!
ל"די" אין משמעות... מתי תביני שבשביל לקבל תוצאות צריך לעשות... קודם כל אלימות שלא מוצדקת, שורשיה מתחילים מהדתות... קודם כל צריך להקיא את הדת מהחברה... אח"כ צריך להתחיל בחינוך נכון שהוא מבוסס על עזרה למציאת ה"אני" האמיתי... שזה אומר 0 צנזורה, 0 התערבות ו100 מעשה, לאפשר לבן אדם ללמוד מעצמו וממה שהוא עושה... בו אדם לומד מטעויות ומנסיון כל עוד לא לוחצים עליו. לחץ חברתי וכל זה רק מבלבל... לחץ חברתי גם התחיל מהדת והוא עובר גם לגורמים חילוניים ועובר בדורות כ"מסורת". לי אישית נמאס מכולם.. אני מוצא את המעשה הנכון לא לפי אנשים שמעירים לי או מנסים ללמד אותי, אלא לפי מה שנראה לי אני אתן דוגמא לא משהו שאנשים יסכימו איתי עליו (בדרך כלל): אני נוסע באוטובוס מפוצץ, האוטובוס עוצר בתחנה ולוקח איתו מלא זקנים, כולם מסתכלים עלי כאילו אני איזה נאצי בשבילהם ומתחילים לבלבל לי את המח: "מה אין לך כבוד לזקנים", "אתה צעיר... בלה בלה בלה בלה"... אני שם עליהם זין ולמה...? כי אותם זקנים שכבר לא עומד להם הזין כבר לא חיים כמו בני אדם רגילים, ככה אני הייתי אומר ואני לא אשם בזה שהם חיים עד גיל מוגזם הייתי אומר, אם הם רואים אוטובוס מפוצץ אז מה בכלל הפסיכים האלה נכנסים?? (ככה אני חושב) ולמה הם פונים אליי כאילו אני איזה כלב...? מה אני חייב להם משהו...? ואני שם פס על מה שחינכו אותי כי אני למדתי שהחינוך הזה שרוט! וכל העולם הזה (כמעט) מסריח מטימטום ואנשים ששמים פס על כולם כי מאפשרים להם ומי...? אנשים כמוהם, למה? כי יש להם אינטרסים סיתמיים.