אני לא

Mylight

New member
אני לא ../images/Emo4.gif

המחזור הגיע ביום שישי מלווה בכאבים חזקים מאוד הדימום אומנם מועט מהצפוי אבל מתמשך אולי יש השפעה לזריקת הכרוגן שקבלתי לפני הביוץ ? בכל מקרה אנחנו נכנסים לחודש ה 7 בנסיונות.... הבעלול עשה בדיקת זרע ותשובות והמשך הכוונה רפואית נקבל עוד שבוע המשך יום טוב לכולנו

מיטלי23

New member
מכירה את ההרגשה

אני קיבלתי ביום חמישי וכל זה אחרי שממש הייתי בטוחה שאני בהריון. כבר תיכננתי איך אני מספרת לאמא שלי שתצפה לנכד... בחודש שעבר הייתי אצל הרופא והוא אמר שבדיקת זרע לגבר כדאי לעשות רק אחרי שנה. בכל אופן אני מקווה שהבדיקות יצאו בסדר ובע"ה חודש הבא הריון!!! מברכת את כל בנות הפורום בשבוע טוב והלוואי שנשמע בשורות טובות.

Mylight

New member
הרופא שלי בדעה שונה מהרופא שלך

נהפוכו הוא אומר שלבדוק את הגבר זה דבר ראשון אחרי בדיקות כלליות של האישה לפעמים מתחילים טיפולים ומחשבות על טיפולים מורכבים ופלשניים יותר לאישה בעוד לא בדקו את הגבר ששם יכולה להיות הבעיה אז... למה לחכות שנה. חוץ מזה בדצמבר אני בת 31 לא רוצה לחכות לשום דבר מלבד להריון בריא

אפרסקה

New member
מניסיוני - לא לדחות בדיקת זרע! |רוח

אני לא אומרת שצריך לרוץ על ההתחלה לבדוק... אבל ברגע שיש חשד שישנה בעיה, מיד מיד לבדוק גם את הגבר. לי יש שחלות פוליציסטיות ולכן התחלתי טיפול שלא עזר. רק אחרי 9 חודשי פעילות בדקנו זרע וגילינו שישנה בעיה. ובעצם זה אומר שחוץ מסקס בהנאה, מבחינת הריון זה כאילו 10 בחודשים האחרונים לא עשינו כלום. חבל סתם להתחיל טיפול עם פוטנציאל ורק אז לגלות שישנה בעיה נוספת. מקסימום, הכל יוצא טוב, יהיה שקט נפשי וטפיחת אגו לבעל שיקבל הצהרה רישמית שיש לו זרע משובח שופרא דשופרא

pizy

New member
ומה עושים אם לא?

לבן זוגי יש תופעה שנקראת וואריקוצליה שעלולה לגרום לבעיתיות מבחינת איכות הזרע (כנראה שברוב המקרים אין בעיה). הוא אמור ללכת לבדיקה בקרוב. מה עושים אם יש בעיה באיכות הזרע ? כלומר מה הטיפולים האפשריים, האם זה מחייב הפריה וענינים ראדיקליים כאלה?

Galit29

New member
סליחה על ההקפצה

אבל אתן לא יודעות כמה זה חשוב לבדוק גם את הגבר בעיניין. יש לי חברה ששנה ניסתה להכנס להריון ולקחה איקוקלומין וכוריגון ומה לא וכל פעם הרופא שלה אמר לה יש לך זקיקים מעולים אין לי מושג למה את לא נקלטת. בסוף מתברר שהזרע של בעלה דליל ביותר והיה צריך לעשות לו שיפורים. מהלחץ שלה הם פירקו את החבילה לאחר שנה כי אחרי 3 הפריות היא לא נקלטה, לדעתי בגלל מצב נפשי לא טוב שהיא היתה בו, אבל במשך שנה היא חשבה שהיא זאת שלא בסדר עד שמא שלה אמרה לה אולי תבדקי גם אותו, אף אחד לא חשב אפילו על אפשרות כזו ובמיוחד לא הרופא הפרטי שלה שגבה כמה מאות שקלים לכל טיפול. לכן אני ממליצה בנוסף לבדיקות שאנחנו צריכות לעשות מימלא לפני הריון לא יזיק שגם בעלול יתן כמה טיפות לכוס......

סנונית 1

New member
שיט שיט שיט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כל כך כיוויתי שתבשרי בשורות אחרות. זה לא פאייר מה שקורה כאן לאחרונה. מחזקת אותך ושולחת הרבה
ים

u z a

New member
אוף!

כמה מכשפות הגיעו בימים האחרונים! מאחלת לך שזה יהיה המחזור האחרון לתקופה הקרובה... אוזה.

למעלה