אני לומד שפת C

N0br0s

New member
אני לומד שפת C

יש לי מדריך(ספר) לשפת C... אבל לא מסבירים שם איך אני מריץ את הקוד.... אני כתבתי קוד ובקומליר שלי אני לא מוצא דרך להריץ את הקוד.... אז אם למישהו יש קומפליר שהוא יודע איך מריצים שם דברים אז בבקשה תעזרו לי.... תודה

TerminalFrost

New member
visual studio 2005

אחלה IDE אבל עולה כסף אם אתה עני מרוד אתה יכול לעבוד עם codeblocks שהיא חינמית וחזקה, וגם eclipse יכולה לשמש כIDE אם מחברים לה קומפיילר של C++ (יש מליון מדריכים לזה בערך) פשוט תעשה כמה חיפושים בגוגל: windows c ide כבר תמצא משהו

sandbird4

New member
המממ.....

אני מניח שאתה משתש ב-WINDOWS ובקומפיילר של MICROSOFT: אם אתה משתמש ב-VISUAL STUDIO 6 ואמרת לו בהתקנה לרשום את כל ההגדרות כדי לקמפל ב-COMMANDLINE אז תריץ את שורת הפקודות (CMD.EXE). אם אתה משתמש ב-VISUAL STUDIO 2002,2003 או 2005 אז בחר את האפשרות "Visual Studio Command Prompt" בתפריט של VISUAL STUDIO. עכשיו הפקודה לקמפל:
cl MyFile.c​
ש-MYFILE זה שם הקובץ שלך נוצר לך קובץ OBJ ומה שנשאר לך זה להעשות פעות LINK של כל הקבצי OBJ (במיקרה שלך קובץ אחד) ל-EXE:
link MyFile.obj​
ב-UNIX בפקודה היא בדרך כלל cc או gcc אם אתה משתמש בקומפיילר של GNU. ב-WATCOM (לסביבות DOS, WINDOWS או OS/2) הפקודה היא wcl ב-BOLRAND זה bc עד כמה שאני זוכר (אני מודה שלא נגעתי בקומפיילר הזה שנים). זה היה הסבר מאוד מאוד בקצרה. בפרוייקט אמיתי אתה מכין makefile (או dsw/dsp ב-VISUAL STUDIO 6, או solution ב-VISUAL STUDIO 2002 מעלה וכו), אבל זה כבר נושא שלם בפני עצמו.

sandbird4

New member
אומרים "אוריד" ולא "יוריד" :)

וכן, זה עדיף על הגירסאות החדשות יותר והכבדות בהרבה. אם אתה עובד עם STUDIO 6 אז אל תשכח גם להוריד את SP5 (לא את SP6!!!!) וגם את ה-PP (לא חובה). גם ה-SP5 וגם ה-PP5 ניתנים להורדה בחינם ממיקרוסופט. אם אתה גם רוצה לפתח ל-CE (למשל לטלפונים) אז אתה יכול להוריד בחינם את ה-EMBEDDED TOOLS מהאתר של מיקרוסופט, שזה כמו VISUAL STUDIO 6 רק שאפשר לפתח בו תוכניות ל-CE. אני אחפש לך את הלינק ל-PP יותר מאוחר.

N0br0s

New member
יש לי בעיה!!

אני מנסה להריץ משהו והחלון נפתח וניסגר....

N0br0s

New member
אוקיי אני משתמש ב dec c

זה בסדר בתוכנה הזאת נכון??? היא לא עושה בעיות או משהו???

N0br0s

New member
אוקיי אבל אני צריך מדריך

יש לך מדריך מצידי שיהיה באנגלית....

למעלה