אני לפעמים תוהה..

Amazing18

New member
אני לפעמים תוהה..

מה הבעיה פשוט יום אחד לקום ולומר דיי? למה זה כל כך קשה? מה באמת עומד מאחורי כל המוחות מהעוותים האלה? למה כולם ממשיכים לעשות רע אם כל אחד עמוק בפנים יודע שהוא רוצה רק שקט? אז למה?!
 

Master PIN

New member
!

ל"די" אין משמעות... מתי תביני שבשביל לקבל תוצאות צריך לעשות... קודם כל אלימות שלא מוצדקת, שורשיה מתחילים מהדתות... קודם כל צריך להקיא את הדת מהחברה... אח"כ צריך להתחיל בחינוך נכון שהוא מבוסס על עזרה למציאת ה"אני" האמיתי... שזה אומר 0 צנזורה, 0 התערבות ו100 מעשה, לאפשר לבן אדם ללמוד מעצמו וממה שהוא עושה... בו אדם לומד מטעויות ומנסיון כל עוד לא לוחצים עליו. לחץ חברתי וכל זה רק מבלבל... לחץ חברתי גם התחיל מהדת והוא עובר גם לגורמים חילוניים ועובר בדורות כ"מסורת". לי אישית נמאס מכולם.. אני מוצא את המעשה הנכון לא לפי אנשים שמעירים לי או מנסים ללמד אותי, אלא לפי מה שנראה לי אני אתן דוגמא לא משהו שאנשים יסכימו איתי עליו (בדרך כלל): אני נוסע באוטובוס מפוצץ, האוטובוס עוצר בתחנה ולוקח איתו מלא זקנים, כולם מסתכלים עלי כאילו אני איזה נאצי בשבילהם ומתחילים לבלבל לי את המח: "מה אין לך כבוד לזקנים", "אתה צעיר... בלה בלה בלה בלה"... אני שם עליהם זין ולמה...? כי אותם זקנים שכבר לא עומד להם הזין כבר לא חיים כמו בני אדם רגילים, ככה אני הייתי אומר ואני לא אשם בזה שהם חיים עד גיל מוגזם הייתי אומר, אם הם רואים אוטובוס מפוצץ אז מה בכלל הפסיכים האלה נכנסים?? (ככה אני חושב) ולמה הם פונים אליי כאילו אני איזה כלב...? מה אני חייב להם משהו...? ואני שם פס על מה שחינכו אותי כי אני למדתי שהחינוך הזה שרוט! וכל העולם הזה (כמעט) מסריח מטימטום ואנשים ששמים פס על כולם כי מאפשרים להם ומי...? אנשים כמוהם, למה? כי יש להם אינטרסים סיתמיים.
 
נראה אם תדבר ככה גם כשלך

לא יעמוד הזין, וכשלך הרגליים יכאבו רק מללכת עד למטבח בבית של מטר על מטר ואז תמהר לאנשהו ותעלה על אוטובוס ותראה בן אדם צעיר שיכול לרוץ לך ת"א הרצליה בלי בעיה יושב כמו מלך במקום לתת לך לשבת. תאמין לי שלך הרבה יותר קל לעמוד באוטובוס מאשר לאותו זקן. אז למה סתם?
 

Master PIN

New member
דע :)

לך יא מוקיון מסכן, א. אני זה לא אחד ב. אתה סתם מדבר, כי אין לך חוט מחשבה משלך כלומר, אתה חתיכת מושפע ג. מה אתה פונה אליי בכלל, אתה חושב שאתה ברמה שלי או מתחת...? ד. אני נאצי, יהודים לא יותר טובים מהם, כי היהודים שחיו בתקופה היו פרמיטיביים אפילו יותר ממך ומהמוסלמים שחיים ברצןעת עזה ולפי ההיסטוריה שלהם הם בכלל לא שונים מהנאצים, המטרות וההתנהגות ע"פ התנ"ך דומות ביותר רק שאז לא הה להם זין לקנות מכונות עינויים ותאי גזים, הם העדיפו לקנות צאן, אוכל, להקריב קורבן... קיצר היו להם דאגות אחרות באותה תקופה.. מהיהודים נוצרו המוסלמים והנוצרים (עוד כתסטרופה) שהם כם ניסו לכבוש את העולם, מסעות הצלב וכל זה... :) יותר אני לא כותב כלום במקום המשעמם הזה, מקווה שנשמה טובה תכנס לפה ויובער אצלה העניין של כל זה...
 

