אני לסבית?

Wish For Me

New member
אני לסבית?

אני אדע מי אני, מה אני כשהדבר היחיד שקורה איתי זה תנועה מתמדת במעגליות חסרת תקנה. מצד אחד, אני נמשכת לגוף הנשי והתנסיתי עם בחורה אם כי אני לא רואה את עצמי מתאהבת בבחורה. מצד שני, אהבתי פעם בחור אם כי המהות הגברית כשלעצמה, דוחה אותי על כל רבדיה, הדיבור, דרך החשיבה ובכלל, השוביניזם המוצהר הזה עושה לי לרצות להקיא. ואני רוצה אהבה, כמו כל אחד ואם אני אכן נמשכת לבנות אז אני רוצה שזה יהיה אמיתי ולא מתוך בריחה מהתמודדות עם המין השני אלא שהבעיה היא שאני לא מסוגלת להבין מזה מהשניים. -הבריחה או האמיתי.

AVIV172

New member
שלום

יכול להיות שזאת באמת בריחה.. אבל את לא יכולה להתעלם מעצם המחשבה שלך על המין הנשי, מעצם המשיכה שקיימת אצלך שלא בהכרח קיימת אצל כל אשה שמאוכזבת מהמין הגברי. אם את נמשכת לגוף הנשי אך לא אוהבת נשים (במובן הרגשי) יכול להיות שאת בתהליך כלשהו שבסופו תביני מה קורה ואת פשוט צריכה לתת לזמן לעשות את זו. קחי בחשבון שיכול להיות שהייתה לך חוויה כלשהי עם גבר שגרמה לך לחשוב על גברים בצורה שהצגת (לא בהכרח מינית).

James Hammerton

New member
אז אני לא יודע, אבל

לדעתי נטייה מינית היא בבסיסה משיכה מינית-פיזית. אם מה שמפריע לך בגברים זה האופי שלהם, אז את לא לסבית, את פשוט צריכה למצוא גבר שימצא חן בעיניך. דיבור ודרך חשיבה נראים לי כמו סוג של הכללה, למה הכוונה דרך חשיבה? לא נראה לי שכל הגברים חושבים אותו דבר
מצד שני את כותבת שאת כן נמשכת לנשים אבל לא רואה את עצמך מתאהבת בבחורה. לדעתי זו הרגשה שהייתה להרבה מאיתנו בהתחלה (כלומר להומואים כלפי גברים), אני חושב שבסופו של דבר כשאנחנו מקבלים את עצמנו יותר אז גם העניין הזה מסתדר ואנחנו מצליחים לראות את עצמנו חיים עם מישהו מהמין שלנו. זה פשוט תהליך שלוקח זמן... וזה כנראה מה שאת גם צריכה. בהצלחה

למעלה