אני ליברלי וגאה בזה

אני ליברלי וגאה בזה

יש אנשים שלא יאהבו את מה שאני הולך לכתוב פה .אבל לי די נמאס . ומי שלא טוב לו אז סיונרה .ואתם יכולים לקרוא לי כופר רפורמי או קונברסטי .אבל לי לא אכפת אני ליברלי
הדרת הנשים היא אחד הנושאים הכאובים יותר במיוחד בנוגע לזמרות שמדירין אותן מבמות ציבוריות . עם השנים קמו זרמים שהתחילו להקצין את הפירוש לקול באישה ערווה שבכלל אינו מדבר
על אישה ששרה על פי דעתי ועל דעת אנשים רבים אני לא מבין מה רע בזה שאישה תשיר בפני גברים אני חושב שזה דווקא נורא יפה כבר הזכרתי עשרות פעמים את הנושא ולמשל שאני שומע את הזמרת האהובה עליי אני מקבל כוחות חדשים מקבל כוחות מיוחדים השירים שלה הם כמו תרופה מדהימה היא גם מחזקת אותי גורמת לי להתחבר אל בורא עולם מחזקת את האמונה שלי עם הטקסטים המרגשים והמדהימים שהיא כותבת מעומק ליבה והמילים של שירי מצליחים לחדור אל ליבי ולחזק אותי השירים שלה חזקים ומדברים על כל כך דברים חשובים ליאת היא דוגמא מצווינת לכך שהפירוש הוא מוטעה ושלא יגידו לו קשה לך עם זה זה לא קשה לי עם זה אני פשוט יודע שהקצינו את הפירוש עם השנים ובאמת שאני מתחזק מהשירים של ליאת וגם ממנה כאדם אני מקווה שיבוא יום ושלא ידירו נשים מאף מקום כי באמת שהחברה החרדית הקצינה וזה על פי דעתי אני גאה בכל הזמרות ואני גאה גם בליאת ובורת נודלמן שתיהן מדהימות ושתיהן מחזקות אותי ואני אעמוד לצידן במשך כל הדרך בלי נדר ולא אתן שידירו אותן בגלל הקצנה ותפיסה מוטעית ואני בטוח שיבוא יום ויבינו שכן אפשר לשמוע זמרות אני מקווה לשינוי

הכי טוב שתחייה לפי תפיסותיך

ותפרש את דתך עצמאית ולא בתלוי לכל מיני שוחרי רוע.

שאלה על יום חמישי

כפי שידוע לכם אני הייתי ביום חמישי במסיבה שארגנה אחת מהקבוצה שלי ברעים שמה דנה אז אני הגעתי לשם עם חבר שלי אלון
ושהגענו כל מי שהוזמן כבר היה שם גם בר ושירי תזכורת לסיפור איתן
לקבוצה הגיעה בתחילת השנה בחוה בשם ליזי שמסתבר שבעבר סכסכה ב בקבוצה ואף אחד לא סובל אותה אז שירי ובר היו עד אז החברות הכי טובות ובשלב מסוים שירי התחילה להתקרב אל ליזי ונוצר בינה לבין בר ריחוק אז חבר שלי אלון ואני לא יכולנו לראות את הפילוג ונסינו לגשר ולאחד את הקבוצה ואמרנו בכל פעם מה כל צד אומר על השני אנחנו לצערנו רק הרסנו עוד יותר בגלל הטעות המטופשת שלנו אבל בר ושירי השלימו אז שהן היו ביחד במסיבה זה גרם לי להיות בלחץ עצום ואני לא יכולתי עוד לשבת אז אני רציתי לצאת להתאורר
אז .....

המשך

דנה בעלת המסיבה נעלבה ושהסברנו לה למה יצאנו היא אמרה שהם נפגעו ושלא נחזור יצא מצב שחבר טוב שלי ושל אלון העונה לשם עידן התחיל להיפגע מאיתנו סיפרנו על המקרה לידידה שלי שהיא א"סית והיא התחילה לדבר עם עידן בתוקפנות והיא הייתה קשוחה אליו מבלי לשאול אותי מה שגרם לא עוד יותר לכעוס אבל אחרי זה ליזי התנצלה בפניו והסבירה לו על זה שאנני אוטיסטי וקשהל י במקומות הומי אדם ובמיוחד שיש אנשים שפגעו בי ומה שאני מפחד שהבר הזאת תעשה מתקפה נגדי ונגד אלון
שאלון יצא איית כחבר שהוא יותר מכיר את הנושא של האוטיזם
זה ממש ]גע בי שהסברתי להם והם כועסים כאילו שרצחתי מישהו
מה אני אשם שאני נולדתי אוטיסט למה אני צריך לשלם על זה אני גאה בזה אבל מה הם רוצים לעשות לי עודי ותר רע?

schlomitsmile

Member
מנהל
מה אומרת על זה המדריכה? זה בדיוק התפקיד שלה, לטפל בכל התסבוכות האלה.

schlomitsmile

Member
מנהל
לא הבנתי על מה הוא אמור לסלוח- ממה הוא נפגע? ובכל מקרה, הגדרת אותו כחבר טוב,
אז לעניות דעתי חברים טובים סולחים זה לזה.
אם פגעת בו בטעות, הבעת את צערך שהוא נפגע,
הסברת מדוע עשית/ הגבת מה שעשית/באופן שהגבת,
אז זה תורו לזכור שהוא חבר שלך, שאתה חבר שלו,
שמשהו מחבר אתכם,
ולא לנטור.

בגלל שיצאנו מהמסיבה

אז הוא נפגע וידידה שלי בלי ב שביקשתי ממנה כעסה עליו ואחרי זה הי התנצלה והסביאה לו על האפסרגר והוא עוד יותץר כעס פתאון הואאמר לנו שהוא שולח לנו ואחרי כמה שעות הוא אומר שהסליחה שלנו מבוטלת אני חושש שמשפיעים עליו נגדנו

משחקים לי ברגשות העידן הזה

הוא פתאון אומר לחבר שלי אני לא סולח לך אחרי שחבר שלי הראה לו את המכתב שיסביר את הצד שלנו פתאום הוא אומר אני שוב נפגע לא סולח אני חושש שמפיעים עליו נמאס לי שמשחקים לי ברגשות

arana1

New member
ויש לך סיבה טובה לגאווה

ויכולת עמידה מרשימה מאוד מול סביבה נכשלת ומכשילה
שזו התכונה הכי חשובה לאוטיסט

למעלה