אני לבד עכשיו...

אני לבד עכשיו...

"אני לבד עכשיו ואין כאן אף אחד..לא משנה.....היה לנו הכל..מגיע לי יותר..לא מוותר..." "אתה סוגר את עצמך בדיוק כמו בעבר תבין כ"כ קשה לי שוב לראות אותך נישבר...ולמרות האכזבה שלקחה לנו הכל...אם רק תביט סביב תבין שאין לאן ליפול..." " יושב לבד בחדר סוגר את האורות...בראש עולות לי מחשבות אסורות...נילחם עם כל הכוח בזיכרון שלא מחוק ....רוצה כ"כ לשכוח כמה שאני דפוק....מה עשיתי נישארתי כאן לבד...ואין כאן אף אחד שיעזור לי....מה עשיתי וזה מגיע לי עכשיו...להיות בך מאוהב....." אלה מילים מיתוך שירים של להקת "סינרגיה"...וזה עוד כלום ממה שהם שרים...אצלהם כל שירים זה דבש....יותר מרגשים מהם...אין....השירים שלהם עושים לי רטט בלב...ואם שנייה תסתכלו טוב טוב על המילים ותיקראו לאט מילה במילה...תיראו ותדמיינו איך זה כאילו ניכתב עליכם במיוחד אם אתם שומעים את השירים עצמם עם הלחן והכל...אני יכתוב לכם כאן ציק צק את שמות השירים שהכי עושים לי את זה ואם בא לכם תורידו..... " מה עשיתי"......."אני לבד עכשיו"......"עד אלייך"......."יחד ניתגבר"......"ליבי נישבר"....."את לא כאן"...."אשם"....."עוזב".... "עד שהכל ייגמר"...."אלפי זוגות עיניים"....."מחוץ לזרם".... אלה השירים הכי הכי טובים שיש לסינרגיה....אני ממליץ עליהם בחום....

Naych

New member
תורידו לא... תקנו ../images/Emo3.gif

הדיסקים שלהם מ-מ-ש מובחרים.. מאוד מומלץ לקנות אותם...

בזה את צודק/ת..סליחה....

אבל לפני שקונים עדיף שיורידו את השירים הספציפיים שכתבתי ואם זה יהיה מוצא חן בעיניהם..אז שייקנו כבר את שני הדיסקים שלהם....כי אני מאמין שאף אחד לא ירצה לקנות דיסק עם סגנון מוזיקה שהוא לא אוהב..לא ככה?! כי אולי לא כולם אוהבים לשמוע את הסגנון של סינרגיה ואז כשהם יקנו הם יתחרטו...הבנתם....?...אז בגלל זה רשמתי מספר שירים ממש ממש שווים שלהם שהם יורידו אותם..ו וואלה אם הם ייהנו שירוצו לקנות בכיף..אני בעצמי יש לי את שני הדיסקים המקוריים שלהם... הם ענקים...אגב גם היהודים טובים...אבל אין...אני נעול חזק על סינרגיה...

אוקיי תנו לי להגיד משו....

בתכלס אני אומר רק את דעתי בלבד בלבד.... אני חושב שהיהודים אפילו שיש להם שירים טובים...הבם באמת כבר פאסה... אבל אני חושב שסינרגיה היא להקה הכי טובה שיש בישראל כרגע ומי שאומר שרוק ישראלי זה חרא...אז אני רוצה לומר לו שהוא טועה...כי בתכלס אני לא קונה תהגדרה הזאת "רוק ישראלי" כי אין דבר כזה זה סתם סלנג...יש רוק וזהו....וסינרגיה היא להקה ממש מעולה.... עכשיו אני אישית אוהב לשמוע גם פאנק...כמו יוסלס איי די....ניו פאונד גלורי....ניקלבק..לינקין פארק...אוונסנס....גוד שארלוט...ועוד ועוד.... ורוק ופאנק זה אחלה....וזהו........ ואני עדיין לא קונה תהגדרה "רוק ישראלי" זה שטויות....רוק זה רוק..נטו...

Beautiful Scar

New member
פףףף יש לך חרא של הגדרות../images/Emo199.gif

1. לינקין פארק זה ניו מטאל-רוק אטלרנטיבי 2. ניקבלאק זה בכלל לא פאנק אלא גראנג' 3. אנוונסנס מתייסרים להיות גות' ניו פאנק מטאל. גוד שרלוט זה פאנק וזה רוק ישראלי, לא לועזי, ישראלי! ואי פעם שמעת את סינרגיה בלועזית? :S שמעת סגנון כזה? זה רוק ישראלי. ויש מטאל ישראלי. זהו.

מה שתגיד...

זה מה אני שאני אוהב לשמוע וזהו....אף אחד לא יגיד לי מה לשמוע... כל אחד ישמע מה שבא לו ומה שנוח לו...בני אדם לא שווים וכל אחד אוהב משו אחר....צריך לדעת לכבד רצונות של אחרים....אז כל מי שהזכרתי למרות שזה היה חלק....אז אותם אני אוהב לשמוע...נוח לי איתם וכיף לי איתם...אז בגלל שאתה לא אוהב אותם גם אני לא יאהב אותם?...חחח....טעות.... אני אשמע את כל מה שאני אוהב....סלח לי שזה נישמע כאילו אני מתקיף כזה...אבל אני לא... אני רק בא להבהיר שכל אחד אוהב מה שהוא אוהב ואי אפשר לבוא ולהגיד חרא על ההוא וחרא על ההיא...... זהו.

Beautiful Scar

New member
לא אמרתי לך שלא תשמע:) ../images/Emo199.gif

תשמע בכיף. לי אין בעיה עם זה. אבל, אני רק לא אוהבת את הטעם הזה, וכל אחד ישמע מה שהוא אוהב ושהוא רוצה^^. אך אישית אמרתי שאיני מחבבת. ד"א, אני בת.

אממ

למה אתה תמיד מקליד"תקנו לא תורידו".. אתה רוצה להגיד לי שאתה לא מוריד שירים? חוצמזה לא לכולם יש כסף לקנות דיסקים קח את זה לצומת ליבך

הם באמת מעולים...

אבל זאת לא הלהקה הכי טובה ומרגשת שיש פה סליחה היהודים הם הכי טובים לדעתי וממש מרגשים אם אתה רוצה תשמע את הדיסק ה 3 שלהם "פחד מוות".. ובכלל אין מה לדבר אביב גפן הוא מלך בדברים כאלה

גופפי

New member
אממ

דווקא אני אוהב ת'שיר "תראי זה אני" ולא ראיתי שרשמת אותו וזה אחד השירים באמת הכי טובים שלהם.

לא רשמתי כי...

הוא לא מזכיר לי את הקשיים שלי כמו השירים האחרים....וגם כי "תיראי זה אני"....הוא די מוכר רציתי להמליץ על שירים פחות מוכרים ויתר טובים מתיראי זה אני...

Beautiful Scar

New member
רוק ישראלי../images/Emo31.gif../images/Emo199.gif

מטאל
אולי מטאל ישראלי, זה כן
תשמעו מטאל
גות', דום טראש פאוור בלאק דת'. ניו [אני לא ממליצה אבל אם אתם אוהבים לינקין וסיסטם, כרצונכם.] פרוגסיב.. פולק. הארד..
וכו.. מטאל זה טוב

Elsewhere

New member
או שפשוט נוותר על תרבות הפריקונים,

ונשמע מוזיקה איכותית באמת.

למעלה