אני לגמריי לבד ..

shani hadad1

New member
אני לגמריי לבד ..../images/Emo10.gif

זהו אז אתמול רק בערב הוא ענה לי על ההודעה שכתבתי שלו בצהריים .. " אתה לא עונה אבל אני בכל זאת רוצה להגיד מה אני מרגישה . אני חושבת שהסיבה האמיתית לזה שהאישיות שלי לא כל כך מפותחת ואין לי תחביבים משל עצמי וכל הדברים האלה בגלל שנכנסתי לקשר בגיל מאוד צעיר ולא ממש הספקתי לבנות את עצמי. כל האישיות והאופי שלי נבנו רק על הקשר שלנו , ורק עכשיו אני מבינה את זה .. אני חושבת שאם ניפרד לתקופה זאת תיהיה הזדמנות בשבילי לבנות את עצמי ואת האישיות שלי בלעדייך. זה לא הולך ליהיות קל , היינו חלק מהחיים אחד של השני במשך 5 שנים ועכשיו הכל הולך להשתנות בצורה הכי קיצונית . כואב לי שזה מה שקרה אבל אני חושבת שאם ניקח פסק זמן לתקופה ואז נחזור זה יהיה למקום אחר ויותר נכון בשביל שנינו . אני אתגעגע אלייך ולא אפסיק לחשוב עלייך אף פעם ." מה אתה חושב ? הוא ענה " יכול ליהיות שאת צודקת " אז אמרתי לו " טוב..אז ניקח פסק זמן " אז הוא אמר " כניראה שזאת התרופה לקשר שלנו " אז שלחתי לו " אני אוהבת אותך .. אם תתגעגע מדי פעם אתה יכול להתקשר או לשלוח הודעה . " אז הוא שלח " בסדר גמור ביי נסיכה " אז שלחתי לו " רק תגיד שאתה אוהב לפני שאתה הולך .." אז הוא רשם " אני אוהב אותך שושי " אז רשמתי " ביי חיים שלי ..נדבר מתישהו .. אני לא מוותר עלייך אל תדאג ! לא ישנתי כל הלילה .. התהפכתי מצד לצד .. או שחלמתי עליו או שלא נרדמתי וחשבתי עליו.. בימים הראשונים כניראה שזה מה שיהיה עד שאני קצת יתרגל לעבודה שאני לבד עכשיו לזמן לא מוגבל .. קשה לי כל כך .. ואני לא מפסיקה לבכות .. אני יודעת שכשנחזור זה יהיה למקום הרבה יותר טוב וזה מה שנקרא להילחם בשביל האהבה ולעשות הכל .. וזהו ...

../images/Emo201.gif

מאמי,את יכולה להמשיך להשאר כאן,תפרקי כל מה שיש לך. הבנות כאן לא ישפטו אותך. רובנו עברנו את זה.ויודעות מה זה בדיוק! נשמה!!תהי חזקה,יודעת כמה שזה קשה!! את יכולה להמשיך לכתוב לנו כאן מה שאת חושבת,את רוצה תפרקי,ואל תרגישי אפילו לא לרגע שאת כתבת יותר מדי. אנחנו נעזור לך חוץ מזה בכל מה שתרצי!

נמה פ

New member
מותק... ../images/Emo201.gif

אני לא חושבת שהגישה של "הסיבה היחידה לפרידה הזאת היא כדי שנחזור מחוזקים" היא בריאה. כלומר, ברור, זה גם עובר לי בראש... אבל אבל אבל! לדעתי את צריכה לקחת את הפרידה הזאת בשביל עצמך, ולא בשביל לחזור אליו. את בנאדם משל עצמך עכשיו, ואת חופשייה לעשות מה שבא לך, את מי שבא לך, ואיך שבא לך. :)P). (את לא חייבת לעשות את מי שבא לך עדיין, אבל אני מקווה שאחרי כמה זמן גם זה יבוא :]). תחיי את החיים שלך קצת משוגע. [ואגב, משוגע זה לאו דווקא דבר קבוע מראש... אני, למשל, שונאת מועדונים. ואני עדיין הולכת לחיות משוגע, בסגנון שלי...]. נ-גיד. מלא זמן לא הייתי בטיול. ואתמול מישהו שלא דיברתי איתו מלא זמן דיבר איתי והזמין אותי לטייל איתו בסופשבוע. ולשניה אחת הייתי כזה "רגע, סופשבוע, אבל אולי ניר ייצא... אולי לא כדאי...." ואז נזכרתי ש,היי, הסופי שבוע שלי הם רק שלי עכשיו, ואני יכולה לנסוע לאיפה שרק יתחשק לי. אז אני נוסעת להרי אילת ליומיים. בסבבה. תהני מהחופש הזה שיש לך. אני יודעת שזה נשמע ממש מטורף, אבל במקום להרגיש כל כך חרא עם הלבד החדש הזה, קחי אותו ותהני ממנו עד הסוף... if you can't fight them, join them. ואז, אחרי כמה חודשים טובים, תחשבי אם את עדיין רוצה לחזור אליו - ותאמיני לי ש*אז* זה יהיה ממקום הרבה יותר בריא.

