהה מה עדיף אבל יש לי שאלה אליך: איפה קנית את זה? בחנות בארץ?

NoNick21

New member
כן, באוזן השלישית

...גנבים
חוץ מזה אני הולך להחזיר את זה מחר... בכלל לא שמתי לב אבל כל הכיתוב על האריזה החיצונית וכנראה גם בפנים הוא בצרפתית!!!??? wtf???!!!

S h a y 9 9 9

New member
זה שכתוב בצרפתית

לא אומר שהתוכן גם בצרפתית. לרוב, אפשר לבחור שפה ושפת כתוביות בתחילת הפרק ואם אני לא טועה יש 100% מהמקרים אפשרות לאנגלית. שאלה אחרת: כמה עולה שם?

למעלה