אתה בעצם חובב תחתים של בחורי ישיבות בתולים?!?!?!?!?
י ילד רע ומר New member 21/3/13 #46 נמשך זאת מילה גדולה. על פניו הייתי תוקע אותך, במגבלות הבתולין וכל זה. אני שניה מתייעץ עם מאסטר סימור וחוזר אלייך. תישארי רטובה.
נמשך זאת מילה גדולה. על פניו הייתי תוקע אותך, במגבלות הבתולין וכל זה. אני שניה מתייעץ עם מאסטר סימור וחוזר אלייך. תישארי רטובה.
י ילד רע ומר New member 21/3/13 #49 ובצדק.. למרות שבקטגוריית "החרדית בת ה-22 (ככל הנראה) שיש לה עולם ערכי מלא אבל עדיין תעריך זיון באמת טוב" - את מספר 1 אצלי. חשוב לי שתדעי.
ובצדק.. למרות שבקטגוריית "החרדית בת ה-22 (ככל הנראה) שיש לה עולם ערכי מלא אבל עדיין תעריך זיון באמת טוב" - את מספר 1 אצלי. חשוב לי שתדעי.
M Melencholya New member 21/3/13 #52 קטע אתה מספר שתיים אצלי בקטגוריית "לא סגורים על עצמם מינית אבל תמיד טוב להחזיק אותם קרוב, לכי תדעי אילו התפתחויות דרמטיות יגלו לך שיש להם איבר כמו של סוק"
קטע אתה מספר שתיים אצלי בקטגוריית "לא סגורים על עצמם מינית אבל תמיד טוב להחזיק אותם קרוב, לכי תדעי אילו התפתחויות דרמטיות יגלו לך שיש להם איבר כמו של סוק"
י ילד רע ומר New member 21/3/13 #55 גם אצלך היא מקום ראשון בקטגוריית "בזויה-בזויה אבל היית תוקע אותה בשמחה לקראת חג המצות הממשמש ובא"? כי אצלי כן. זכר לחד-גדיא.
גם אצלך היא מקום ראשון בקטגוריית "בזויה-בזויה אבל היית תוקע אותה בשמחה לקראת חג המצות הממשמש ובא"? כי אצלי כן. זכר לחד-גדיא.
מ מכופף ונועץ New member 22/3/13 #61 אני לא מבין למה לא מברכים אותך לשלום למה לא אומרים לך ברוך שובך? זה לא הוגן. גם את סוטה. כמו כל אחת אחרת פה. לאף אחת כאן אין מונופול על הזנותיות. גם לא לוויש.
אני לא מבין למה לא מברכים אותך לשלום למה לא אומרים לך ברוך שובך? זה לא הוגן. גם את סוטה. כמו כל אחת אחרת פה. לאף אחת כאן אין מונופול על הזנותיות. גם לא לוויש.
H hofit1980 New member 22/3/13 #62 קוראים לזה Silent Treatment חוץ מזה, אני לא מספיק מצחיקה/שנונה/חריפה/גסה. אני גם לא מספיק יפה. בעניין הסטיות אתה צודק לגמרי! אבל סיכמנו שיש דברים ששומרים בינינו לא? גם את ה.....
קוראים לזה Silent Treatment חוץ מזה, אני לא מספיק מצחיקה/שנונה/חריפה/גסה. אני גם לא מספיק יפה. בעניין הסטיות אתה צודק לגמרי! אבל סיכמנו שיש דברים ששומרים בינינו לא? גם את ה.....
י יחפהבפארק New member 21/3/13 #30 מכופף יקר, אני כבר לא זוכרת מה המתדיין אמר, אבל אני מוצאת את עצמי מאוד נהנית מדבריך
D dojee New member 21/3/13 #32 ניתוח פסיכולוגי מאד מעניין לפי דעתי האדם קודם מרגיש ורק אחרי זה הוא מסדר את המחשבות, הדיבור, הכתיבה, המעשה וכו למעשה אנחנו ניפעלים ע"י הרגשות
ניתוח פסיכולוגי מאד מעניין לפי דעתי האדם קודם מרגיש ורק אחרי זה הוא מסדר את המחשבות, הדיבור, הכתיבה, המעשה וכו למעשה אנחנו ניפעלים ע"י הרגשות
ס סוקרטס פה New member 21/3/13 #23 הכל היה בסדר עד ה.... "אחריה כנראה תבוא תוכנית הפעולה" עכשיו צריכה להבנות תוכנית הפעולה עכשיו תצייר חזון של מה באמת הייתה רוצה לאן אתה חותר, מטרה זה לא דורש יותר מידי מאמץ וזה לא יפריע להתיסרות שלך בהצלחה
הכל היה בסדר עד ה.... "אחריה כנראה תבוא תוכנית הפעולה" עכשיו צריכה להבנות תוכנית הפעולה עכשיו תצייר חזון של מה באמת הייתה רוצה לאן אתה חותר, מטרה זה לא דורש יותר מידי מאמץ וזה לא יפריע להתיסרות שלך בהצלחה