אני ליאור המקסימה.

אני ליאור המקסימה.

היא זו שאחראית על מה שמתנגן אצלי במערכת ממש עכשיו, בערב חג, עם אנגינה וצרות אחרות. אני נחה לי במיטה אחרי הטרחה של הכנת ארוחת הערב, והנה מצלצלים בדלת. לא אחת כמוני תטרח לקום, אבל הילדים טרחו ורצו אלי חזרה עם חבילה שנשלחה בדואר רשום, ואני [אנייייייייי] מופיעה עליה. בפנים הייתה עוד צפרדעית מתוקה, ודיסק שמתנגן פה עכשיו ואנחנו שואגים בצוותא את שיריו. ליאור?????? המון המון המון תודה ונשיקות. עשית לי את החג. כרמית

אה, דיסק משיריו של

שלום חנוך. לא הכרתי אותו. הביצועים שונים כלכך מאלה שאני מכירה, וזה יפה הרבה יותר לטעמי.

וכמה שאני שמחה

שזה הגיע מהר , לפני החג,
התאור שלך איך שזה הגיע עשה לי חיוק ענק תהני ,זה נשלח אלייך כרמית ממני באהבה ליאור

טאKילה

New member
איזה יופי../images/Emo9.gif

מעלה חיוך כייפי. שיהיו רק דברים שעושים נעים בלב
חג שמח לשולחת ליאורי ולמקבלת כרמית
חג שמח לכולם

tvrui10

New member
אשמח להעביר את הכתובת שלי

לכל מי שייתקף בפרץ של נדיבות וטוב לב. אומנם,אורלי יש רק אחת,אבל מי יודע, אולי יימצא מישהו לשלוח לי ..ולו גם פרוסת עוגה,פשטידה או סתם ברכה.. (לא, לא עצוב,סתם קוטר)

אז אהרון בעניין המשלוחה

תעביר את הכתובת אלי מי יודע אולי יתקוף אותי איזה יום שובפם "פרץ" כזה מבטיחה ב"פרץ" הבא אתה מקבל "חבילה" .... אבללללללללל אני לא יכולה לומר לך מה יהיה בה כי אצלי זה תלוי איפה נמצא ה-לי באותו היום לפני האור או אחרי אור. אז תעביר את הכתובת, ותמתין בסבלנות כי החיים מלאי הפתעות ליאור

tvrui10

New member
אם זה כרוך במאמץ כזה גדול../images/Emo24.gif

של להעביר כתובת...אז מוותר. זה מזכיר לי את הגבר שהתחיל עם בחורה בפאב.. אחרי 5 דקות היא שואלת: "אצלי או אצלך?" "אם כבר מתחילים להיתווכח,אז לא צריך" הוא עונה

למה מאמץ גדול??../images/Emo24.gif

זה ממש לא מאמץ גדול למה שתוותר?? יאללה תעביר את הכתובת ותמתין למשלוחה ותראה איזו הפתעה תגיע, מה אצלך אחרי חמש דקות ???היא זו ששואלת ... אל תוותר טברסקי אל תכנס לקטנות לפעמים זה משתלם ליאור

למעלה