אני לבד פה? [סכמ"ש!!!]

CameronLine

New member
אני לבד פה? [סכמ"ש!!!]

תמלאו מפקירים!!! אחרת אני אבכה :{ השבוע היה: קרה לי משהו טוב: קרה לי משהו רע: האם הציפיות שלכם מהשבוע התגשמו? קניתי: הייתי ב: ביליתי עם: קראתי: צפיתי ב: שיר שנתקע לי בראש: עשיתי משהו משמעותי: גרם לי גאווה: כל השבוע חכיתי ל: השבוע אני מצפה ל: בסופשבוע אני: רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]:

CameronLine

New member
אני ממלא, קחו דוגמא

השבוע היה: כואב בצורה חיובית, נראה לי קרה לי משהו טוב: נפגשתי עם הBBF, והיה לי המון סקס D: קרה לי משהו רע: עוד התקף חרדה האם הציפיות שלכם מהשבוע התגשמו? בערך כזה קניתי: וויסקי, בירה, שוקולד, קניות סופר כזה הייתי ב: מיטה כמעט כל השבוע ביליתי עם: זה שאין לנקוב בשמו, יאממי [לא, לא וולדמורט, למרות שהוא אפל לא פחות ממנו P:] קראתי: "מדרש לילית", ההתחלה דיי טובה צפיתי ב: טרו בלאד, העונה הרביעית LOL שיר שנתקע לי בראש: Ampersand - Amanda Palmer האהוב עליי לאחרונה עשיתי משהו משמעותי: סקס זה משמעותי? Oם סתם, קבעתי תור לאנדוקרינולוגית בשביל ההורמונים!!!!!!!!!! גרם לי גאווה: ענת אבישר המלכה [וכל מי שיש לו משהו נגדה שיכנס לי ל!$#@^#&%] כל השבוע חכיתי ל: לפגוש את פרפל! שמבריזה לי כי תקופת מבחנים :{ השבוע אני מצפה ל: המון סידורים חשובים ולהפגש עם אנשים שלא ראיתי מלא זמן בסופשבוע אני: גססתי מכאבים [בדס"מ זה כואב, למקרה שלא הבחנתם] רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]: http://www.youtube.com/watch?v=6WJFjXtHcy4 גוצ'י גוצ'י לואי לואי פרנדי פרנדי פראדה! P:

PurpleFilth

New member
הסכמש המשעמם שלי...

השבוע היה: עמוס... קניתי: שוקולד מריר בטעם תפוז. נומ ^_^ הייתי ב: בטודיו =\ צפיתי ב: הסמויה! סוף סוך סדרה שאני נהנית ממנה =] עשיתי משהו משמעותי: לא יודעת עד כמה זה משמעותי, אבל כל מה שעשיתי בזמן האחרון זה להתקדם עם הפרוייקט גמר שלי בלימודים. באמת שאין לי זמן לשוםדבר חוצמזה... מתסכל ומלחיץ קצת, אבל אני מקווה שזה יהיה שווה את זה בסוף...

PurpleFilth

New member
והזעם היומי שלי:

איזה מכר פייסבוק שלי שיתף פעם בדיחה נורא טרנספובית. אז הערתי לו על זה, והסברתי נורא יפה למה זה טרנספובי. מאז אנחנו מדברים מדי פעם. היום הערתי לו שוב, שמשהו שהוא שיתף היה קצת סקסיסטי בעיני. כתגובה, הוא אמר לי "אני לא רוצה שננהל דיון דומה למה שהיה פעם שעברה כי זה מזלזל בי שאת חושבת שיש בי טיפת שוביניזם או סקסיזם". גרררררר.

למעלה