אני לחוץ.....

דור6

New member
אני לחוץ.....

זתומרת הדיבור יותר טוב בהרבה הוא כבר קל-בינוני יש ימים שזה פשוט גימגום קל.אבל אני מבואס ולחוץ כי הטראומות לא נעלמו לי ולדבר עם זרים עדיין קשה לי ופתאום חברים יוצאים עם בחורות עושים מה שעושים ואתה לא למה כי אתה מכוער? לא כי אתה טיפש? לא אלא כי אתה מגמגם ודי כבר נשבר לי להילחם כח החיים אני נלחם מאבד את האהבות שלי כל החיים האחרונה הייתה מאוד כואבת ידידה שידעתי שהיא די דלוקה עלי ואניעליה היא נפרדה מהחבר חשבתי שיש איזה משהו והתקרבנו אחד לשני אבל לא עשיתי תצעד איךשהיא עזבה תחבר שלה חשבתי על איך יראו החיים שלנו ביחד...עם חבר מטומטם שיציג את עצמו כמו מפגר מול ההורים שלה שבקולנוע יתקשה לבקש את הכרטיסים או קולה לאהובה שלו...לפחות דבר אחד אני יוכל לעשות טוב....:) עבר מספיק זמן והיא מצאה חבר חדש והתרחקנו עדיין בשיחות ביחידה היא עושה לי עיניים ואני לה אבל אלה החיים.........אז עכשיו תגידו לי מה אנ יאמור לעשות כדי לשנות את זה כדי שיהיה לי הביטחון לבחורות הבאות בתור פשוט עכשיו כשאני כותב נכון שזה מבולבל קצת אני פשוט לא יודע כיצד לבטא את הזעם הכעס ויותר מכל החשש למה שיהיה בעתיד איך אני תופס תביטחון לדב רעם זרים מה אני אמור לעשות כדי להשתנות השתנתי כבר כל כך הרבה במהלך הצבא שזה לא יאמן כולם אומרים כבר שהגימגום שלי לא מפריע מבינים אותי סבבה,כל פעם אני משתפר היום אני מסוגל לפעמים לדב רכמעט שוטף בתור אחד עם גימגום כבד לשעבר זה טוב.אפילו שיש לי לפעמים את הגימגום הזה שאני לא יודע מה לעשות איתו.מישהו....................????????????!!!!!!!!!!!!!!

shuky63

New member
דור,מה הקטע שלך על להזמין קולה

וכרטיסים לקולנוע.חברה שלי תמיד מזמינה את הכרטיסים בקופה לקולנוע ואת האוכל בשביל שנינו במסעדה,למה לי להתאמץ כשהיא שם? מצד שני כשצריך לעשות ברורים טלפוניים בעסקים ומשרדים ממשלתיים היא מעדיפה שאני יעשה את זה ואני לפעמים מסתלבת עליה בצחוק:את לא מתבישת שמגמגם מתקשר במקומך בטלפון? ההורים שלה מאד אוהבים אותי עם הגימגום ואני מרגיש מאד נוח איתם. בקיצור התחושות שסיפרת 90 אחוז בראש שלך.

דור6

New member
בפעם הראשונה שהלכת לחברה

שלך הראשונה שאי פעם הייתה לך לא היו לך חששות לגבי הגימגום כיצד תתקבל אז אולי אני מגזים אבל כזה אני ..........אני חייב להישתנות. דרך אגב נראה לי שקלטתי את הכוונה של דיבור בהברות והיום אני לפעמים מדבר ב 90 אחוז שטף כבר אין לי תקטע שאם אני מדב רהרבה יותר קשה לי לדבר כי אני לא מתאמץ להגיד את המילים.קיצר אני מניח שאם אני אהיה חבר של מישהי יהי לי יותר קל לאחר מכן בקשרים עם בחורות .איך הכרת אותה ובכלל בחורות כי אני חושש לפנות לבחורות זרות יעני להתחיל איתן

shuky63

New member
מה שהתכוונתי שזה ממש לא פוגע בגבריו

בגבריות שלך אם זה לא אתה זה שמזמין במסעדה ובקולנוע,יש עוד הרבה דרכים להראות לאהובתך שאתה אוהב אותה ומה שיפה בקשר זוגי זה שאפשר להתחלק במטלות וכל אחד עושה את מה שהוא עושה יותר טוב.גם בקשר להורים:אני חושב שהורים נורמלים צריכים שתהיה לך סריטה הרבה יותר עמוקה מגימגום כדי לא לאהוב את הבחור שהבת שלהם אוהבת.

למעלה