אני לפעמים תוהה

אני לפעמים תוהה

כמה באמת עמוקים המים אליהם הקיפודה שבי נכנסת. היא הרי שוחה טוב, אבל לאן היא באמת צוללת. האם לא רואים שם הרבה, או דווקא שם יש את כל החיים, את כל בע"הח שעדיין לא הכרנו, ועוד לא התחלנו להכיר. מה יש שם בעמקים? והדממה. שעוטפת אותי, וככ מבלבלת אחרים. מה יש בה? בכיתי היום. הצלחתי. אפשר להתקדם. אבל כנראה שיש דברים שנשארים איתי. ויש דברים שזמנם ללכת. לא סתם הקיפ בדממה שאלה שאלות. לא ידעתי לענות. וחשבתי שכך אדע ואבין.היום התברר לי שאני לא. וזו בעצם רק ההתחלה. אבל מה ההתחלה בעצם? האם זו ההתחלה של ההתקדמות? או בעצם ההתחלה שבה אני מתחילה להבין שאני לא ילדה. שני סיימה היום להיות פיטר פנית. היא עכשיו רוצה להתקדם כאדם בוגר, לא כילדה. ולכן קיפודה בדממה לא מתאימה. היא שואלת את השאלות שמבינה היום שבעצם לא הצלחתי ללמוד את התשובות. כי אין. עדיין. והימית? קיפודת ים עוברת הלאה. יודעת שאין לה כרגע אפשרות לספק את התשובות לעצמה. אז נשארה שני. בלי קיפודות. רק הים והדממה. והיא עוזבת עכשיו לכמה זמן. אין זמן מוגדר. אולי אפילו עוד שעה.. אבל היא חוזרת בצורה אחרת. בתקווה חדשה. שיבינו שלמרות שהקיפודות הן היא. עדיין יזכרו שהקוצים שערות הן. התברר לה שלפעמים קשה להבין זאת. גם לה. לילה טוב. תודה וסליחה <בלי סיבה> אני

rubber duck

New member
היי שני

נשמח לראותך שונה ואחרת
ויפה יותר הן פנימית והן.......
שמחתי לקרוא שהצלחת לבכות
מקווה שתחזרי אלינו שךמה יותר וחזקה הרבה יותר שרון

~דויד~

New member
בוקר טוב לך

עשי מה שטוב לך, יקירה כל הכבוד על תהליך ההתבגרות אוהב, דויד

מזל טוב ובהצלחה בהמשך דרכך.

בכולנו יש קיפוד, בכולנו יש גם את ההיפך. את מקסימה בכל צורותייך. אוהב, בן

אז מה שקרה אתמול זה כך..

התמודדתי עם פחדים. במשך כל היום, מרגע שקמתי ועד שהלכתי לישון בלילה, היה לי יום מוזר ומאוד מתסכל כי התחלתי להבין מי אני. אני באמת יודעת מי אני. ויודעת שאני פוחדת מהרבה דברים, רק שלא מצליחה לפתור אותם כנראה, וקיבלתי הוכחה אתמול. והבסיס הוא התקדמות. אז אני אתקדם. ובעזרתכם. כל אחד ממכם. ישאל שאלה. שאלה מיוחדת שהוא רוצה לדעת ממני. <לא שאלות שטחיות בבקשה>וסיוון זה בשבילך.. אז תהני:) והמטרה שלי היא לכתוב את התשובה בכנות הכי ענקית שלי. בלי להשמיט אף פרט. כאשר אם אני אעמוד במשימה אותו אדם, יקבל את תשובתו במייל. אני מתכוונת לעשות זאת עם כל אדם בחיי. ודרך אגב, השואלים הם אלה שלפחות כתבו לי 2 הודעות או שוחחו איתי בצאט כמובן שהדגש הוא על מי שפגש אותי:) ועכשיו. למה אני עושה זאת. הפחד הענק ביותר שלי הוא מכך שאני לא שייכת. לא לאדם. לא למקום. לא כלום. בעזרת התרגיל שאני אעשה כאן אטפל בכמה דברים. 1. בחוסר יכולת אמיתית לדבר על עצמי או לשתף. אם אמא שלי אומרת את זה, כנראה שאני זקוקה לתרגיל הזה:)) 2. בחוסר בטחון שלי באנשים אחרים. יותר מ2 אמרו לי את זה, ובגלל שאני מודעת לבעייתיות שבזה, ולפגיעה שהיא יותר מכל בעצמי, אז זה נראה לי טוב כתרגיל התחלתי. יש לומר שהחוסר בטחון נובע מכך שיש לי בעייה להאמין בקשרים בחיי. 3. בחוסר האמונה שלי במילים. נכון, שאני מביעה את עצמי בכתיבה, אבל מאמינה יותר בדממה. כך שאם אני חושבת שאין רגש, אז ישר אומרת זה שקר. 4. מקווה שאמצא דרך התרגיל הזה עוד דרכים לטפל בפחדים אחרים שצצו אתמול. במשך השבוע הקרוב. לא הדממה שבי תשאל. אלא אתם. וזה מה שהולכת לעשות גם עם כל אדם בחיי. בבקשה!!!!!! גם מי שמזמן לא התכתבתי איתו, שיעזור לי בזה <עולה לי מיכל כרגע לראש> בתודה אני. אה.. ודרך אגב.. חייבת רעיונות לכינוי.