soujiro

New member
תשובה

התשובה היא כמובן - 42..אם כל התשובות. ואם את מחפשת משהו יותר קרוב לארץ - אהבה!! התשובה לאלימות היא אהבה... לאהוב את אותו מנאייק שתפס לך את החניה, החרא שלא נותן להכנס למועדון למרות שהוא חצי ריק, לאהוב את הפקח שנתן דו"ח למרות שהחננו לדקה וחצי בסנטימטר של אדום-לבן, לאהוב את כל אלה שבטוחים שהם צודקים וכל בני האנוש חייבים לסגוד להם...טוב נו אולי לא אותם =] הכי חשוב - לאהוב את עצמכם!!! מבורכים תהיו
 

s h a n t i 1 7

New member
חייב להגיב...

אממ אני ידוע שיש הרבה אלימות והכל.. ואני די פצפיסט.. אממ רק רציתי להגיד שאצל בני נוער.. רוב האלימות (רוב) לפי מה שאני רואה.. וראיתי מספיק.. אלה ה"ערסים".. חבורה של כאלה חושבת שהם הראש של העולם ומרביצים לאנשים סתם.. ונטפלים לאנשים סתם.. והם גורם גדול... לפי מה שאני יודע ורואה לפחות אצלנו כאן..אין אלימות.. חוץ מהערסים.. זהו..
 

LittleNell75

New member
חינוך

אני חושבת שחינוך נכון מהבית יכול להביא לתוצאות משמעותיות. אני חושבת שילדים אלימים בצורה של "מה שאני אומר נכון ולכן אם אתה לא מסכים איתי אני אביא לך מכות"- ככה בגלל חינוך שהם קיבלו בבית (או יותר נכון, חוסר חינוך). חוסר תשומת לב, חוסר השקעה, חוסר יסודות.
 

ToryMaster

New member
או יותר מדי מכל אלה

זה מסביר יפה את עיקרון האיזון. יותר מדי תשומת לב גורמת לילד מפונק שחושב שהכל מגיע לו בכל דרך, אבל פחות מדי מביאה לילד שחי תמיד תחת קיפוח ומנסה לפצות. איזון בין שני הדברים צריך להיו תאידיאלי. אבל זה קשה, יש הרבה משפחות חד הוריות, הרבה הורים שהם אנשי קריירה, או יותר מדי משפחות עשירות.
 

Signals

New member
אלימות קשה היא

האלימות הפיזית, אך האלימות מהסוג השקט, זאתי שעיניי המתבונן לא תגלנה, זאת שממרטת עצבים, המביאה לטרפון איטי ונסבל זאת היא האלימות הקשה ביותר. זאת האלימות היותר שכיחה בין אלה האלימים, אלא שרוצים לפגוע אבל חס וחלילה לא להפגע מכך. הם אלו שיכולים להעליב ולפגוע בשם האהבה\החברות\הנישואין\הקשר\המחויבות\האכפתיות. הם אלא שלא יעצרו אם תבקשו יפה להפסיק. הם אלא שיתנו צומת לב מתיי שבאמת צריך מתי שהקרבן כבר מתחיל לגבש עמדה, מתחיל להבין, מתחיל לפתח נגדנים. הם אלה שיודעים מה נכון ומה לא ברגע האמת אבל מחוצה לו הם מתנהגים כאילו אין אמת אחרת משלהם. אלא שנעים להיות בחברתם כשיש עוד בסביבה, רק לכדיי הבטחון שכאן במקום הזה לא יפגעו\ישפילו\וקניטו אותי. אלא שפשוט אין עליהם לא לכדי דיבור לא לכדיי הבנה לא לכדיי אכפתיות לא לכדיי כלום.
 
למעלה