אני לא שלמה עם עצמי

אני לא שלמה עם עצמי

לאחר מחשבה רבה הגעתי למסקנה שבחירת השם משתמש שלי הייתה יומרנית למדי! להיות אחת ששלמה עם עצמה זאת השאיפה שלי, אבל זה לא איפה שאני נמצאת עכשיו. אם הייתי שלמה עם עצמי הייתי כבר יוצאת מהארון. אבל אני לא עושה את זה לכן אני לא שלמה עם עצמי. אבל מאחר ומערכת תפוז לא ממש מאפשרת שינוי שם אני תקועה איתו!!

ברור שאת יכולה להחליף שם משתמש

את עושה שם חדש לגמרי נרשמת מחדש לתפוז. קודם כל את צריכה לצאת מהמערכת ואז יש הרשמה לתפוז ותרשמי מחדש עם שם חדש

אבל זה בדיוק העניין

זה ליצור שם משתמש חדש עם כל מה שבא עם זה, זה לא פשוט להחליף שם, צריך לעשות הכל מחדש ולא ממש בא לי להתעסק עם זה...

אם תרצי אוכל לנסות לעזור לך כאילו

את לא חייבת מייל חדש את יכולה להשתמש במה שיש לך זה אפשרי. וגם זה נורא פשוט נו באמת את לא חייבת למלאות פרטים עכשיו תמלאי רק מה שחייב ואחר כך תמלאי את השאר מתי שבא לך . תלמדי "אין דבר העומד בפני הרצון" ובטח שלא דבר כזה קטן ושולי,

Larik

New member
טוב, אולי זה קצת מיני (אבל ממש קצת)

http://www.viruscomix.com/three thousand.jpg אבל זה עדיין, זה הזכיר ל את ההודעה של. ואם את "תקועה" עם הכינוי הזה, אז אולי תנצלי את ההזדמנות ותנסי להתפתח עד שאת באמת תהיי שלמה עם עצמך.

זה נחמד מאוד, יוצא נגד המיינסטרים והמגדר

הכינוי בכל זאת מרגיש לי יומרני, גם עם זה שאיפה לעתיד. אני פתאום חושבת לעצמי שאני לא באמת מכירה אנשים שלחלוטין שלמים עם עצמם. תמיד יש משהו...

snoopytush

New member
נו אז זה כמו המשפט

של נצנץ:אני שלמה עם חוסר שלמותי אבל שואפת לשלמות זה מראה שאת שואפת לשלמות

לאריק? אתה רציני? מה מיני בזה?

או שלא הבנתי נכון. אבל זה חוברת קומיקס משהו כזה לא? ולא מצאתי שם שום דבר מיני

snoopytush

New member
../images/Emo6.gif טוב זאת ל]חות שאיפה בריאה

לא?זה כמו אדם דיכאוני שיבחר שם משתמש אופטימי כי זאת תהיה השאיפה שלו. אין בכך כל רע

פעם מזמן - בימי התיכון העליזים

כשהייתי צעירה ויפה...
היה לי ראש ואולפנה ממש חכם. (ראש אולפנה זה כמו המנכ"ל הרוחני של התיכון הדתי לבנות
) כשאני אומרת חכם אני לא מתכוונת לאלה מהיפה והחנון. (למרות שהוא היה חכם גם במובן 'הרגיל' של המילה) אני מתכוונת למישהו עם חוכמת חיים ברמות שבאמת לא נתקלים בה כל יום. אחד הדברים שהוא לימד אותנו על הטבע האנושי, זה איך ליצור שינוי באמצעות ההשפעה החברתית. בדיוק אותה אחת שלרוב פוגעת בנו. הוא דבר על איך אנחנו מושפעים מציפיות של אחרים. משהו אני מניחה כולם מכירים וגם את.. ואז הוא אמר: אז אם אתם רוצים ליצור שינוי בעצמכם, אתם צריכים קודם להתחיל עם שינוי חיצוני שיגרור את 'התווית' החיצונית של החברה ואז תהיה מכם ציפה לזה ואז כבר יהיה לכם יותר קל להתמיד ולהגיע לשם, כי 'כולם מצפים'. הבנת? סוג של דרך חיובית לשימוש בהשפעה החברתית. במקרה שלך, את יכולה להשתמש בניק שלך. אחרי שבחרת ניק כזה -את כבר לא יכולה לא להיות שלמה עם עצמך, כי זה מה שכולם חושבים - אז תשתמשי בזה כמניע. הרי למה בכלל כתבת את כל השרשור הזה? כי פתאום חשבת לעצמך - אני בכל לא שלמה עם עצמי וכדאי שהם ידעו את זה, כי לא נעים להסתובב עם ניק כזה כשאת לא. אז זהו שלא. במקום לספר לנו שאת לא שלמה עם עצמך, תמשיכי לנסות כן להיות ותשתמשי בניק כדגל אדום שמזכיר לך כל פעם לאן את צריכה להגיע ומה כולם חושבים...

למעלה