אני לבד פה? הלו?...

למה!??!

אני הלכתי לישון ב11 ככה שלא נדבר על זה שעד אחרי 12 לא נרדמתי התעוררתי כמה פעמים בלילה ועוד למדתי היום.. אתם נישארים לכם ערים עד 5(
) שעה לפני שהתעוררתי ישנים היום עד אחה"צ היום.. (בגלל זה אין פה אףאחד ואפשר לקרוא את כלל השרשורים שלכם בשקט) זה כזה לא פייר! אנחנו הבצפר היחיד בארץ שלמד היום (נראה לי!) טוב נו.. זה בגלל זלא למדנו ב1.1.. עכשיו קבלו מה מצחיק - למדנו היום מערכת של יום חמישי (בגלל שהפסדנו יום חמישי (ה1.1) אז זה כאילו אנחנו לומדים שני ימי חמישי בשבוע של שלושה ימים!! שלא נדבר על זה שיום חמישי זה גם היום הכי ארוף בשבוע.. יש לי 5 שעות אנגלית השבוע (בעיקרון צריכות להיות 3) וכמעט כל המקצועות כמו שצריך להיות בעע! זה כל מה שיש לי להגיד מקווה שנהניתם מהיום האחרון בחופש. אני אשלח עכשיו מסרים ואנשים שאני לא מכירה שיהיה לכם יומטוב זה כבר ערב שיהיה!

Hilaloosh

New member
למדת היום../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אתם באמת נראה לי הבצפר היחיד בארץ שלמד היום........

Hilaloosh

New member
סליחה.. אבל יש לי איך לשפר את הרגשת

הרגשתךךךךךךךךךךך! מצאתי עוד בצפר שלמדו היום!!!!

Hilaloosh

New member
מעגן מיכאל...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח כשבאתי לרשום מעגן יצא לי מעדן כי ה-ג ליד ה-ד.. ולא יודעת למה.. אבל זה ממממממממממממממש הצחיק אותי... חחחחחחחחח

מה זה כולם מכירים אותי???

אפחד לא שלח לי הודעה.. ואני יודעת שלא כולכם מכירים אותי!!! אני לוידעת למי לשלוח... אני מכירה פה רק את.. מורן, שי, גל, טיילר, חרובי, עדי... וזהו, אם לא שכחתי מישו.. וזה לא הרבה בכלל!!!

THE sky angel

New member
תשלחי לי :)

האמת שתכננתי לשלוח לך אבל שכחתי אז.. עכשיו אני אשלח כאילו אחרי שאני אחזור מבצפר! :O)

תנו לאלה יד

חבר'ה אלה... אלושה שלנו קצת קשה לה. היא חיה בגולן, ובגלל זה היא טיפה מיזנטרופית. תנו לה יד - תשלחו לה מסר היא לא לגמרי רעה תנו לה חום ואהבה :)

א ל ו ש ה

New member
אמא שלך מיזנטרופית!

אני לא מיזנטרופית! פשוט אני לא אוהבת את כולם. כי לא כולם אנשים נחמדים. זהו. אתה והחום והאהבה שלך יכולים לקפוץ לי!

למעלה