אני מאוד מאוד מתוקה

אני מאוד מאוד מתוקה

אבל זה לא עוזר לי כי אתם סנובים!!! אני כבר כותבת פה הודעה מיליון ואתם לא עניתם לי, טוב אני אכתוב אותה שוב מכווה שתענו לי. אני לא מצליחה להיכנס ללינקים בלחיצת כפתור עם העכבר, כלומר בכל מקום שיש לינק כמו: מסנגר, אינטרנט, בהודעות בפורומים וכוי, אני לוחצת עם העכבר ואני לא מצליחה להיכנס. איך פותרים את הבעיה עזרו לי דחוף. יש לי WIN XP ושמעתי שיש בו תמיד תקלות יכול להיות בגלל זה יש לי תקלה? תודה

לבקש מהחתול ללחוץ על העכבר....

שלום למאד מאד מתוקה..... צריך לעבוד עם הראש כדי להפעיל את העכבר.....הבנתי מהמסר שלך שהעכבר עושה מה שבראש שלו....ולא מציית לך.....אז זהו....הפתרון הוא שיהיה לך אמצעי הרתעה או ענישה כלפי העכבר.....אז דבר ראשון זה לחפש חתול....ולא חתול ביתי מפונק....אלא חתול אשפתות....אחד שתמיד רעב....אחד כזה תמיד מטיל אימה על העכבר.....עכשיו ניגש לעניין : את מביאה חתול אשפתות מבחוץ...מהרחוב.....ומראה לו את העכבר....אז איך שהעכבר רואה את החתול...ואני מדבר על חתול רחוב....שיהיה ג'אבאר...ומפחיד....העכבר מתחיל להילחץ...והלב שלו מתחיל לפעום מהר יותר.....ואז את מראה לעכבר איפה הלינק שאת רוצה לפתוח...וכמובן שהחתול שהבאת מהרחוב תמיד מאחורי העכבר....וזה מאד מלחיץ את העכבר... ומאד מפחיד אותו....ואז תראי איך העכבר פותח את הלינק.....כבאורח פלא....הלינק יפתח..... אני ניסיתי זאת...וזה עבד....אפילו יותר מדיי.....לא רק שזה פתח לי לינק בכל מקום......אלא שהחתול שהבאתי היה כל כך רעב....שאחרי שהעכבר פתח את הלינק....החתול קפץ על העכבר...הכניס את העכבר לפה שלו....וזלל אותו...... עכשיו נשארתי עם חתול.....אבל בלי עכבר..... ואני כבר לא יכול לפתוח לינקים...... אז תדעי שהשיטה שלי עובדת.....אבל בצורה חד פעמית..... אני עכשיו מחפש עכבר חדש...... הבנת ? הפתרון הוא להחליף עכבר ! ! ! איך לא חשבת על זה עד כה ? ? ? הקליק הימני או השמאלי בעכבר כנראה לא מתפקדים..... תחליפי עכבר מתוקה..... ושיהיה לך חג שמח.... שפן של הצאט 10.4.2004

לא נישמע לי הגיוני

מה עכבר שלי עושה רק חלק מהפעולות, יש דבר כזה? הרי אני יכולה לדפדף ולהיכנס למקומות אחרים באינטרנט ולאשר דברים עם העכבר, אולי זו תקלה אחרת? אגב עכבר שלי חדש

יתכן והזיכרון הוירטואלי נמוך....

מתוקה מאד מאד..... יתכן והזיכרון הוירטואלי נמוך....כי אז כמעט כל פעולה שתעשי= לא יילך...או יתקע....או יקח הרבה זמן.....תנסי להגדיל הזיכרון הוירטואלי....חלק מהגדלת הזיכרון הוירטואלי הוא להגדיל את הזיכרון הוירטואלי בדיסק הקשיח.....וזו פעולה פשוטה....פשוט תכנסי ל"מחשב שלי" לחלק של properties ואז תעברי בכל לשונית....באחת הלשוניות תראי את הזיכרון הוירטואלי.....ואז תשני את ההגדרות..דהיינו= חלק מהזיכרון בדיסק הקשיח יעבור לזיכרון הוירטואלי...ואז תהיה לך אפשרות לבצע את הקליק בעכבר....וזה יעבוד...תנסי ותודיעי לי.....זו אחת האפשרויות שאני חושב עליה....הגדלת הזיכרון הוירטואלי ע"י שינוי ההגדרות מחשב שלך....אם גם זה לא יעבוד = אז יש עוד כמה אופציות..... שפן של הצאט 10.4.2004

לא מחפשת ,תנסי ...

לקבל עזרה כאן http://www.bsh.co.il/forums/AllMessages2.asp?Fnumber=42 יש שם תמיכה טכנית לא רעה רק צריך לחכות לתשובה . אני בטוח שתקבלי תשובה רק סבלנות . לדעתי הבעיה שלך בהגדרות של ה WIN XPולא בזכרון .

גם לי זה קרה ויותר גרוע הפתרון>>

תחליפי אקספלורר אחר יש אותו בכל אתרי הורדות לי גם קרה את זה וזה רק עשה לי בעייות. מאז ששמתי אקספלורר אחר הכל תקין... תבדקי את העניין ותראי שאני צודק בהצלחה

איזה תותח סטנד אפיסט מוכשר ברבו../images/Emo45.gif

שפן אתה אדם טוב גם מצחיק וגם עוזר תמשיך כך תותח.

SHMI51

New member
פתרון

היי חמודה יש 2 ברירות או שיש לך פייר וול שחוסם לך אץ הגישה או שאת צריכה להתקין שוב ג'אווה סקריפט על מנת שיפתחו היישומים לא יעזור דברי איתי שימי

למעלה