אני מאבדת תקווה

צומיש

New member
אני מאבדת תקווה

מאבדת תקווה בי בך ובנו מאבדת תקוה במילה אהבה יש יום שצוחקת ויום שבוכה אבל יותר מכל כבר אבדה בי התקווה התקווה שתשוב ותחזור מתוך החושך השחור ואומנם אמרת שגם אתה מקווה ולא מסוגל ולא מנסה אז אמרנו ששנמסים להמשיך אבל אני פוחדת שאותך זה ישכיח ואז שוב אובדת בי התקווה שתשוב אלי חזרה ומה שווה כל האהבה שבעולם אם אתה שם ואני כאן אמרת שהיא תנצח את הכל ושאני אנצח איתך הכל ובינתיים אני רק מפסידה אותך אותנו.. ומנסה להרויח את עצמי.. אבל קשה לי כל כך לבדי.. מנסה להאמין להחזיק בתקווה אבל היא כבר אובדת וכבר נעלמה...

למה אתם מתקשים להיות ביחד?

כי הוא רחוק? מרחק בעיה טכנית, ואפשר להתגבר עליה. נסו לשמור קשר רחוק של טלפונים ומכתבים. בעתיד תוכלו לחזור להתקרב.

צומיש

New member
אתה מפספס

משהו מאד מהותי זה לא המרחק הפיזי שמפריד בנינו אלא המרחק המחשבתי.. אתה צריך לשים לב לעיקביות של הודעות.. והכוונה שניפרדנו עובר תיהום ענק בנינו ולא תיהום במובן הפיזי...

לא עקבתי

ולכן אשמח אם תסבירי לי. אם יש ביניכם שוני בדעות, זה לא צריך להפריע לקשר. זה צריך להביא לוכוח ונסיון לשכנע ולשנות את דעת האחר. וכוח ונסיון לשכנע יכולים לבוא בין כל שני אנשים, גם אם אינם בקשר. חשבי על כך, שאם תעזבי אותו, דעותיו לא ישתנו, וגם האמת לא תשתנה.

סמלת

New member
אין לך תקווה...

הבחור זרק אותך לפני חודשים ואת עדיין מחכה לו כמו סמרטוט, למה את מחכה, שהוא יזמין אותך לחתונה שלו ורק אז תפקחי את העיניים? אם הוא אומר לך מידי פעם מילים יפות זה כי הוא נהנה לראות איך את עדיין שם מחכה לו, אם הוא באמת היה רוצה שום דבר לא היה מונע מבעדו לחזור אלייך, תפסיקי לחכות לו ולהאמין שהוא שווה את זה, הוא כנראה לא חושב שאת שווה את זה...

למעלה