shani hadad1

New member
קשה לי

קשה לי לחשוב כמוך .. זה קרה רק אתמול וזה נראה לי כאילו עברה שנה .. מה שאני לא מנסה לעשות כדי להעסיק את עצמי הוא בראש שלי תמיד !! הלכתי קניתי שמלה ונעלייים לבר מצווה של אחי והדבר היחיד שחשבתי זה שהוא לא יראה אותי בשמלה הזאת .. אין אין קשה לי אני מתחרפנת אני לא מפסיקה לבכות אני פשוט לא מצליחה להתמודד אני מרגישה שאני חייבת לדבר איתו ואני ככה קרובה להרים אליו טלפון אני מתה לדעת איך הוא מרגיש ומה עובר לו בראש ואיך הוא מרגיש בלעדיי ואני לא יכולה לדעת כלום הלב שלי נשבר !

נמה פ

New member
גם זה בסדר...

אפשר גם לשקוע בעצב קצת. זו בכל זאת חוויה קשה וזכותך לכאוב קצת, או הרבה, על מה שאבד... רק אל תאבדי את עצמך תוך כדי, טוב?

נמה פ

New member
../images/Emo10.gif

התקשרתי אליו... ודיברנו סתם.. איזה חמש דקות... כאילו כלום... על המטבח שהיה לו היום ועל הג'יבריש שהייתי צריכה לתרגם היום ועל זה שמחר יש לי תור לנוירולוג... ואז.. "האמת היא שהתקשרתי לשאול איך אתה" "...מוזר..." (שתיקה) "...אני אוכל להתקשר אליך מחר אחרי הנוירולוג?" "כן, תתקשרי אלי." וזהו. סיימנו בלילה טוב. ועכשיו אני שוב בוכה בטירוף. לא הייתי צריכה להתקשר אליו בכלל...

shani hadad1

New member
גם אני ככה קרובה להתקשר אליו ..

רק לשאול לשלומו , לראות איך הוא מרגיש, לדעת מה עובר עליו ! אני כל כך סובלת .. הייתי גיבורה וניסיתי לעשות שינוי טוב ולא ידעתי שזה המחיר שאני צריכה לשלם .. גם יש בר מצווה לאחי עוד 3 שבועות ומן הסתם שלא נחזור עד אז ההזמנות למשפחה שלו מוכנות .. עוד לא אמרתי כלום להורים ..

אני כל כך מסכימה

בסופו של דבר, הגישה הזו רק תשאיר אותך באותו המקום, ולא תאפשר לך לצמוח מהפרידה. אחרי כל כך הרבה זמן איתו, ומגיל כל כך צעיר, כנראה הגיע הזמן שתכירי את עצמך טוב יותר. שתלמדי קצת יותר מה הדברים שאת אוהבת, מה הדברים שטובים לך. לא רק מה שקשור אליו. יעשה לך הרבה יותר טוב אם במקום לחשוב עכשיו איך הפרידה הזו תעשה טוב "לכם", תחשבי איך היא תעשה טוב - לך. זה שינוי מחשבתי שהיה צריך להגיע מתישהו, ואת צריכה להרשות לעצמך גם להנות ממנו. במצב כזה, אם תחזרו בסוף ואם לא, זה יהיה ממקום חזק ואמיתי הרבה יותר, ותלותי הרבה פחות.

shani hadad1

New member
בנוסף לכל פיטרו אותי מהעבודה בלוצ'י ../images/Emo10.gif

התחלתי שם ביום רביעי ישר לסטוק דיי בקרית אונו כי היה חסר להם כח אדם עבדתי רביעי חמישי שישי ובקושי תפקדתי בגלל כל המצב .. אז עכשיו היא שלחה לי SMS שהמנהלת איזור החליטה שאני לא מתאימה עקב התפקוד שלי בסטוק דיי ושהיא תדאג לי לתשלום של מה שמגיע לי .. אין אין החיים שלי מתפרקים לי בידיים

מאמי,זו פשוט תקופה קשה

וזה בסדר,זה לא כל החיים,זו רק תקופה. כולנו עוברים\עברנו\נעבור את זה. ומאחלת לכולנו שכמה שפחות.

../images/Emo24.gif

זאת בסך הכל תקופה מגעילה וגם היא תעבור. תנסי לקחת את זה למקום טוב.

אמיצה!

זאת את מול הקשר.. או קשר או איבוד עצמי. עברתי את זה בעבר.. כשצריך להיות לבד כדי לברר מי אתה- זה הדבר הנכון לעשות! יישר כח ובהצלחה. "הבעיה היא לא האגו שלנו, אלא העובדה שאנו מתנהגים בצורה אגואיסטית כשאנחנו חיים בתוך מערכת סגורה. ובמערכת סגורה, כמו במערכת סגורה – כל פעולה שלך משפיעה על אחרים, אבל גם חוזרת אליך כמו בומרנג, ופוגעת בך" לפרטים על הספר לחצו כאן

למעלה