אני לבד..ורע לי עם זה

levit1

New member
אני לבד..ורע לי עם זה

שלום לכולם ומוצאי חג שמח! זהו. אני מודה ומתוודה שרע לי. אני לבד. לא היתה לי זוגיות כבר כמעט שנה, השקעתי בעבודה, זללתי כמו אחת שאין לה מחר, שמנתי, שנאתי את עצמי, לא הלכתי לעשות צבע ניתקתי קשרים עם חברות, לא יצאתי ואפילו לסרט ועכשיו אזרתי אומץ, התיישבתי לכתוב על זה. בטח זה לא חדש להרבה, אבל זה מתחיל להפריע.... ובכן אני גרושה, ללא ילדים, בת 48 גרה באזור המרכז, מאד נכונה להכיר גבר (כלבבי כמובן..) שזה אומר, גבוה, חכם ועשיר....חהחהח..נו מה? אתרי ההיכרויות למינהם זה ממש ביזיון, יצא לי להכיר כמה משם והתאכזבתי נורא...בי נשבעתי שלא אכנס יותר לאתרים שכאלו. לאחר המשבר שעברתי, לקחתי את עצמי בידיים, רזיתי, עשיתי פסים שוב והתחלתי לחייך לעולם... עכשיו כולי נכונות (ונחמדות) שוב רוצה להכיר מישהו שבאמת רוצה בזוגיות יפה ואוהבת, אך לא מוצאת אחד כזה!!!!

magy

New member
גבוה, חכם ועשיר

נו, באמת הגזמת........ קשה למצוא אחד כזה.......... אולי תמצאי : גבוה, חכם ועשיר אבל ב- שלושה גברים שונים.

כן, כבר נאמר שכל אשה מחפשת גבר

נאה, חכם, גבוה, מבוסס, בעל חוש הומור - ושכל החמישה יסתדרו טוב ביניהם........

surbar

New member
את לא היחידה ש......

מוכנה לזוגיות חדשה ולא מוצאת עם מי.... אני איתך

הלינקה

New member
לויט1 - גבוה, חכם ועשיר, ומה בקשר

לגיל? את מחפשת אחד בגילך או יותר צעיר? סתם, כי דיברו פה על בני 50+ שמעדיפים צעירות. את מוזמנת להשאר בפורום, ברוכה הבאה.

levit1

New member
../images/Emo24.gifתודה. אני נשארת בפורום וכן,

אני מחפשת מישהו שמתאים לגילי. לא אוהבת את אלו שחושבים שצעירות יודעות הכל.....ונראים כמו הסבא שלהם כשהם מראים אותן ב"גאווה" לחבר'ה.... גם לנו יש מה להציע...והרבה....

ben3211

Member
שלום לך לויט וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מאחל לך שתמצאי את שאהבה נפשך as soon as possible

למעלה