~דויד~

New member
מה דעתך על הכינוי המקורי "שני"?

ובקשר לשאלה, אז ככה: שני היקרה, מה את רוצה באמת בחיים שלך?

rubber duck

New member
שני הוא שם צשגע ../images/Emo13.gif

וחוצמזה בחרי בדמות שאת אוהבת והיית רוצה להיות דומה לה ולו בקצת
או בבעל חיים שאת אוהבת או בכל דבר שמתאים לך שרון

rubber duck

New member
מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול ../images/Emo13.gif

מנ לעשות אניי פשוט רעב כרגע
שרון

אז שאל מחר שאלה רצינית יותר, כי

א. ברור שזה שניצל בפיתה עם מיונז ב. זה חשוב לי. ג. כי בא לי לענות לך. ד. כי כבר לילה. ה. כל התשובות נכונות או לא נכונות, וזו לא שאלה בעלת הרבה ברירות. :)

rubber duck

New member
איזו מוסיקה או אפילו שם מדויק של

שיר היית רוצה לשמוע ברגע זה ? היי שני אני פה בשבילך ובכיף
אל תעשי לי חשבון ואם הכיוון של השאלות לא לטעמך תרגישי חופשיה להעיר על כך
שרון

ברגע זה בראש שלי מתנגן

כמו תמיד בשבועיים האחרונים true colors. וכמו תמיד בשבועיים האחרונים אני סחוטה מעייפות כבר מעכשיו..<אז לילה טוב> אתה יכול לשאול הכל <במסגרת הסדר והמוסר כוונה> והמטרה שלי היא להצליח להעביר את הרגשות שלי. לא בדיוק משנה לי התוכן למרות שכמובן הוא חלק מאוד נכבד מהתהליך שאני מעבירה את עצמי. הכוונה היא שאני לא אנחה אותך בשאלות. ושהשאלות לא ינחו אותי. הכוונה שלי היא שבסוף כל התשובות לכל השאלות. ובמיוחד אלה שיחזרו על עצמם. כי אפשר לחזור על שאלות. אני אוכל להגיד לעצמי. אמרת את הכל. ולא החסרת כלום. ואם אני אצליח לומר זאת. זה יראה לי על עוד צעד בהתקדמות שלי בו אני כן בטחתי בעצמי ובאחר/ה ובאיזשהו מקום אני כן שייכת. למשהו. למישהו. למישהי. לעצמי. שני.

rubber duck

New member
לילה טוב שני ../images/Emo13.gif גם אני דיי עייף

אחרי יום לא קל אבל מהנה
ט=ושאלה נוספת בזמנך החופשי : מהו הספר שהכי אהבת לקרוא איי פעם ? אז שיהיה לך לילה טוב ואפילו נהדר שרון
נ"ה שמח לראות שאת פ ה איתנו חזקה ומיוחדת מתמיד ובלי קשר תמיד תהיה של עצמך וזה הכי חשוב

סיון b

New member
שני

חמודה, רעיון לכינוי אין לי. אני לא טובה בדברים האלה..... לגבי השאלות: יש לי שאלה אחת בעקבות מה שכתבת: ממה בדיוק את מפחדת? ממישהו? ממשהו? אין לך מושג ממה? הבנתי למה כתבת שזה בשבילי..... אני לא יהנה כל עוד לך זה לא טוב.... אבל אולי נצליח לגלות משהו עליך... ואולי אפילו נוכל לעזור.... אז... יש לך תשובה? סיון

למעלה