אני לבד..

morib17

New member
אני לבד..

אני מרגישה כ"כ לבד... דווקא כשאני צריכה את כולם לידי,מעודדים מדברים,וסתם מעבירים את הזמן,קווקא עכשיו,אני לבד
אני יושבת בבית ומחכה שחברות שלי יתעניינו ישאלו,אבל הם ממש לא בכיוון..זה נהיה קשה מידי

מתוקה שלי

כאן את לא לבד לעולם אם תרצי את יכולה לפנות במסרים אשמח להקשיב לך מבינה לליבך נשמה יקרה שלי

morib17

New member
תודה רבה מותק!!

זה כיף לי לדעת שאתם מבינים אותי

funky n

New member
‏/tapuzforum/images/emo201.gif

כמו שיהלום אמרה אנחנו פה /tapuzforum/images/emo24.gif ,יש לך מסנגר אולי? אני אשמח לדבר איתך. ובקשר לחברות הן לא יכולות לנחש שרע לך כדי להיות שם בשבילךר,זה לא אומר שלא אכפת להם.. כדאי שתשתפי אותן באיך את מרגישה שידעו ויוכלו לתמוך בך.

morib17

New member
תודה רבה מותק..

זה קשה לי מידי לשתף אותן, וזה אפילו לא בלשתף איך אני מרגישה אלא רק סתם לדבר/להיפגש כדי להעביר את הכאב והעצב..

funky n

New member
מבינה

אבל אם תתאמני פעם,פעמים אז זה יהיה לך אח``כ יותר קל,בהתחלה את תכריחי את עצמך ואח``כ זה יצא בקלות

koopy

New member
מתוקה!

אני כ"כ מבינה אותך!!! קבלי חיבוק וירטואלי ונסי לשדר לחברות שלא הכל בסדר איתך.....
אני כאן תמיד וגם במסרים!

morib17

New member
תודה רבה!

הם מבינות שאני לא בסדר...אבל,זה ממש כאילו בפוף כולם נעלמו...

koopy

New member
עוד מעט את תגלי-

את אלו שכן אכפת להם ואלו שלא-באמת לא שווים את היחס שלך... אם חברה שואלת אותך מה איתך תגידי לה את האמת או לפחות חלק ממנה ותיראי איך פתאום היחס משתנה... מקווה שיהיה בסדר!!!! ומרגישה בדיוק כמוך-אולי זה מנחם...

sivosh

New member
../images/Emo24.gif התחושה מוכרת וכמו שאמרו לפני

אנחנו כאן בשבילך... אני זוכרת שבתקופה אחרי שאבא שלי נפטר אני גם הייתי כמוך, לא רציתי להיות לבד והרגשתי שהחברות נעלמו ולא מתעניינות וכשפניתי לחברה הכי טובה שלי היא הסבירה לי שפשוט היא לא ידעה, אם להתרחק להתקרב, להתקשר לבוא. פשוט לא ידעה מה לעשות ואחרי שהסברתי לה שדווקא עכשיו אני צריכה את החברות הכי קרוב- שיהיו שם אז באמת קרה עד שאמרתי להן שנמאס לי כבר לראות אותן :p אני חושבת שכדי שתתדברי עם אחת החברות שלך וכן תסבירי מה את מרגישה ושאת רוצה שיהיו איתך. מקווה שאת מרגישה יותר טוב

morib17

New member
תודה!!

את צודקת..מצד אחד אני לא רוצה להיות לבד..מצד שני אני קצת מפחדת מהנוכחות של חברות שלי בתוך ההרגשה הזאת..

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo38.gif

''ציפיות נועדו לכריות''... לפעמים אנחנו מצפים מהסביבה שתתעניין, שתשאל, שתביע איכפתיות או כל דבר אחר. אנחנו לא מבינים שהאנשים סביבנו לא מודעים לכך, הם בסופו של דבר לא מלאכים. אני מכירה את התחושה הזאת פשוט כי אני חיה אותה במקרים מסויימים. הרבה פעמים אני מצפה מאנשים מסוימים שיתנהגו אלי בצורה מסויימת, אני שולחת להם עשרות רמזים אבל הם לא מבינים ואני נותרת מאחור, מתוסכלת. לפעמים אנחנו צריכים לדבר, לספר שאנחנו מרגישים קצת לבד או לבקש את חברתם של אנשים מסויימים. וכמו שמישהי כאן אמרה, כששואלים אותך ''מה שלומך?'' לא תמיד את צריכה לומר שבסדר. לפימים אנחנו אומרים שהכל בסדר בכדי להראות שאנחנו חזקים או שאנחנו לא רוצים להיות למעמסה על השני אבל הרבה פעמים החרבים שלנו מתעניינים בכנות ואיכפת להם מאיתנו אז כדאי שנספר את האמת או לפחות שלא ניתן תחושה שהכל בסדר. ואני מסכימה עם סיוון, לא תמיד הסביבה יודעת אם אנחנו רוצים קרבה או מרחק. אני אישית, הרב פעמים מתרחקת מאנשים בשביל לא להיות קרציה וכאלה ובסוף מתברר לי שאני טועה והם רוצים את החברה שלי. חשוב שתהי ברורה וכנה עם החברים שלך. ואל תשכחי שחברים אמיתיים יהיו איתך בכל שעה שהיא, בין אם היא טובה או רע, בין אם היא של ביחד ובין אם היא של בדידות, חשוב רק שהם יהיו מודעים למה שאת מרגישה. וכמובן, אנחנו כאן.

morib17

New member
אני לא כ"כ אומרת ישירות...

אבל כששואלים אותי איך אני מרגישה אז אני אומרת את האמת לא כ"כ טוב..יאן מצב רוח.. אז אומרים לי הכל יהיה בסדר..וזהו..אין ממש התעניינות,למרות שמבינים שהכל בסדר

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo41.gif

ולבקש את החברה של החברות שלך את יכולה? אני חושבת שאת יכולה ליזום לצאת לאנשהו אם את מרגישה בודדה. ובקשר לזה שמנחמים אותך באימרות כמו ''הכל יהיה בסדר''.. אולי כדאי שתשתפי ברגשות שלך חברה מסויימת. בלי שהיא תשאל לשלומך. פשוט תדברי איתה ותשתפי. אני בטוחה שתרד ממך מועקה ותרגישי הרבה יותר טוב.

morib17

New member
תודה...

לצאת אני יוצאת לפעמים.. אני מרגישה שכמה שאני אדבר ואשתף אני בכל מקרה מרגישה לבד,ונראה לי שההרגשה הזאת היא לגיטימית... אבל בכל מקרה אני אנסה לדבר עם חברה... תודה רבה מותק! על כל ההקשבה והעצות..

אוי..עצוב לי לשמוע..

זה די מוכר התחושה הזאת.. לפעמים החברות פשוט מפחדות להתענין ולהתקרבא אליך.. זה יעבור בעז"ה.. ואם את רוצה- אני כאן בשבילך (גם באי סי..) שתהיה לך שבת שלום! התגעגעתי אליך השבוע..

morib17

New member
תודה רבה מתקה...

גם אני התגעגעתי... אני מקווה שהתחושה תעבור באמת..ואני ארגיש שיש איתי אנשים..

למעלה