אני לשאלת חופשה

maysher

New member
תרשמי לבסט תורס

הם שולחים דילים נחמדים
בדיוק ראיתי שיש דיל לאוגוסט! ב450 יורו לאיש. נראה לי בדיוק בתקציב שלכם פלוס כמה גרושים לבזבוזים קטנים. דובר שם על אחד האיים, הכל כלול.

numi70

New member
אני לשאלת חופשה

היי, צריכה רעיונות לחופשה משפחתית בקיץ עם ילדים בטווח גילאים של 2-6, טיסה לא ארוכה ויעד שמאפשר לנוח ולטייל בו זמנית (יותר לכיוון של קלאב כזה עם אפשרות לצאת החוצה לטייל)
היינו כבר שנתיים ברציפות בכרתים ולא בא לי עוד פעם, על רודוס אני לא מתה ומצד שלישי לא בא לי טיסה ארוכה, גג שעתיים מספיק לי בטיסה עם הילדים...
יש רעיונות למישהי/ו?

moma422

New member
גיליתי איזה אתר שנקרא

קון-טיקי
אבל אני חוששת לקנות דרכו כשהוא לא מהגדולים

אכפת לך להציץ תגידי לי איך זה נראה לך?
http://www.kontiki.co.il/
נראה לי שיש לך ניסיון

תגידי לי אם היית רוכשת דרכם משהו?

numi70

New member
עם הילדים אני מניחה?

אם זה עם הילדים היינו במלון שנקרא כרתה מאריס והוא מעולה לילדים, ברמה גבוהה, הכל כלול, פעילויות בלי סוף,קרוב למרכז ולאתרים מרכזיים , אי מדהים ביופיו בעיני, לא משעמם לרגע.
כשהייתי רווקה גם הייתי אבל במלון מותאם יותר לז'אנר וגם היה יותר ממדהים. זה אחלה אי.

numi70

New member
בכיף

מזג אויר מצויין, לא לח כמו כאן, ואפשר להסתובב גם בחוץ בלי לנטוף זיעה (עדיין חם, כן? אבל לא בלתי אפשרי לצאת החוצה, ויש איזורים שיש בהם אויר ממש טוב)
מבחינת צפיפות, האיזורים המרכזיים של המסעדות והתיירות די מלאים כי כולם הולכים לטייל שם בעיקר בערבים, מבחינת המלונות כולם בתפוסה מלאה כך שמלא, אבל השטחים ככ גדולים בתוך המלון כך שזה לא מפריע.
המלון שאנחנו היינו בו עולה למשפחה עם 2 מבוגרים + 2 ילדים בסביבות ה 17-20K לשבוע, הכל כלול כולל טיסות. (שנה לפני זה כשהיינו עם ילד ותינוק שילמנו על 5 ימים כ 13K), יש בהחלט מלונות זולים יותר.

moma422

New member
ואיזה פעילויות יש לילדים בעצם?

יש לי בני 8 ו-12. מה הם ימצאו לעשות שם?
בהנחה שאנחנו לא נוסעים עם חברים

numi70

New member
במלון הספציפי שאנחנו היינו

יש מגרשי טניס, יש לוח פעילויות לכל יום, אני לא בדיוק זוכרת מה כי זה לא הטווח של גילאי הילדים שלי, אבל ממש פעילות מסודרת מהבוקר. אני זוכרת שיום אחד הם עשו מסיבת חוף ומשחקי מים עם הילדים, פעילויות חץ וקשת וכדומה.
אם אתם מתכננים לטייל אז יש את אי המצורעים שזה נחמד לטייל לשם, יש אקווריום ענק שזה כמו המצפה התת ימי , אני לא בטוחה שזה מתאים לגילאים של הילדים שלך, כשאנחנו היינו היתה באיזור תערוכה מדהימה של דינוזאורים וזה מבנה קבוע אז יכול להיות שיש שם תערוכות מתחלפות.
יש את הנמל בהרקליון (הבירה) שנחמד שם גם... והרבה בריכה ומוזיקה ואוכל , ומה צריך עוד?

הנה מה שכתבתי פעם למישהי

היינו שם לפני 4-5 שנים עם חברים.

http://www.cyprus-villas.com/yasmini_villa_cyprus.htm

בחיי שיפה עוד יותר מבתמונות ובמיקום מעולה.
והמסעדה/טברנה שבכפר מצוינת. הצטערנו שדגמנו אותה רק בסוף.

אין בריכה, למעשה חיפשנו מקום בלי בריכה ושמחנו שמצאנו...

יש חוף ים במרחק 5 דקות נסיעה, כמו שכתוב בלינק. נקרא Governors Beach והוא מקסים (יש לי תמונות להוכחה...)
בדרך קנינו בשר באטליז וירקות אצל ירקן ויש גם סופר קטן.
גם הכפר עצמו נחמד. היה לנו כיף ונוח.

הבית הוא מודולרי כזה, יש בו הרבה מיטות ואפשר להפריד אותו לשלושה אזורי שינה מובדלים.

למה את לא אוהבת את רודוס?

היינו שם עם בני 1.5 + 4.5 והיה מתאים מאוד (חצי יום ים/בריכה/מלון, חצי יום טיול), בעיקר כי הנסיעות לא ארוכות (חשבנו אז על כרתים ופסלנו בגלל המרחקים בתוך האי).
מצד שני, אנחנו לא מהנוסעים לקלאבים למיניהם ולא מבינה בסוג הנופש הזה).

numi70

New member
כנראה חופשה גרועה שהיתה לי בצעירותי

והמקום שהזכיר לי את עכו העתיקה..
מצד שני יכול להיות שבמלון עם פסיליטיס שמותאמים למשפחה ובהרכב הנוכחי שלנו זו יכולה להיות חוויה מתקנת...

עניין של טעם. מבחינתי לומר על מקום

שהוא מזכיר את עכו העתיקה זו מחמאה (-: ולעומת זאת במלון אין שום דבר שיכול להלהיב אותי, אז חפשי המלצות מכאלה שהיו שם במלון לטעמכם.

numi70

New member

אני חושבת שכל הקונספט ביחד שחוויתי שם באותה חופשה הותיר לי טעם רע, וכל מקום (חוץ מלינדוס שהיה מהמם, ואכלתי שם את הצזיקי הכי טוב שאכלתי אי פעם) נראה בעיני סתמי.
לגמרי עניין של טעם

למעלה