|בעזנעלב| +|בוכה| ממש מעליב לא יפה!
F fresh mishmesh New member 13/4/04 #77 הנה אני... רק שלא הבנתי באמת איך גזרתם רק את הפרצוף... הרי הפרינט סקרין מצלם את כל המסך נו טוב... בכל זאת:
הנה אני... רק שלא הבנתי באמת איך גזרתם רק את הפרצוף... הרי הפרינט סקרין מצלם את כל המסך נו טוב... בכל זאת:
T tuty fruty New member 13/4/04 #79 לא יצא טוב זה נתן לי את השם של האתר אוף טוב חבל כי אין לי כוח לעשות את זה שוב!
K kedeman New member 13/4/04 #86 אני לפני שבוע כשהייתי עם צמות המחושים זה פשוט כי הצמות של אחותי יצאו ככה....
S s h e e p i t New member 13/4/04 #102 חחחחחח ../images/Emo6.gif זה דיי דומה אבל מה זה הזקן הזה ?! מה אתה שודד ?!
א א ל ו ש ה New member 14/4/04 #138 טוב- אחרי נסיונות רבים... לא הצלחתי להעביר את זה למשו ומשו, ולא משנה- זה לא אומר לי כלום- אני אנסה להעלות את זה כמו שזה שמור לי. קיצר-אלו הם ילדי החמודים. אפילו יש להם שמות.
טוב- אחרי נסיונות רבים... לא הצלחתי להעביר את זה למשו ומשו, ולא משנה- זה לא אומר לי כלום- אני אנסה להעלות את זה כמו שזה שמור לי. קיצר-אלו הם ילדי החמודים. אפילו יש להם שמות.
א א ל ו ש ה New member 14/4/04 #141 עד כאן הכל טוב ויפה, אבל.... יש לי גם ילדים היפים.... מה לעשות, לא כולם מושלמים. אבל אני אוהבת אותם בדיוק כמו את השאר!!! אז זאת גילי המגניבה:
עד כאן הכל טוב ויפה, אבל.... יש לי גם ילדים היפים.... מה לעשות, לא כולם מושלמים. אבל אני אוהבת אותם בדיוק כמו את השאר!!! אז זאת גילי המגניבה: