אני מאוד מבולבל.

אני מאוד מבולבל.

היומיים האחרונים שלי בלבלו אותי מאוד. אני אספר לכם רק על האירועים, את ההשפעה יהיה לי קצת קשה לתאר כי עדיין לא עיכלתי אותה: 1. הייתי בערב במה ובפעם הראשונה עליתי להקריא מול המון של אנשים. 2. פגשתי מישהו שמוכר נורא בבמה חדשה באגף הסלוגנים, שמו חרגול, ובילינו כמה שעות יחדיו אחרי ערב במה. אחד הבחורים היותר מצחיקים ומוזרים שיש בעולם ומה שבאמת הפתיע אותי זה האמת הפנימית שלו והאידיאולוגיה שלו. 3. מצאתי מחדש את דומיניק, היא תמיד הייתה כאן. ערן, שמצטער שההודעות שלו תמיד נראות ככה- כמו איזה מבחן עם שאלה 1, 2 ואלך, אבל בכל אופן..קשה לו לכתוב כמו בנאדם מהבלבול שפתאום אחז אותו. ערן פתאום חזר לחיות. החראזים חזר לעולם. ערן המבולבל.

NoyNoy

New member
אויש ../images/Emo4.gif

נורא רציתי ללכת החודש לערבמה, כי אף פעם לא הייתי
אגב, מה השם יוצר שלך? שלי זה נויה תוגתי.

לא, זה ערן מינכהוזן שמרסקהובן.

בכל אופן. היה נחמד. ובקשר לשם שלך: זה מהשמות האלה שאם קוראים הרבה פעמים מהר אז יוצא משהו סוטה? תירס תירס תירס!!!! סטירה! ערן.

נויה תוגתי, מכונית, היריון

אני זוכרת שהיה לך סיפור מומלץ על מכונית והיריון ואימא מתוסכלת אהבתי מאד. אגב, אני בבמה שרלוט פרינגל אם יצא לך לקרוא קיצי קיצי שרלוט

NoyNoy

New member
כן, זאת אני ../images/Emo13.gif

ת´אנק יו על המחמאה... ולחראיזם - נויה זה סתם שם יפה, ותוגתי זה שם של דמות מהמחזה קרום של חנוך לוין.

חרגול באמת תהה מה הוא עשה אחרי

הערבמה היום בבוקר ישבנו בעזריאלי ושברנו את הראש "מה חרגול עשה, אחרי שהוא עלה למכונית עם שתי הבחורות ההן?" מסתבר שזה היית אתה, אני אודיע לו בהקדם. ואתה הקראת לקראת סוף הערב, כשהיו 50 איש, אני הקראתי מול 250 איש בערך, שזו פעם ראשונה שאני מקריאה בחלק א´, כשכל הקהל מצפה לטוב ביותר, זה היה ממש מפחיד, פחדתי לאכזב, עד כה לא קיבלתי שום דעות רעות, חוץ מהחרגול, החרגול שונא אותי, הוא תמיד שנא. קיצי קיצי מיכל

MERD!

New member
מפתיע...

הערב במה באמת גורר כזה קהל? 250 אנשים??? ומה בדיוק הולך שם? שירה וכל הטיפוסים האומנותיים מקריאים סיפורים חדשים שהם כתבו? האם באמת יש בחירת רמה שם? או שזה כמו האתר עצמו כל מי שרוצה להקריא נכנס בחינם ושיקווה שהוא לא ישתין ויצעקו עליו שהשיר או סיפור מסריח בזמן שהותו הקצרה באור הזרקורים?

מה?!?!!?!? ערן יא חרא!!!!!

סתם..זה כי אין לי משהו אחר להגיד לך!! אתה לא נורמלי!! אתה ערן שם משפחה לא ברור!??! ערן החרא?! אוקיי, זוכר שדיברנו באייסיקו וכל הזמן הזה היתי בטוחה שאתה קירק האמיט? אז בערב במה, שניה לפני שעליתי להקריא הייתי לידך. היתה לי הרגשה שדיברת עליי כי כל הזמן הסתכלת עליי ואמרת לי גם- "אל תדאגי, יהיה טוב" וזה היה החרא כל הזמן?!? וואו, אני לא מאמננה! אני ממש בשוק!!!!! :) פגשתי את ערן, החרא האהוב עליי, ללא ידיעה בכלל! האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא דרך אגב- אני נעמה פרנסיס מלכיור, וכן- הקראתי ממש לפניך. עד העונג הבא, נעמה- מתקשה להאמין.

למעלה